reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Hej,

Ja dziś wybralam się do miasta, musialam wyjść bo ile można siedzieć w domu.
Kupilam mężowi piżamkę z napisem tata nr 1 a on nie chce i tak jej:-( a później marudzi że mu zimno.

ja też lubię oglądać brzydulę

wiecie foteliki jednak lepiej kupić nowe bo nigdy nie wiadomo

a i kupilam niekapka z aventu i nic maly nie chce pić, może za wcześnie

pozdrawiam

reklama
W imieniu Szymonka bardzo dziękuję za życzenia i przyłączam się do życzonek dla półroczniaków

To niesamowite, jak ten czas leci...
Wczoraj rozmawialiśmy z mężem, że już nie pamietamy czasów, kiedy małego z nami nie było...

Jeżeli chodzi o ciuszki, to nie "testowałam" cheroke, ale uwielbiam H&M i C&A, jeżeli chodzi o H&M moja siostra i jej mężuś mają karty zniżkowe 25% (siostra pracowała, szwagier pracuje nadal), więc zawsze do H&M wybieram się z nią, by troszkę "wykorzystać", a jeżeli chodzi o C&A to ceny często są obniżane, więc też drogo nie wychodzi :tak:

Dziękuję w imieniu Amelki za życzonka, i również składamy Wszystkiego Najlepszego dla sześciomiesięczniaków ;-)

Moja lezy z gola dupka w lozeczku bo juz usypiala a jak ja rozebralam to sie rozbudzila,mam nadzieje ze do 19ej wytrzyma.
A ja ogladam brzudule ;-)

:-D:-D:-D moja miała to samo, od 18 marudziła, a nie chciałam jej kłaść i kąpać wcześniej, więc chwilę ponosiłam, a o 18:30 położyłam z gołą dupcią i od razu się rozbudziła :tak:

Dziś "wykorzystałam" moją Mamcię (siedzi na zwolnieniu), by posiedziała z Ami i pomalowałam ściany u niej w pokoiku, jeszcze z raz trzeba będzie przeciągnąć, potem jakieś szabloniki, pułeczki, mebelki i gotowe będzie...jutro z Mamą mamy jechać do IKEA może coś wymyślę :tak:

Dziewczyny jak mi dobrze, popijam piwko, wziełam kilka łyczków i już szumi mi w głowie.:-D:-p
Już prawie 2 doby nie karmię, jak narazie mleczko się nie zbiera. Chyba udało się zniwelować pokarm, a taka była ze mnie krowa dojna:-D:-D, nie wyobrażałam sobie że pozbędę się w jakiś sposób mleka:happy2:

ja też dziękuję za życzenia w imieniu Michałka i wszystkiego najlepszego dla Amelki, Szymonka i Tymcia.
Jak przeczytałam, że Wasze maluszki już uczą się korzystać z niekapków, to poleciałam kupić dzióbki do naszego kubeczka z Aventu po Oliwce. Michałkowi strasznie się ten wynalazek spodobał, mimo że jeszcze nie wychodzi mu picie, ale za to może sobie pogryźć i pomasować dziąsełka do woli.:-)

Ostatnia edycja:
niesia dziękujemy :-)

Ha-NN-aH pamiętam ten szum, jak pierwszy raz się napiłam piwka, po odstawieniu Ami, a pierwsze wypiłam po roku, rok abstynencji robi swoje się okazuje :-D:-D:-D, a Ty podejrzewam trochę dłużej, więc wyobrażam sobie jaki masz "samolocik" :-D:-D:-D

Ha-NN-aH pamiętam ten szum, jak pierwszy raz się napiłam piwka, po odstawieniu Ami, a pierwsze wypiłam po roku, rok abstynencji robi swoje się okazuje :-D:-D:-D, a Ty podejrzewam trochę dłużej, więc wyobrażam sobie jaki masz "samolocik" :-D:-D:-D
Prawie 1,5 roku, ostatnie piwo wypiłam na urlopie w Bułgarii.:-)
Ale od razu naszła mnie ochota na małe co nie co z mężem, ale zaraz mecz więc mogę pomarzyć:sorry2:

No i udalo mi sie ,przetrztmac Klaudie do 19ej,wykapalam ja i za 15 osma juz spala ;-)
Kurcze a ja jestem taka glodna ze szok,ciagle cos jem i ciagle mi malo.

hej. Cały dzien bawiłam sie z dziećmi, tyeraz dopiero mam chwilke dla siebie. My po lekarzu, dzieciaski mają zawalone gardło, dostali te same leki tylko w innych dawkach. Dobrze, że obyło sie bez antybiotyku.

Ja tez oglądam Brzydule i Kooocham Cherokee. Nie lubię za to C&A chociaż jak mój ojciec mieszkał w niemczech to pokupował fajne ciuszki Majce, znowu te co ja kupowałam w PL szczególnie body) to takie flakowate się po praniu zrobiły.
Uiwlebiam tez Topolino i ubolewam, że nie ma tego w PL, H&M, Next tez często kupuje bo dobre gatunkowo chociaz drogie.

Lecę poczytac na zamkniety i spadam spać.
Buziam wszystkie

reklama
kwiateczek ja dopiero teraz zalwazylam ze mieszkasz niedaleko mnie,mam na mysli anglie :)

dziewczyny wybaczcie ze ostatnio malo sie udzielam ale mam duze problemy....opowiem na zamknietym jak znajde chwilke czasu buziole

Do góry