reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

No jest tak duzo ogloszen do zamiany ieszkan ze szok,tylko trzeba miec pare groszy,a wcale nie tak duzo ;-)
Wiktoria i czemu nie zalozylas tego watku o antykoncepcji? Dalam ci wskazowki i co?

reklama
właścicielami tego mieszkania są moi teściowe. mają jeszcze jedno które niedługo będzie wolne. no i miało być tak, że my będziemy mieszkali w tym drugim, a to na pradze się wynajmie. teraz zmienili zdanie.
trzeba uszczelnić okna i na wiosnę odnowić mieszkanie...
albo pójdę i dam na tacę żeby znowu zmienili zdanie :tak:

Witam
Ale sie rozpisalyscie,ciezko nadrobic:eek:
Szwarou-no niezle.:-)ja tez chyba pojde do pracy jak moj wroci wiec zobaczymy jak sie sprawdzi.tyle ze to beda wieczory tak ze maly bedzie spal:dry:narazie to tylko plany.
puchatko-ja tez uzywalam nasiwin (3 raz na dzien)i wode morskaMarimar.przeszlo po 4 dniach a na kaszel nie wiem nie mielismy.oby zawsze byly te nasze dzieci zdrowe.
kinna-to jestesmy w tym samym wieku i nasze dzieciatka tez:-D.co do mieszkania to ja tez takie niedawno mialam.male...nie mozna bylo sie ruszyc.kuchnia na jedna osobe z czego moj chlopak sie cieszyl:baffled:a 2 pokoje to tez ech:angry:nie moglismy sie ruszyc.zaczelismy szukac juz kiedy bylam w ciazy i w koncu:-)przeprowadzilismy sie 2.5 mies temu:-D:-Djednym tylko problemem sa okna.drewnine ale na razie nie jest zle;-)
wczoraj malemu dlam calpol i toszke przespal ale jadl 3 razy w nocy.od dawna jest na sztucznym mleko i mimo to je w nocy przynajmnie j raz::baffled:

Zosia mi padła. Nawet pieluchy jej nie musiałam do łapek dawać.
Powinna coś zjeść, ale nie miałam serca jej trzymać jeszcze półgodziny. Nakarmię ją "na śpiocha".
Chyba jej dziś na noc dam coś przeciwbólowego.

Współczuje z ząbkami już przechodziłam ....
Nie ma co sie szcypać daj małej np.Ibum ja dawałam na noc 2,5ml i nawet pomagało:-)Pediatrzy też zalecaja bo po co sie dziecko ma męczyć:-(A mi ósemka idzie i sama dentinoxem smarowałam bo boli:szok:

Iwonko miałam napisac o weekendzie ,więc pisałam wczoraj ale mi posta wywaliło i juz mi sie nie chce spowrotem produkować .Powiem w skrócie :Wybraliśmy sie z rodzinka na spacerek do Kołobrzegu nad samo morze a tu pogoda w kratke -raz słonko ,raz descz .Gdy dojechaliśmy -czarne chmury,mówie pal licho jak juz jesteśmy -pospacerujemy i co?Po 15 min niebo czarne i normalnie nawałnica:szok:sztorm ,fale jak bałwany i śnieg z deszczem:szok::szok::szok:Dobrze,że auto z 300 m dalej jakoś dobiegliśmy hehe.Tyle w skrócie.

U nas też zimno się zrobiło jakby śnieg miał spaśc :baffled:A rano widac był przymrozek bo biało:tak:Ale ile st.nie wiem teraz w słonku z jakieś 5 st.w południe .A w nocy znów spadnie pewnie.Ja nie słucham pogody jakoś:no:
Kurcze dzis na obiad robię kalafiorową I TAK MI SIE NIE CHCE:wściekła/y::no:

Hannah [powodzenia u ortopedy :-)
KINNA widze ze kolejna Warszawianka jestes :-)
A gdzie Wiktoria z kawusia????
Jak sie umyje to zapraszam na kawke :-)
phpThumb.php

Iwooooonka :szok: jaka PIĘKNA kawa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :-):-):-)
Sama takie szlaczki trzaskasz?!

Przepraszam was ,że na tym watku i pytam juz 3 raz ale nikt mi nie odpowiedzaił:-:)-:)-(
Bo ja chciałam sobie wstawić suwaczek z ząbkami ale klikam na wasze ,chcę sie zalogować i nie moge :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A wy jak to robiłyscie???
Moja ma 2 zabki i ja też chcę sie pochwalić hehe.Pomóżcie!!!:-)

Cześć Babeczki:-)
A my już dziś po pierwszym spacerku, zaraz idziemy znowu. Na dworze tylko 3 stopnie, ale mała ciepło ubrana, ja też wiec wyruszamy.
Jutro na szczepienie sie wybieramy, kupiłam już szczepionke.
MOja Niunia jeszcze ząbków nie ma! Ciekawe czy przejdzie ten okres bezboleśnie jak dziewczynki Iwonki. Ma juz prawie 7 miesiecy i nic! Ale za to juz siedzi i zaczyna raczkowac, teraz turla sie po podłodze, tzn na kocu, pewnie juz jest zaśliniony...:tak:
No nic idę małej dać coś zjeść i ubieramy sie powoli póki słoneczko super świeci!
Miłego dnia!

Witam :)
U nas piekna pogoda ale Ania spi i spi. Pewnie odsypia wczorajsze marudzenie a chetnie poszlabym z nia na spacer.

Puchatka ja na katar u Ani stosowalam Nasivin soft i Disne mar, ale to nie pomagalo wiec zamiast Nasivinu zastosowalam Euphorbium i szybko przeszlo. Nasivin mozna tylko 3 dni stosowac u takich malych dzieci.
Na kaszel syrop prawoslazowy 2*dz po pol lyzeczeki. Oprocz tego wapno w syropie 3*dz po 5 ml, cebion 3*dz po 10 kropli.

reklama
my już po spacerku. Pogod a śliczna. Mała pospała na dworku ze 2 godziny. Mała zjadła zuplkę. Całe 80g co dla niej jest nie lada wyczynem:tak: Ja jestem w trakcie picia kawki i doczytywania bb.

Iwonka
- uważaj bo jak będziesz miała zA szczelne okna to plesń może si.e rzucić. U nas własnie w jednym z poikoi takm jest i nie wiem czym to diabelstwo wywabić.

Ha-NN-AH - trzxymam kciuki żeby biderka były ok. Ja z małą idę w poniedziałek i też mam nadzieję żejuż nie będe musiała jej zakłądać mautek ortopedycznych:tak:

Do góry