reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Hej dziewczynki ale produkujecie posty wczoraj co nieco czytalam ale produkowalyscie nowe wiec postanowilam rano na spokojnie ;-)

Co do fotelika to mi sie wydaje ze lepiej troszke tanszy a nowy jednak jest gdzies zawsze to jakies ale..

Co do ciuszkow ja ostatnio w C&A kupilam malemu body byly po 9zl podeszlam do kasy a tam 7.20 :szok::tak::-D dlugi rekaw bawelna rozne wzory bardzo cieplutkie i milutkie bardzo fajne maja tam promocje.. z H&M mam jedna bluzeczke ktora jest nie do zdarcia wiecej nie mam.. mam cheroke tez sa super, mam nexta pare rzeczy i inne ostatnio nawet kupilam podwojne takie spiochy "tip" w realu i do tego dwa kaftaniki kazdy kaplet 12.99 wyprane wyprasowane i w miare wyglada do spania moze byc naprawde

Ha-NN-aH no to Twoje zdrowko i rzycze braku kaca :sorry2:

jade oj nie ladnie ze niechce nosic :dry:

Odezwe sie napewno dopiero wieczorem albo jutro zycze milego dnia ... teraz na BB to ja kawe pierwsza spijam hehe

reklama
Hej. Witam się jako druga. Miałyśmy dzisiaj jechać do teściów ale chyba sobie podaruję. Pada i wieje mało głowy nie urwie.Zobaczę jeszcze jak w południe będzie.

Oj ja to bym sobie piwko wypiła. Już też ok 1,5 roku nie piłam. Czasami łyka od męża wezmę ale tylko sobie smaka narobię:tak:Fotelika jeszcze nie zamówiłam a mąż śmieje się ze mnie że zastanawiam się nad nim jakbym conajmniej samochód kupowała:tak: No ale dla mnie to ważny zakup bo nie dość że musi być bezpieczny to w takim do 25kg to długo będzie jeździć więc musi mieć dobry materiał.Przez internet to nie tak łątwo.

Dobra spadam do niuni bo niecierpliwi się:tak:

Witam się i ja, paskudna pogoda dzisiaj, leje i wieje. Już bym wolała chyba żeby był lekki mróz, przynajmniej z dzieckiem bym wyszłam na krótki spacerek.
Ja też mam kilka ubranka z nexta, czy cherokee i kilka z gap i te są super jakościowo. Nie mam niestety okazji kupić takich ciuszków nowych. Czasem dzieciaki dostaną coś od rodzinki z zagranicy.:tak:

witam się i ja oczywiście z kako :-D

oj tak pogoda paskudna, pada, wieje, ciemno my i tak na spacerek bysmy nie poszli bo okruchy chore.
Nie wiem czy w ciągu dnia uda mi się zajrzeć bo dzieciaki strasznie absorbujące w ostatnim czasie.

Mykam jeść śniadanko i przyszykowac mięso na obiad. Ciao

I ja witam i pozdrawiam. U nas też brzydko, ale przestało koszmarnie lać i wieje mniej, więc dzieci z nianią na dworze a ja przy pracy.
Miłego dnia.

I ja witam z cieplutkiego domku i rozgrzanego laptopa:-DNie tylko u was wieje i pada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ach co za paskudna pogoda.Mi sie udało rani nie zmoknąc ale za to teraz leje a dziś jeszzce czeka mnie lekarz z małą i wyjsc musze .Jak tak wieje ja zakładam folie na wózek i jest dobrze :tak:

quote=jade;2881243]Hej,

Ja dziś wybralam się do miasta, musialam wyjść bo ile można siedzieć w domu.
Kupilam mężowi piżamkę z napisem tata nr 1 a on nie chce i tak jej:-( a później marudzi że mu zimno.

ja też lubię oglądać brzydulę

[/quote]

