reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Mojemu Oliwciowi też tylko mini mini właczam a ewentualnie scoobiego na cartoonie a pozaty nie pozwalam takich głupot w "sumie dla dorosłych"oglądać:angry:

Wspólczuje ci Olu tej smotności i zero wsparcia -dobrze,że masz te nianie:tak:przynajmniej jest do kogo buzie otworzyć ;-)

Ha-NN-aH WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ ,NAJ I CAŁUSKI DLA HANIUTKA Z OKAZJII 6 MCY!!!!!!!!:-)

Dobrze,że zainterweniowałaś w sprawie teściowej:tak::tak::tak:Podziwiam upór!!!
Witam się! Dziękować dziękować za pamięć.
Co do bajeczek to w telewizji N jest kanał Baby TV, mała go uwielbia bo są tam baje typowo dostosowane do jej wieku, czyli bardzo kolorowe i akcja toczy się w ślimaczym tempie, chyba dlatego żeby nadążała hahaha:-D:-D
Ha-NN-aH awatar świetny !!!!!:-D:-D:-DAle brakuje mi tej dziewuszki co tak fajnie dupcie pokazywała:-D:-D:-Dserio!
Nie znalazłam tej dziecinki, ale mikołaj z reniferem jest na czasie i też kręcą dupkami ;)
My dzisiaj wybieramy się na andrzejki, babcia pilnuje dzidzi. A ja tymczasem burym lasem na 14:00 idę się fryzjerować, innymi słowy idę na kategoryczne ścięcie.:-):-) mam już dosyć jak mała ciągnie mnie za kłaki.

Ostatnia edycja:
reklama
Wszystkiego naj naj dla Hani!!!!!

A ja własnie zapuszczam włosy bo mam dość ciągłej walki ze szczotką przy ich układaniu.

Witajcie. Za oknem znów krasiato-pisiato-papuciasto, aż się wychodzić nigdzie nie chce. Nie mam co pisać ciekawego, więc melduję tylko, że żyję. Składam również najlepsze życzenia dla Hani :-)

Hahaha ja się wczoraj fryzjerowałam już mam długie włoski a tylko grzywkę scinam bo zapuszczam i odrosty .A małą też mnie ciaga jak karmię hihi.
Mikołaj świetny daj link do stronki z takimi bajerkam:sorry:Też coś sobie strzele.A ja czekam na A i może pojedziemy sobie hu,orek poprawić na zakupki do centrum bo u nas się paskudnie zrobi ło ,raz leje deszc raz śnieg.Jakoś do mamy dotaerłam i sobie do was klikam.Ale w weekend jak zwykle was małoooooooooooooo:szok:

Witam
Fakt trochę pusto. My byłyśmy u dziadków na obiedzie. No i na zakupach. Moja nunia przez te wojaże spała tylko 1,5h w dzień:eek:

Mi też Iwonko brakuje ludzi. Niedawno powiedziałam do NM, że strasznie nisko upadłam skoro jedyna moją rozrywką są cotygodniowe zakupy. :-( Nie chcę nikogo urazić, ja od zawsze traktowałam zakupy jako zło konieczne, a teraz czekam na sobotę jak na święto... poszłabym do kina lub teatru. Nawet się ostatnio zmobilizowałam i zadzwoniłam do narodowego żeby zapytać się czy są jeszcze bilety na Otella z Radziwiłowiczem... no i klapa. Poszły jak świeże bułeczki :baffled:

reklama
Hahaha ja się wczoraj fryzjerowałam już mam długie włoski a tylko grzywkę scinam bo zapuszczam i odrosty .A małą też mnie ciaga jak karmię hihi.
Mikołaj świetny daj link do stronki z takimi bajerkam:sorry:Też coś sobie strzele.A ja czekam na A i może pojedziemy sobie hu,orek poprawić na zakupki do centrum bo u nas się paskudnie zrobi ło ,raz leje deszc raz śnieg.Jakoś do mamy dotaerłam i sobie do was klikam.Ale w weekend jak zwykle was małoooooooooooooo:szok:
Witam sie ja,dosc pozno ale wlasnie wrocilismy:tak:
Ja tez musze zrobic cos z wlosami.Latem robilam balejaz i mam odrosty:szok:musze ufarbowac na swieta:tak::-)
wszystkiego naj...dla Hani;-)
Cos cisza tu dzis,balam sie ze nie nadrobie:happy:;-)
uciekam dac malemu butle i polozyc go sapac.wroce pozniej:tak:

Do góry