reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Hannah nie przetlumaczysz tesciowej.Porozmawiaj z mezem!:tak:moze Ci pomoze:tak:Swoja droga zlozylabym donos,taki anonimowy najpierw!zobaczysz czy poskutkuje:tak:mozesz wyslac mail do UWAGA w tvn powinni odpisac,moze to sprawdza:tak:oni lubia takie historie:-)

reklama
Zgłoście to do izby lekarskiej. Jeśli ta kobieta podaje się za lekarza to powinna miec dyplom. A skąd twoja teściowa miała leki?
Jutro napiszę od Okręgowej Izby Lekarskiej. A te lekarstwa to od niej dostawała, płaci za nie 320 zł za jedną butelkę. Teściowa zawsze się dawała w bambuczę robić, taka prosta, naiwna kobieta której wciśniesz wszystko.

Ha NN aH zglos to koniecznie do izby.Co chwile slyszy sie o jakichs oszolomach podszywajacych sie pod lekarzy. Niestety jest wiele ludzi, ktorzy wierza w takie czary mary i placa za to dosyc sporo a efektow leczniczych zadnych nie ma.

Witajcie. Dziękujemy za życzenia:-):-) Ja również przyłączam się do życzeń dla Martynki i Mikołajka.
Byłam dziś w pracy, fajnie było, tylko szybko się stęskniłam za moim bobem małym:-). Lecę Was poczytać, bo widzę, że znów naprodukowałyście :rofl2:

Mikołajek dziękuje za życzonka! Poszedł spać w końcu, bo marudził i marudził.

Hannah, ja też bym rozdmuchała sprawę, a co! Ciężkie pieniądze kosi ta lekarka!

Najlepsze zyczenia dla Igi, Mikołaja, Martynki i Dominiki :tak:

Dziubek
jak dla mnie kiszka, troszkę mdłe:baffled:ale zależy kto co lubi.

z "z" robiło się "y" i na odwrót. Nigdy nie wiem jaki to klawisz żeby to wyłączyć.:eek:

po prawej stronie na dole jest taka klawiatrua na pasku zadań powinnaś mieć ustawiony polski (programisty) a mała pewnie przestawiła Ci na polski ;-)

Michasiek robi mi po 8-9 kupek dziennie, ząbek wyczuwalny, dziąsełka mocno zmienione ale nie chce się przebić

Hannah nie zastanawiaj sie tylko pisz do tej izby:tak::tak:Kasa kasą ale w koncu moze zrobic komus krzywde jesli nie jest naprawde dyplomowanym lekarzem:dry::dry:
Cosmolady u nas to samo,kreseczki widac ale jakos nie chca sie przebic:dry:wscieka sie strasznie:dry::dry:
dzis zrobilam zdjecia malemu.jego nowy chod:-D:-Dzaraz wrzuce

reklama
Do góry