reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Zapomniala dodac ze nasze krzeselko jest na czterech kolkach i dwoch stoperach.fajnie bo jak jestem w kuchni to wkladam malego i jedziemy:-):-)
Kamilka naprawde musze uwazac.jestem zla na siebie:angry::angry:tymbardziej ze nmaly juz raczkuje i migiem z lozka moze zleciec.musze go przebierac na podlodz jak TY:-)
oki uciekam malemu dac zupke i na spacer.maly dzis wstal o 9.30 tak wiec jest juz marudny:-)o tej porze zazwyczaj spi.papa

reklama
Witam

Wszystkiego najlepszego dla Nikoli, Klaudii i Mikolajka :-)

Panna migotka, Cfcgirl moja Ania polubila lezenie na brzuszku od momentu jak polozylam ja na lozku, za ktorym jest lustro i widziala nasze odbicia.Byla tym tak zafascynowana ,ze zapomniala iz lezy w pozycji, za ktora nie przepada :-D:-D

Kinna mnie bardziej podoba sie ten jasniejszy kolor (nature ?)

Ostatnia edycja:
Witam.
Oj dziewczyny, dziewczyny :no2:.
Zabawię się w służby porządkowe, ktoś będzie chciał coś kupić ( np. krzesełko) i będzie szukał po wszystkich wątkach. Piszmy o kupnie czegoś na wątku o zakupach i wtedy będzie można prowadzić rozmowę przez parę stron, a nie ucinać temat. Szukałam informacji na temat łóżeczek turystycznych , wiem, ze nieraz była mowa a na wątku o zakupach znalazłam parę wpisów tylko.
Ostatnio wybierałam krzesełko i też nic nie mogłam znaleźć.

Kinna mnie bardziej podoba sie ten jasniejszy kolor (nature ?)
Czyli 1:1 jak na razie:-D

Szopek mea culpa. Ja zaczęłam - w pewnym sensie - rozmowę o krzesełkach... choć przyznam się szczerze, że chciałam tylko iwonce powiedzieć, że już musimy je kupić, bo mała zbyt często siada do pionu. a co do wózka to przeprowadzam tylko ankietę w sprawie koloru. :-)

Panna Migotka no tak ty jeszcze musisz uwazac na alergizujace rzeczy..hmm a patrzylas na te sloiki gerbera danie miesne bez marchewni,jest tez chyba od 6 miesiaca.Co do Bebilonu to w sumie na kazdym mleku jest napisane zeby konsultowac z pediatra.....tylko nie wiem w jaki sposob moze decydwoac co podac dziecku,to raczej ja jako matka metoda eliminacji wiem jaki produkt pasuje Klaudi i jej organizmowi,no ale zawsze poradzic sie jej mozna jak np u ciebie gdy sa problemy z zaparciem....Kaszki jak masz bananowe to tez moze nie dawaj tylko inne jesli juz.

Ok przenosze posty do odp watkow...

Oj narobiłam rabanu:-p
Spóźnione życzenia dla Nicolki i Mikołaja
oraz niespóźnione dla Klaudii i Zuzi ( jeśli Szwarou zajrzy to przekaże)

Anusiasac niestety chcialam zaglosowac ale tak jak poprzednio ktoras z Was tez prosila ..to nie przychodzi mi email zwrotny niestety...

reklama
wszystkim sześciomiesięczniaczkom buziaki :tak::tak:
KINNA cała rzecz w tym że Majka śpi w ciągu dnia dwa razy łącznie nie więcej jak 2-2,5 godzinki ostatnia drzemka kończy się najpóźniej o 16.30 kąpana jest o 19.30 a w kwestii dokarmiania to rzecz ma się tak że ja jeszcze ciągle karmię piersią wieczorem Majka wypija jeszcze jakieś 90-150 ml mieszanki zależy jak chce i jeszcze 3 tygodnie temu budziła się w nocy raz koło 3-4 a teraz to nie wiem co się dzieje głodna nie jest bo na wadze przybiera dobrze nawet aż za dobrze :sorry2: może to zęby bo ja już nie mam za bardzo innych pomysłów
Panna Migotka to jaskby co apraszam do mnie niech się Majka bawi z Iśką a my pójdziemy spać :-) a co do zaparać Twojej córci to napewno zbyt małó pije skoro je już inne pokarmy oprócz cycusia na kupkowe problemy jest najlepszy soczek jabłkowy przecierowy

Do góry