reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

A zapomniała bym napisać, mała wczoraj jechała pierwszy raz w większym foteliku tym 9-25 kg, strasznie jej się podobało, w końcu wszytsko widziała, a że jeszcze jechaliśmy tym nowym autem, a ono jest wysokie to podziwiała z otwartymi ustami:-D

reklama
Witam i ja...niestety znowu z pracy, więc tak szybciorem....bo stos roboty czeka, ale nie mogłam sobie odmówić przyjemności spotkania z Wami chociażby wirtualnie :tak:
u nas ślicznie, biało i dzisiaj nawet bardzo przyjemnie, bo wczoraj to tragedia była - tak wiało...nie wiem, co się dzieje, ale podejrzewam zęby - Mateuszek, jak wcześniej budził się raz w nocy, to dzisiejszej spał może w sumie ze 3 godzinki...zasnął po 20, po 22 obudził się ze strasznym płaczem - naprawdę jeszcze takiego nie słyszałam i z 15 minut zajęło nam uspokojenie go - chyba coś mu się przyśniło, a potem przez całą noc musiał spać ze smokiem w buzi, co mu wypadł to była pobudka - to pierwsza taka noc... i mam nadzieję, że ostatnia...:szok:

Półrocznym majowym dzieciaczkom życzę wszystkiego, wszystkiego najlepszego

przepraszam, że nie odpisuję Wam wszystkim, ale postaram się to zrobić wieczorkiem aaa, zapomniałabym, że mam jeszcze do Was ogromną prośbę o oddanie głosów na Mateuszka, z góry dziękuję :tak:

życzę miłego i spokojnego dzionka

No właśnie, zapomniałabym, 100 lat dla małych solenizantów!!!

Mamy trzeciego ząbka, to pewnie dlatego miałam takie noce ostatnie :baffled: Chociaż kupa chyba też złożyła się na to wszystko.

Iwonka, Iga je gerbery, ale na razie tylko obiadki po 5 miesiącu i to te bez mleka, bo jeszcze staram się wyłapać, z czego jest uczulenie. W tych po 6 miesiącu zazwyczaj jest mleko i koperek, na który jest uczulona na pewno. Muszę rzeczywiście spróbować bobovitę, bo jeszcze tych z mięsem jej nie dawałam. A nuż załapie :-) A jabłuszko zjada praktycznie codziennie, w wielkich bólach, ale zazwyczaj się udaje (no chyba że jest z jagodami, to wtedy buzia zamknięta na cztery spusty :-D).

Kupiłam wczoraj bebilon comfort dla dzieci z tendencją do kolek i zaparć, ale dopiero w domu przeczytałam, że stosować pod nadzorem lekarza. Czy rzeczywiście nie mogę jej podać tego sama skoro ma problemy z zaparciami?

Dzien Dobry wszystkim:-)
NAJLEPSZE ZYCZONKA DLA NICOLI KLAUDI I MIKOLAJA
PANNA MIGOTKA
a dajesz tylko zupki ze sloiczkow?ja gotuje ale Konradek tez czasem ma twarda kupke.daje mu wtedy jablko ze sloiczka bo nie chce swiezego i wlewam na sile troche herbatki lyzeczka.co prawda wiecj jest pod szyja ale w brzuszku tez cos:-):wink:
Kinna ja mam krzeseleczko z Graco,jest spoko.ma 6 stopni podwyrzszenia,oparcie 3 razy.4 razy odsuwa sie blacik i ma tacke zdejmowana.zreszta cala mozna tez zdjac.nie ma kosza tylko taki jakby hamak pod spodem tam tez lade zawsze jakies zabawki:-):-)nie wiem tylko jak jest cena w PL:sorry:

Kwiateczek, jemy tylko słoiczki, bo nie mam dostępu do dobrych warzyw.

Muszę poszukać tego wałeczka do nauki raczkowania, może to zachęci mojego leniuszka do leżenia na brzuszku.

kwateczek- musisz uwazac ja mojego uz na ziemi przebiaram nie moge go zostawic bo on juz pelza do tylu i przekreca sie i wystacza dwie sekunndy do nieszczescia...

teraz gotuje malemu zupke on spi a ja jeszcze mam chwile czasu...

reklama
Do góry