To tak jak mój nie znosi piżam i woli marznąc i mi kołdre zabierać:wściekła/y::-DŚpi nago ja zreszta też-nie lubie gdy cos mi ruchy krepuje i nawet teraz jak śpię w staiku bo karmię to mi nie wygodnie:no::no::no:Tak przywykłam do takiego spania -w ciązy to była norma !!!A pozatym u nas w rodzinie nagośc jest jakoś normalnie traktowana (nie myślcie źle:-()Mały gdy wstaje rano-leci do nas ,podrodze zrzucjąc piżamkę i wskakuje nam pod kołdrę hehe Lubimy to -ale juz gdy mała podrosnie każe aby mąż się przy niej raczej ubierał -narazie ma czas .Przy małym też każe mu zasłaniać -dlatego mu nawet szlafrok kupiłam (sukcesem jest to ,że miałą go na sobie 3 razy)dlatego ,bo potrafił śniadanie z fajka nawierzchu robić i dla niego to normalne .Tak tylko mały już ma 5 lat i ja już nawet zabroniłam łazić nago po domu -spać owszem ale po domu ma się ubierac .Ja np.uwielkbiam bez stanika chodzić -jakoś mi niweygodnie Ależ temat zapodałam....:sorry2:

Oj ja to bym sobie piwko wypiła. Już też ok 1,5 roku nie piłam. Czasami łyka od męża wezmę ale tylko sobie smaka narobię:tak:Fotelika jeszcze nie zamówiłam a mąż śmieje się ze mnie że zastanawiam się nad nim jakbym conajmniej samochód kupowała:tak: No ale dla mnie to ważny zakup bo nie dość że musi być bezpieczny to w takim do 25kg to długo będzie jeździć więc musi mieć dobry materiał.Przez internet to nie tak łątwo.

No ja też po łyku co wieczór od A siorbnę ale na tym się kończy i czaem gdy małą na noc zaśnie to lecha free łyknę -myslę ,że nic takiego wielkiego nie bedzie mała je dopiero nad ranem.....
A co do fotelików wszedzie trabia -NAJBEZPOIECZNIEJ KUPIC ATESTOWANY NAJLEPIEJ NOWY:tak::tak::tak:
No czekam aż Nelcia wstanie...
Co do "Brzyduli"wciągnęła mnie jakieś 2 odcinki temu jest przesmieszna i wogóle -ale za krótko leci:-(

Witam,a u nas tak wieje ze raczej dzis nie wyjdziemy na powietrze no chyba ze pod daszek przy domu ;-)
Czytalyscie Mężczyzna w ciąży i jego żona: jesteśmy normalnym małżeństwem - Onet.pl Wiadomości - 19.11.2008

Iwonka pierwszy raz coś takiego widze :szok:Ja bym nie chciała byc z kimś takim niby facet a ma psitkę :-DNo wychodzi tu na to ,że lesby:-pczy co :confused:
Bo niby wyglada jak facet ale był kiedys kobietaą i tam na dole nadal nią pozostaje......

Gwiazda wstała spadam do zobaczyska...

reklama
Kathy, no rzeczywiście temat zapodałaś :-D Ja to wręcz na odwrót, nie znoszę być nago. Śpię wyubierana w piżamy, po domu też nigdy nie latam na golasa. A to może dlatego, że jak mieszkałam jeszcze z rodzicami, to było tam strasznie zimno i zawsze musiałam mieć na sobie kilka warstw ubrań, tak samo w nocy (mieszkania w starej kamienicy nie da się za bardzo ogrzać). Tak się przyzwyczaiłam do tego ubierania, że teraz nie znoszę być nago. Nawet seks mogłabym w ubraniu uprawiać :-D Zaraz jest mi zimno i czuję dyskomfort. A w nocy nerki mi wyłażą na wierzch i też zimno. Nie wyobrażam sobie, jak będę stara. Pewnie będę siedziała przed telewizorem w dziesięciu wełnianych skarpetach i pięciu swetrach :-) No i oczywiwiście z termoforkiem.

Ostatnia edycja:
Do góry