reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Mikołajek z mamą dziękują za życzenia!

Pozdrawiam wszystkie mamusie, ja jeszcze trochę popracuję... każda minutka się liczy. Całuski.

Dzieci wykapane i spi,tzn Vanesska ma tylko czs do 21 na brykanie a potem idzie spac.
ja mam jakas depreche chyba,zaczyna mnie wszystko denerwowac,nawet siedzenie w tym domu......

mój NM jeszcze do domu nie wrócił. W pracy siedzi.
Szukam w Warszawie dobrego sklepu mięsnego: takie w którym znalazłabym cielęcinę, gęś i kaczkę. Może któraś z warszawianek słyszała o takim.

szukałam przez google.. i wyobraź sobie, że pod hasłem "gdzie można kupić gęś w warszawie" wyskoczył mi watek z rogalami marcińskimi. beeeee zaraz mi coś gdzieś ucieknie.. :hmm: nie wiem jak ja to wytrzymam: zero słodkości, zero alkoholu... to nie życie... to koszmar...:no:

ola pomogłas mi z wózkiem.. to się liczy. widzę, że źle się czujesz na wygnaniu... wracaj do warszawy :-)

reklama
Ja tylko na chwilę powiedziec miłej iprzespanej nocki.Moje susły małe dawno śpia .Mała kapana jest zawsze o 19 oo a dzis tak mi marudziła,płakała o 18 00 ,że:szok::szok::szok:Musiałam szybko kapiel kasze i cyca a potem usnęła.......
Mały jak zwykle po 20:30 spac -zawsze sciemnia ,że on nie dojadła a to zęby myje itp.byle nie spać :-DA rano go z łózka ściągam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No jutro znów mnie wyprawa czeka przez zaspy,no ale choć z przed domu nam sprzatneli ,bo juz nie wiadomo było gzdie chodnik i szłam ulicą.
A po co wam sie meczyc i czas tracic jak słoiczki są ok.i cenowo taniej wychodzi a czas jaki zaoszcedzony;-):tak::tak::tak:Znajdz marchewke ekologiczna i inne warzywka(graniczy z cudem) dotego miesko eco i gotowanie na parze w sterylnych warunkach(no może przesadzam lekko) to na jeden pies wychodzi.Mi tam pasi,że są słoiczki choc rzadko narazie korzystamy:-p
No a co do cieleciny o gesi to u nas NIE DOSTNIESZ:no::no::no:W warszawie pewno predziej ale trzeba ze sprawdzonych źródeł najlepiej jak ma byc dal dziecka:tak:
No pa ,nachwilę a rozpisałam się :szok:

Do góry