reklama
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
Aurelia Puchatka wasze bable tak zaczely kichac prychac po szczepionce wzw ? Maly nasz tez katar kaszel ... juz przechodzi ale jakos nie skojarzylam dwoch faktow
Ha-NN-aH
BB fan
Cześć dziewczynki!
Wszystkiego dobrego dla 7-miesięcznych dzieciaczków!!!!!
Ja wstałam z dobrym humorem, już o 8:00 zadzwoniła pani z MOPSU, chciała jeszcze jakieś oświadczenie żebym przesłała no i wygadała się że dostanę pieniążki, ale tuż przed świętami także jeszcze troszkę poczekam, ale ważne że się załapałam:-):-):-)
Dzisiaj na obiadek robię Sheperd's Pie mmmmm, pierwszy raz zobaczymy co z tego będzie.
Lecę bo mała sie buntuje
Wszystkiego dobrego dla 7-miesięcznych dzieciaczków!!!!!
Ja wstałam z dobrym humorem, już o 8:00 zadzwoniła pani z MOPSU, chciała jeszcze jakieś oświadczenie żebym przesłała no i wygadała się że dostanę pieniążki, ale tuż przed świętami także jeszcze troszkę poczekam, ale ważne że się załapałam:-):-):-)
Dzisiaj na obiadek robię Sheperd's Pie mmmmm, pierwszy raz zobaczymy co z tego będzie.
Lecę bo mała sie buntuje
kwiateczek
majowa mama `08
Witam jak zwykle ostatnia ale u mnie godzina do tylu
Anusiasac ja tez znow glosowalam ale mail znow nie przyszedlcos jest nie takwzesniej glosowalam chyba na synka AURELII i tez nic nie przyszlo
Wszystkiego naj.....:-)dla IGI MARTYNKI I MIKOLAJKA:-):-):-)
Hannah ja dzis robie na obiad karkowke no i tez bigos-tak dawno nie jadlam:-) a co to jest Sheperds pie
A u nas nocka znow byla placzliwa,musialam dac mu calpol.biedny kiedy to przejdzie..
Anusiasac ja tez znow glosowalam ale mail znow nie przyszedlcos jest nie takwzesniej glosowalam chyba na synka AURELII i tez nic nie przyszlo
Wszystkiego naj.....:-)dla IGI MARTYNKI I MIKOLAJKA:-):-):-)
Hannah ja dzis robie na obiad karkowke no i tez bigos-tak dawno nie jadlam:-) a co to jest Sheperds pie
A u nas nocka znow byla placzliwa,musialam dac mu calpol.biedny kiedy to przejdzie..
Aurelia79
Podwójna Mamusia
Hannah, no właśnie, co to za potrawa? Ja robię karkówkę w folii z pieczarkami i cebulką, pachnie pysznie.
Jak się Miki obudzi to idziemy na pół godzinki na dwór, oszaleć można w tym domu!! A jest cieplutko, to się dotlenimy chwilkę.
Jak się Miki obudzi to idziemy na pół godzinki na dwór, oszaleć można w tym domu!! A jest cieplutko, to się dotlenimy chwilkę.
Ha-NN-aH
BB fan
Przepis tutaj, przepis jest ściągnięty z tego forum, natrafiłam na niego i spróbuję co to takiego, mam nadzieję że dobre
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...anie-na-ekranie-12092/index2.html#post2908465
Aurelia podaj przepis na karkówkę, mój mąż uwielnia a ja jeszcze nie robiłam.
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...anie-na-ekranie-12092/index2.html#post2908465
Aurelia podaj przepis na karkówkę, mój mąż uwielnia a ja jeszcze nie robiłam.
kwiateczek
majowa mama `08
Hannah a ktora to potrawa
Aureli ja robie podobnie:-)zawsze kupuje dwie jak oczywiscie sa i jedzno kroje na kotlety a te mniejsze na kostke i mam na sosik:-)druga marynuje dzien wczesniej i w pieke w piekarniku na kanapki mojemu G:-);-)
Aureli ja robie podobnie:-)zawsze kupuje dwie jak oczywiscie sa i jedzno kroje na kotlety a te mniejsze na kostke i mam na sosik:-)druga marynuje dzien wczesniej i w pieke w piekarniku na kanapki mojemu G:-);-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Mniam zapachnialo mi tutaj samymi dobrymi rzeczami :-) U mnie dzis rosol a dalej nie wiem co.Na razie nie mam ochoty gotowac nic wiecej.
Olu wypisalam ja z przedszkola,pisalam..a dlatego ze dopoki jej nie wylecze z tej bakteri to tak zdecydowalam ,a chodzenie do przedszkola utrudnialo by to bo ona boi sie kibelka. Za tydzien robimy kolejne badanie moczu.Zobaczymy czy kuracja przyniosla skutek jakis..
Olu wypisalam ja z przedszkola,pisalam..a dlatego ze dopoki jej nie wylecze z tej bakteri to tak zdecydowalam ,a chodzenie do przedszkola utrudnialo by to bo ona boi sie kibelka. Za tydzien robimy kolejne badanie moczu.Zobaczymy czy kuracja przyniosla skutek jakis..
Iwonko, niestety jestem ostatnio trochę do tyłu z BB ze względu na pracę Trzymam kciuki za pomyślne wybicie bakterii - na pewno się uda. Ja własnie będę składała podanie do jednego z tutejszych przedszkoli, zobaczymy, jak się sprawy potoczą....
reklama
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Wszystkiego najlepszego dla Igi, Martynki i Mikolajka :-)
Ja wstalam dzis o 8 i juz czuje jakby co najmniej 13 byla a to dopiero 10.40
DOŁACZAMY SIE DO ŻYCZONEKKKKKK:-)Ale czas leci....
A ja też dzis sie czuje jakbym wstała conajmniej o 5 00A wstałam o 7 00
Bo tak mi powoli czas leci......
U nas dzis ogórkowa -własnie kończe -6mcy nie jadłam bo niby nie wolno ,a własnie przeczytałam ,że można wiec zrobiłam:-)
Za jakis czas zbieramy sie po malego i tak dzień zleci jak z bicza,,,
Mała bawi się na macie i jakos mało spałą .Jak trze oczka to ja kłade ale długo mi dzis nie pospała nie wiem co jej?
Może juz nie potrzebuje tyle?
Jutro wkońcu bede wugladała jak człowiek bo ide zrobic sobie włoski:-):-):-)
Już grzywke związuje bo w oczy włazi ,a mam tak ścieta ,że trzeba ja kosic co 2 tygI to problem dla mnie bo nie mam nigdy kiedy:---(I chyba zetne na skos jak zwykle hehe
No u was też juz sniegu nie ma?Umnie ani śladupo pieknej zimie.Normlnie wiosna -cieplutko
Oby juz nie lało jak wczoraj -masakra a błoto wszedzie.