reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

dzien dobry :) Jestem i ja. Moja niunia wlasnie szaleje w lozeczku bo jest spiaca a nie moze sobie zasnac, piszczy jak szalona:-D

ale ja wam zazdroszcze ze jestescie w polsce:-(

reklama
dzień dobry majóweczki
nie wyrabiam ostatnio z pisaniem nie dość że moja córcia mało śpi w dzień to jeszcze noce mamy takie że pożal się Boże :-( to nawet nie chodzi o to ze się budzi bo to byłby pikuś ona się budzi i nie śpi jest kurcze wyspana i ma ochotę gadać i bawić się i oczywiście głośno domaga się towarzystwa drąc się wniebogłosy mama i jest przy tym cudna i słodka tylko ja na rzęsach chodzę :-(jak czytam o tym że Wasze dzieciaczki przesypiają całe noce to czasem płakać mi się chce bo nam się taka akcja przez prawie 7 miesięcy jeszcze nie udała :no:
nie jestem ekspertem w dziedzinie dzieci, ale moja teściowa powiedziała, żeby mała spała 2 razy dziennie. Ostatni sen powinien kończyć się w granicy godziny 16stej. Potem przetrzymuję mała do godziny 20stej. Kąpiel, butla i do łóżeczka. Jak nie dokarmię jej ok. 23 to na bank obudzi się o 2 i się zaczyna: jest głodna, potem chce się bawić i ok 2 h z głowy. Może próbujesz zrobić w podobny sposób co ja. Może pomoże;-)

Ja właśnie pije kawę. Bez czegoś słodkiego :-(. Mam ograniczyć węglowodany i wrzucić dietę dla cukrzyków.. Czy sa jakieś ciasta dla cukrzyków?? :confused:

Witam i pozdrawiam w nowym tygodniu.

Iwonko, wszystkiego dobrego dla Klaudii z okazji pół roczku!!!

No i lecę do pracy....

:sad: nie byłam w UK.. a tak bardzo chciałam tam pojechać przed urodzeniem dziecka. Miałam w tym roku się wybrać, no ale niunia się pojawiła :-)

Na początek chciałam pozwiedzać. W Danington co roku jest festiwal rockowy. Bardzo chciałam tam pojechać. W przyszłości miałam nadzieję, że udami mi się dostać do jednej z angielskich firm mających w Polsce przedstawicielstwo i może udałoby mi się wyjechać do "centrali" na jakiś staż itp.

Marlene masz bardzo fajny suwaczek. :-D

reklama
hej dziewczyny

ja dzis pojechalam do MOPR w celu zalatwienia papoierkow
i sie zalamalam koszmar, nic nie moge dostac nic mi sie nie nalezy zostalo mi zgryzac sciany:dry::dry::dry: jeszcze mnie jednba zalamala ze jak pracowaLAM wiecej niz 3 miesiace to nie moge isc n staz:angry::angry::angry: ale zadzwonilam do PUP i okazalo sie zer to nie prawda..:dry::dry::dry::dry: az mnie glowa z nerwow rozbolala

Do góry