reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Kwiateczek, dobrze, że wszystko się dobrze skończyło i macie już ciepłą wodę! Ale Wam się specjalista trafił, nie ma co!

Iwonka, Maksik z kolei ogląda wyłącznie Mini Mini :tak:

MM, gdzie chodzisz z Anią na basen? Ja bym chciała z Mikim też ale tutaj to jest większy problem, mam odpowiedź z jednego basenu ok. 35 km od Piły, że można mieć zajęcia z niemowlakiem (pewnie indywidualne). Akurat miałabym fajną wycieczkę, bo mi się nie chce siedzieć w miejscu i chętnie bym się przejechała czasem, tylko co z Maksem wtedy.... bo mój mąż to jest tu od wielkiego dzwonu.

W tym tygodniu na przyklad dzieci widziały tatę dwa razy wieczorem. A następnym razem zobaczą go w poniedziałek wieczorem. Ach smutno mi :-( Ciągle sama, sama, sama....

reklama
DZIEKI DZIEWCZYNY:-)
Ola
wode to mozna jeszcze zagrzac a ogrzewanie:no::no:nie nachucham:-D:-Ddzieki Bogu zrobione:-)
Z tym basenem to fajna sprawa tylko troche zimno teraz:dry:nie mam auta tylko w co drugi weekend kiedy G ma wolne(jak teraz):-)Sama by poszla,mnie tez by sie przydal na moje bolace plecy:tak::tak:juz myslimy od jakiegos czasu tylko nie wiem czy jest ktos kto pomoze nam przy dziecku:dry:sama nie umie plywac:no::zawstydzona/y:
Mam jeszcze jedno pytanko;czy otwiera wam sie od razu na ktoryms forum np. majoweczki czy trzeba za kazdym razem wyszukac?:baffled::nerd:

Kwiateczek nie wiem czy chodzi ci o to ale ja jak otwieram strone bb to kilkam w SZYBKIE MENU i tam w SUBSKRYCJE TEMATOW i wtedy wiem gdzie sa nowe posty na watkach w ktorych ja sie udzielam .
Dobranoc.

Zajecia na basenie sa super.Moglabym chodzic codziennie.Ania caly czas sie smieje, jedynie po dzisiejszym nurkowaniu zaplakala.
Olu chodzimy do szkoly na basen przy Potockiej AQUA MASTER: Program szkolenia niemowląt
Sa tez blizej baseny z zajeciami dla niemowlat ale nic szczegolnego o instruktorach nie bylo napisane a tu wyglada to profesjonalniej.
Mamy tam 16 km i dojazd nam troche zajmuje przez korki :baffled: ale nie jest tak zle.Mysle, ze Ty te 35 km szybciej przejedziesz :-)

Dzień dobry!

MM, na pewno 35km tutaj zajmie mi mniej czasu niż Tobie 16km. Nie zmienia to faktu, że tęsknię za swoimi okolicami (no, moje okolice to południe Warszawy, Konstancin, ale i na Bródnie mi się super mieszkało). Coś wymyślę z tym basenem.

Ja dziś jadę z Maksiem na zajęcia muzyczno-ruchowe, cieszę się. Mikołaj zostanie z nianią, bo męża nie ma w weekend. Przed wyjazdem zdążył mi tak dokuczyć, że zepsuł mi nastrój na cały weekend.... szkoda gadać!

Miłego dnia wszystkim!

Witam sobotnio i weekendowo:-)
Ale ja mam dzis lenia....:eek::sorry:nic mi sie niechce:no:Może łyk kawy pomoże:tak:
a tak pozatym u nas spokojnie ,malutka spi ,Oli u babci został wczoraj bo babcia obiecała mu ,że zrobia "andrzejkową imprezkę"a ja sama....Ale za to spokój.
Na obiadek idę do mamy a po obiadku jak A z parcy wróci mamy w planach wyjazd do noewgo centrum handlowego:-)

Ja z innej beczki.Mozecie mi powiedziec czy da sie cos zrobic by nie logowac ciagle???Jak pisze i troche schodzi mi na tym to automatycznie mnie wylogowuje:angry::angry:kiedy chce wyslac wiadomosc nie moge bo nie jestem zalogowana:angry::angry:i znika to co napisalam:angry::angry::angry:meczy mnie to juz

Ja zawsze mam ten sam problem i zapamietuje logowanie ale i tak po jakimś czasie mnie samo wylogowuje i nie wiem co z tym fantem zrobić:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Iwonka, Maksik z kolei ogląda wyłącznie Mini Mini :tak:

.

W tym tygodniu na przyklad dzieci widziały tatę dwa razy wieczorem. A następnym razem zobaczą go w poniedziałek wieczorem. Ach smutno mi :-( Ciągle sama, sama, sama....

Mojemu Oliwciowi też tylko mini mini właczam a ewentualnie scoobiego na cartoonie a pozaty nie pozwalam takich głupot w "sumie dla dorosłych"oglądać:angry:

Wspólczuje ci Olu tej smotności i zero wsparcia -dobrze,że masz te nianie:tak:przynajmniej jest do kogo buzie otworzyć ;-)
Zajecia na basenie sa super.Moglabym chodzic codziennie.Ania caly czas sie smieje, jedynie po dzisiejszym nurkowaniu zaplakala.
Olu chodzimy do szkoly na basen przy Potockiej AQUA MASTER: Program szkolenia niemowląt
Sa tez blizej baseny z zajeciami dla niemowlat ale nic szczegolnego o instruktorach nie bylo napisane a tu wyglada to profesjonalniej.
Mamy tam 16 km i dojazd nam troche zajmuje przez korki :baffled: ale nie jest tak zle.Mysle, ze Ty te 35 km szybciej przejedziesz :-)

Jak ja wam zazdroszce czasem ,że nie mieszkam w Warszawie lub innym wiekszym miescie JA TEŻ CHCĘ NA TAKI BASEN!!!!!!!uWIELBIAM PŁYWAC I MOJE DZIECI TEŻŻŻŻŻŻŻŻ:-):-):-)Ale nie mam tu warunków-sama muszę je uczyc mały zaczął z nami jeździc ja miał ok.1,5 roku a z mała byliśmy tydzień temu i świetnie sie bawiła jak na pierwszy raz!!!!

Ha-NN-aH WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ ,NAJ I CAŁUSKI DLA HANIUTKA Z OKAZJII 6 MCY!!!!!!!!:-)

Dobrze,że zainterweniowałaś w sprawie teściowej:tak::tak::tak:Podziwiam upór!!!

Kathy, ja bym chętnie z maluchami pochodziła na jakieś zajęcia grupowe na basenie ale tu własnie jest z tym słabo. Maksia uczy tata, a Mikołajkowi pewnie wykupię instruktora (może Maksowi też, jeżeli nie zbankrutuję), bo sama nie podejmuję się np. uczyć dzieci nurkować hihi
Fajne macie plany na weekend - a mi tak brakuje ludzi, wyjścia, czegokolwiek....

reklama
Witam. Mi tez brakuje ludzi i takie wyjscie jak dzis po centrach handlowych(zakupy) jest jak jakis relaks czy nagroda pocieszenia :eek::szok: Od rana mam zly chumor,ale szkoda gadac.:sorry:
Milego weekendu
Hannah wszytskiego naj naj naj dla Hanutka :-)
i czekamy na foty nowej fryzury w takim razie...;-)

Do góry