reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam się!
Iwonka ucałuj Klaudusię z okazji pół roczku:-):-):-)
Nesia gratulujęmy zębolka.
U nas śniegu mało:zawstydzona/y:a ja tak lubię jak jest biało.:sorry2:
Mała własnie zasneła, cięzko jest z nią teraz z tym spaniem w dzień bo przewraca się ciągle na brzuszek, nauczyła się w końcu i co ją położe na pleckach zaraz jest odwrotnie a mata cała zarzygana, Kathy od razu widzę twoją Nelkę, też masz ten sam problem.:-(
Ale za to w nocy śpi i śpi, pobudka na mleczko ustaliła się o 5:00-6:00 także skończyły się pobudki nocne.

Moja mama wczoraj wróciła z UK i kupiła garnuszek na klocuszek zobaczymy jak zabawka się będzie podobać małej :)
Lecę poczytać co naskorobałyście.

reklama
witajcie
Panna Migotka ja z Marysią mam podobnie.Wprawdzie pije z butelki ale mało i potem ma problem z kupką. Jest twarda i ciężko jest jej czasami się wypróżnić.
Do dziewczynek, których maluszki mają już więcej ząbków.Jak wyszły Waszym Maluszką dwa pierwsze ząbki to po jakim czasie się pojawiły kolejne?Marysia pierwsze dwa dostała na 5 miesięcy a już niedługo 7 jej stuknie i cisza.
A czy któraś na taki problem jak ja, że jej Maluszek nie chce leżeć na brzuszku.Marysia ładnie siedzi, ładnie główkę unosi ale za żadne skarby nie chce leżeć na brzuszku.Może jakieś rady ??
pozdrawiam i miłego dnia

Panna Migotka,skoro nie pije(zreszta moja tez nie) to jablko zmieszaj z obiadem.A Gerbera tego powyzej 6 miesiace tez nie chce? Bo moja tylko nie jadla tych pierwszych z bobovity sloikow,teraz to juz je ye doroslejsze munu :-)

Cfcgirl hmm nie pamietam dobrze ale gdzies minely 1,5 dwa miesiace od jak jej wyszedl 3 zabek.Musialabym sprawdzic.A co do lezenia na brzuszku to moja dlugo nie chciala ale codziennie mimo to ja zachecalam,zabawa czy kladzeniem na siebie,teraz sama sie przekreca ciagle na brzuch.Przydaloby sie zeby jednak dziecko lezało na brzuchu.Cwiczy przede wszytskim miesnie rak,plecow itd.. A masz moze poduszke do karmienia? Mozna na tej poduszce polozyc dziecko,rob zrobic samej cos takiego i klasc.Sa takie walce do nauki raczkowania,bardzo dobra rzecz.

Moja mama wczoraj wróciła z UK i kupiła garnuszek na klocuszek zobaczymy jak zabawka się będzie podobać małej :)
tez kupiłam coś takiego. czekam teraz na paczkę:-)

moja córka też nie lubiła leżeć na brzuszku. awanturowała się strasznie. robiłam podobnie jak iwonka: kładłam ją na sobie i robiłam śmieszne miny do niej.
teraz sama kręci się w kółko i dużo na brzuchu przebywa.

iwonka ty mi chyba poleciłaś krzesełko do karmienia (mam strasznie problemy z pamięcią. chyba jakiś żen-szeń powinnam zażywać :-)). koniecznie muszę je kupić. mała rwie się do siedzenia.

moja córka też nie lubiła leżeć na brzuszku. awanturowała się strasznie. robiłam podobnie jak iwonka: kładłam ją na sobie i robiłam śmieszne miny do niej.
teraz sama kręci się w kółko i dużo na brzuchu przebywa.
No to u nas było identycznie, rano ją kładłam u siebie na brzuszku, a jeszcze lepiej jak mąż to robi bo u mnie góry i doliny na klacie przeszkadzają czyt: piersi, a tak to tylko tatusiowe klejnoty skopane haha:-D

reklama
KINNA i Hannah- u nas bylo podobbnie ale maly totalnie jak sie polozylo go na brzuchu to decha,... ani glowa nie drgnal ani reka lezal poprostu jak go polozylam az do wybuchu placzu... ale tez roznie go kladalam na brzuchu na kolanach zabawialam telewizor pokazywalam zabawki minki i dalo rade
teraz lezy w wiekszosci na brzuchu i zaczyna pomalu dupke podnosic ...

Do góry