reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

My po spacerze. W.łasnie zjadłam obiadek. U nas dzisiaj gołabki. Poszłam na łatwiznę bo miałam je zamrozone więc tylko sosik zrobiłam:tak:
Ha-NN-aH - a jak tam smokował Twój obiadek? przepis bardzo apetycznie brzmi. Ciekawa jestem czy też tak smakuje:tak:
Kathy - u nas sniegu jeszcze troszkę lezy i wiaterek troszkę wieje. No ale ogólnie to całkiem znosnie:tak:

reklama
U nas sniegu tez nie ma,tylko zostala jedna sterta po balwanku.
Olu to zycze powodzonka zeby przyjeli Maksia do przedszkola :-)

Dzięki Iwonko! Zobaczymy co będzie z przedszkolem, zresztą Maks na razie deklaruje, że on nie chce chodzić "bo tam jest obrzydliwie" ;-)

Muszę niebawem pojechać do apteki z dzieciakami, bo mam trochę recept od pani doktor. Cycek mnie boli, więc najchętniej nigdzie bym nie jechała, ale trzeba. Mąż oczywiście wróci o godzinie bliżej nie znanej, raczej nie wcześniej niż o 19-20.

Dziubek
jak dla mnie kiszka, troszkę mdłe:baffled:ale zależy kto co lubi.

Kurcze zeszłam na dół na chwilkę, mała leżała na macie, a obok stał laptop, jak wróciłam już leżała na brzuszku przed laptopem i kilkała coś, tak że włączyła przycisk tak że z "z" robiło się "y" i na odwrót. Nigdy nie wiem jaki to klawisz żeby to wyłączyć.:eek:
Jeszcze zobaczę czy posta do was nie walneła bo miałam otwarte na stronie BB:-D:-D

U nas też pojawił się temat trzeciej dzidzi - tzn. mój mąż mówi - ale ja się mogę zdecydować gdy Miki będzie w wieku przedszkolnym dopiero, nie wcześniej.

skąd ja to znam... tez słyszę, że jeszcze minimum jedno... a mam trochę gorzej niż wy, bo moja koleżanka ma syna, który niedługo skończy rok i żeby było zabawniej jest obecnie w ostatnich miesiącach ciąży. śmieję się, że jak pójdzie dobrze to urodzi w urodziny syna :-)
Mój mi teraz powtarza, że się ociągam... ;-)

Sto lat dla wszystkich siedmiomiesięczniaków!!!

Iwonko jak dużo ząbków ma już Twoja Klaudia :-).
My na obiadek dzisiaj mieliśmy zupę kalafiorową i gulasz :tak:.
Zaliczyliśmy dzisiaj z Michałkiem lekarza. Kaszle mi biedak od tygodnia, mimo podawania syropku prawoślazowego. Ma jakieś niewielkie zmiany na oskrzelach i dostał antybiotyk. :-(
Dwa dni temu znalazłam koło Oliwki przedszkola telefon komórkowy, odniosłam go do przedszkola. Dzisiaj Oliwka dostała od właścicielki telefonu torcik z wiśniami i bitą śmietaną. A tak za mną dzisiaj coś chodziło.:-D

reklama
Dziewczyny zdenerwowałam się na moją teściową, jaka ona jest naiwna:wściekła/y:Poszła do "lekarza" medycyny naturalnej. Ma zawroty głowy i chciała sprawdzić czy wszytsko z niż ok. Kiedyś już u niej była i przepisała magiczny lek wartości 320 zł który przepłukuje żyły, cudowny lek z Ameryki.
No więc teraz poszła do tej samej babki. Teściowa po badaniu pokazała mi stos papierów, wykazów gdzie w jej organiźmie jest coś nie tak. A ja się pytam czy ona coś z tego rozumie??? Powiedziała że nie. No więc zapytałam jak się odbywa to badanie które pokazuje wszytsko co jest "chore". Jak to jest możliwe że za pomocą dwóch pałeczek trzymanych w ręku, pokazywałao wszytskie organy. Sranie w banie. Zapałciła za tą przyjemność 160 zł za badanie.
No więc mówię teściowej że to pic na wodę i sprawdzę to cudowną anastezjolog, bo tak miała na pieczątce. Nie ma jej w centralnej izbie lekarskiej, numer PWZ (prawa wykonywania zawodu) nie figuruje w tym spisie. :crazy:
Powiedziałam o tym teściowej, a ona się broni rękami i nogami, bo ja chcę to zgłosić. Za dużo się naoglądałam afer w "Uwadze" żebym była taka naiwna i nie sprawdziłą lekarza. Ona twierzi że ona jej pomogła i żebym dała spokój. Ale ja nie będę spokojna wiedząc ze pseudo lekarz wykonuje jakieś czary mary na innych ludziach póki coś się nie stanie.:wściekła/y::wściekła/y:
Teściowa walczy i twierdzi że skoro ma pieczątkę...... HAHAHA ja też mogę sobie wyrobić.
Co robić, ja tak tego nie zostawię!!!!!

Do góry