reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

kathy_24 to masz dobrze, bo moja kaszki nie chce jeść z butli. muszę się łyżeczką namachać. za to pięknie z butli je zupkę. moje dziecię będzie chyba jaroszem. zupka jarzynowa - cacy, zupka jarzynowa z jakimś mięskiem - pfuj.

iwonka przez ciebie dziś mi się chińszczyzny zachciało. porcyjka czeka na mojego NM. będzie szczęśliwy i może mi się uda w weekend do fryzjera wyrwać ;-)

czy któraś z was ma krzesełko do karmienia Peg Perego Prima Pappa Diner?
albo jakieś podobne. szukam czegoś z kółkami, żeby mi było łatwo małą przestawiać

reklama
Ja widze ze najwiecej jezdzi wozkow wlasnie peg perego no ale to nie jest odpowiedni watek na dyskusje ;-)
My tez bylismy dzis na spacerku i nie tylko na ogrodku ale w lesie he mamy taki blisko cmentarz gdzie jest sam las a groby sa tylko w jednym miejscu(maceby bo chyba tak to sie nazywa na cmentarzu zydowskim) bon w czsei wojny zniszczyli...

Kathy ja zawsze daje kaszke przed kapiela,ale dostaje lyzeczka i przez to jest czesto cala umorusana.

KINNA a daleczego chcesz peg perego krzeselko? Przeciez one jest dosc drogie a te co sa na allegro po okolo 170zl sa rownie dobre jak te co o nim piszesz.My mamy juz dwano krzeselko takie na kolkach bo jeszcze po Vanessce.Super sprawa,zdejmowane tacki,koszyk pod spodem,regulowane oparcie 3 pozycje,regulowana wysokosc 5 pozycji.Chociazby takie http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=476417845

Ostatnia edycja:
moz-screenshot-6.jpg
e0fb_1.JPG

ale się rozpisałyście, ledwo doczytałam :tak:

Pochwalę się, że Michałek zaczął raczkować do tyłu... ale mnie duma reozpierac

nooo gratulacje!!
my narazie sie tylko "suwamy" do tyłu lub wokół własnej osi :laugh2:

czy któraś z was ma krzesełko do karmienia Peg Perego Prima Pappa Diner?
albo jakieś podobne. szukam czegoś z kółkami, żeby mi było łatwo małą przestawiać

my kupilismy PROMOCJA !!! Krzesełko BABY MIX !!! PROMOCJA TRWA (460290714) - Aukcje internetowe Allegro
jestem bardzo zadowolona, chociaz brakuje mi kosza na zabawki :-(

zastanawiałam sie tez nad kilkoma innymi ale szkoda mi bylo dokladac 100zl wiecej dla samego kosza na zabawki i ładniejszego rysunku na tapicerce :confused2:

reklama
byłam w aptece po nurofen. dam małej na noc. pan farmaceuta - szczęśliwy tata - dam mi jeszcze jakiś środek na uspokojenie w czopkach. powiedział, że jak mała będzie się darła jak opętana to mam jej dać na noc. mam nadzieję, że nie będę musiała.

a mozna paracetamol zamiast nurofenu, czy to nie tak?

co do czopków - mówisz o Viburcol??
Są kapitalne - nam się sprawdziły po szczepieniu - dzidzia była spokojna i wesoła (po pierwszym szczepieniu dawała w dupę 2 dni!).
homeopatyczne, wiec nie boje sie ich podawac.
Ale na szczescie nie mialam takiej jazdy przy zabkowaniu jeszcze, zeby jej zapodawac czopki.

Do góry