reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Aurelia no widac po opisie ze cos,albo ktos ci podpadl ;-)
Ja mam tez nerwy,bo zdycham przez @ a moja starsza corka daje mi wkosc,dzis jest nie do zniesienia......

Szopek jestem od wczoraj:-).
Cały dzien nadrabiałam zaległości z ponad tygodnia.
Dziękujemy za życzonka i przesyłamy życzenia dla "starszych" majowych dzieciaczków: Igi, Mikołaja, Martynki.

A teraz już życzę dobrej nocy!:tak:

Dominiczka sto buziakow na 6 miechow :-)

Olu moja Vanesska ostatnio bardzo czesto uzuwa sloa ze cos jest "obrzydliwe" skad im to przyszlo do glowy ;-) I zauwazylam ze ma wymyslonych przyjaciol......nie wiem czy to papugowanie z bajki Czarli i Lola czy nie wiem juz sama....

Jutro napiszę od Okręgowej Izby Lekarskiej. A te lekarstwa to od niej dostawała, płaci za nie 320 zł za jedną butelkę. Teściowa zawsze się dawała w bambuczę robić, taka prosta, naiwna kobieta której wciśniesz wszystko.

Zasięgnęłam opinii osoby "znającej się" w Twojej sprawie. Powinnaś zgłosić to do prokuratury. Jeśli kobieta podaje się za anestezjologa, a nim nie jest to jest przestępstwo. Tutaj nie jestem pewna.
Co do leków to wiem na pewno: osoba fizyczna nie może sprzedawać leków. Każdy lek w polsce musi być dopuszczony do sprzedaży i wciągnięty do rejestru leków. Jeśli to co sprzedaje jest witaminą c lub jakąś np sacharozą, to popełni oszustwo.
Ja bym na Twoim miejscu oddała ten lek do laboratorium do analizy. No i wysłała teściową do lekarza internisty na badania okresowe :-D

reklama
Witam,

Mała wstała więc króciutko. My dzisiaj w domciu. Tylko na spacerek później pójdziemy. Małej wczoraj zrobiłam sok marchewkowojabłkowy i cała się zafajdała. Nie wiem czy da się odprać ta bluzeczka:tak: Zaprałam ja specjalnym mydełkiem mam nadzieję że zadziała.

Hehehehe, moja właśnie steka więc chyba kupsko idzie. Ostatnio tydzień czasu kupy nie robiła. Zaaplikowałam jej czopka to teraz po pare razy dziennie robi:tak:

Ha-NN-aH - i co zamierzasz w końcu zrobić z tym pseudo lekarzem? Trzeba ukrócic jej działalność koniecznie. Z drugiej strony to dziwi mnie to, że mamy w kraju tylu naiwnych ludzi.

Do góry