reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

ale się rozpisałyście, ledwo doczytałam :tak:

Pochwalę się, że Michałek zaczął raczkować do tyłu... ale mnie duma reozpierac

reklama
Witam u nas dzis piekne słoneczko było tyle że my nie byłyśmy na spacerku tylko na usg bioderek Tyle tylko bo Zuzia coś nie do końca zdrowa Jak tak bedzie jutro to na pewno ja nie dam na szczeienie bo wiem ze oni gotowi zaszczepic Jak miała 4 tygodnie to katar i kaszlała a poprzedni pediatra do mnie że to nie przeszkadza żebysmy przyszli My dajemy tez wode morska masc majerankowa i pediatra kazała smarowac stópki Pulmex Baby i oklepywac Z tym ze najważniejsze jest sciaganie katarku poprostu
A na usg kolejna poprawa i w sumie lewe w granicach prawego zdrowego czyli juz mysle ze bedzie dobrze :happy:

Mój małzonek jest scigany do opieki nad zuzia to znaczy chyba sam chciał od poczatku Zawsze ja kapie ubiera po tym to juz jego działka moge powiedziec ze to ja kapałam moze ze 2,3 razy jak go nie było No i pieluchy tez umie zmienic Gorzej ze z innymi rzeczami sie cofa kiedys z wszystkim sobie poradził a teraz to musze mu mówic co gdzie jest jak jedzenie zrobic No ale nie narzekam na to
W sumie teraz pierwszy raz mielismy cichy dzien no juz poprostu wczoraj nie wytrzymałam ale to chyba nie tutaj:no:wiec az sie dziwie ze tak dobrze pisze

A 2,3 godziny na polu to myśle ze naprawde duzo wiec chyba nie ma sie co martwic u mnie np sasiadki sie dziwia co ja targam dziecko w takie zimno no one nie targaja tylko ciagle chore dzieci maja u nas to co najwyżej 3 razy byl mały katarek

Cosmolady brawo dla Michałka!!!

NO własnie darek czasami dwa razy po dwie godziny :zawstydzona/y:
teraz jak takie zimno to raz ... nawet nigdy katarku nie mial wiec chyba nie jestem wyrodna matka co chce dziecko zaziebic ale chciclam sie dowiedziec jak jest z wami i spacerami ;-) czy moze faktycznie przesadzam hehe

sylwia to super z bioderkami :-)
Moj maz przbiera kupy dupcie myje pod kranem :-D
robi mleko daje mleko daje witaminki bawi sie nosi usypia no praktycznie wszytsko to co ja robie chyba tylko kapac nie bo sie boi powiedzial ze jak maly bedzie stabilnie siedziec ;-)

Kinna tez rozwiazanie jak nie mialam krzeselka to tez malego w wozku stawialam ale w kuchni ... a z intencja tez pomysl :sorry2:

Ja robilam nalesniki zapraszam :-)
zadam bez sensu pytanie ale musze .../ czy dziasla moga bolec codziennie mniej wiecej o tej samej porze dnia np popoludniu... on jezst o tej porze nie do wytrzymania na dworzu byl najedzony acha to nie jest wina obiadu bo jak mu nie dawalam tez tak bylo dalam nurofen i spi a wczesniejs trasznie sie darl jak sie urazil smoczkiem w dziaselko no ale do 15/16 zlote dziecko a puzniej jazda ...swira mozna dostac

cosmolady to super ;-)gratuluje

Zrobiłam obiadek, niunia śpi, a ja popijam kawkę.
My też już szukamy odpowiedniego krzesełka. Nie mam kuchni mikroskopijnej (pewnie z 5 osób by się tam zmieściło), ale jak bym wstawiła małą to ciężko by mi było cokolwiek zrobić. Stawiałam ją w przejściu i jak musiałam wyjść to pchałam wózek ;-)
wiktoria ja to jestem wyrodna matką. jak mi się w lato nie chciało wyjść na dwór z małą to lądowała na balkonie. czasami co drugi dzień wychodziłam. wiem powinnam codziennie...:sorry:

Chyba będę miała "kupę" szczęścia, bo wyobraźcie sobie dziewczyny dziś mnie ptak o...ł (wiadomo co zrobił:zawstydzona/y:) i to na drodze, gdzie drzewa nie rosną :-D

KINNA moj maly czesto laduje na balkonie i ogolnie duzo majowych dzieci laduje na balkonie tarasie i ogrodku wiec zaliczaj to jako "spacer" w miejscu mojemu malemu nie ma roznicy on i tak spi na dworzu ;-)

pocieszyłaś mnie, bo miałam w ramach pokuty ... odmówić sobie słodyczy:-D
dziś rozmawiałam z koleżanką z pracy w sprawie wózków. odradziła mi peg perego. powiedziała, że dużo dobrego słyszała o wózkach emmaljunga. klamka zapadła :tak:

Własnie szykuje kąpiel dla małej potem cycus i kaszka i do wyrka :-)Wczoraj o dziwo spróbowalismy z butli i dała rade!!!!!!!!!!!Może dzis tez da:-D:-)
Dobrze by było -jednak wygoda bo łyzeczka za duzo produkowania;-)
A tak pozatym u nas leje i zimnooooooooo brrrr nigdzie juz nie wychodze pa do potem:-)

Smazylam nalesniki ufff jak ja tego nie lubie i jesc tez nie ma teraz ochoty bo sie na wachalam tych zapachow az mnie zemdlilo.
Dziubek no tak teraz masz za szczelne i dlatego wilgoc,jakos sie rozszczelnia okna nowe,poszukaj w necie o tym.
Ola gratki za zebolka :-)
Cosmolady brawa dla raczka nieboraczka;-)

hmm o ile sie nie myle OlaK ma obydwa mozesz z nia podyskutowac ;-)
Ja nie mam pojecia mam duzy ciezki wozek wiosna kupuje parasolke .. a moze wczesniej troche narazie za zimno

reklama
Do góry