reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
dzięki przejrzę. przyda się
ja tylko tak rzuciłam, że się zdecydowałam. :tak:
nie będę was męczyła pytaniami, ani wywodami ;-)
A mecz nas:tak:tylko lepiej to tam robic zeby kazda z nas nie musiala szukac potem po roznych watkach np takiego wozka jak ty zapodalas i calej dyskusji:-):-):-)

kangurka krzesełko identyczne jak peg perego, a tańsze o połowę.
prawdę mówiąc nie wiem czy lepiej panadol czy nurofen. ufam panu z apteki. jeszcze mnie nie zawiedli.
tak dał nam viburcol. na wszelki wypadek kupiłam

Krzesełka fajne w sklepie widziałam po ponad 200 dobrze My jeszcze nie kupilismy W to wykończenie ładujemy wszystko co mamy i zawsze brakuje ale jak sie wprowadzimy to myśle że kupimy

Zapomniałam wcześniej jeśli chodzi o karmienie nocne to my jak w zegarku karmimy sie o 1.30 koło 4 potem 6 już mam dosc czasem nawet wczesniej wstaje a ostatnie jest tak po 21 dlatego tak zazdroszcze niektórym z was i zaczynam działac Ostatnio ciagle mam fioletowe pod oczami zwłaszcza rano tak jak miałam anemie po porodzie no albo z tego niewyspania ale podejrzewam to drugie

Dobra ide do nich bo po kąpieli Nawet miedzy nami sie ok zrobilo męzus taki milutki:confused:może zrozumiał

sory ze nie tam gdzie trzeba ale czy waszym dzieciaczka zrobilo sie cos po pneumokokach mielismy pierwsza dawke... maly ma spuchniete i taki twardy dosc duzy guzek martwimy sie tym kamilka mowila ze adas nie mial ..

Ostatnia edycja:
Ha-NN-AH - trzxymam kciuki żeby biderka były ok. Ja z małą idę w poniedziałek i też mam nadzieję żejuż nie będe musiała jej zakłądać mautek ortopedycznych:tak:
:szok::szok::szok: jest duża poprawa w końcu :-):-):-), nie musze pieluchować, tylko ćwiczyć, kontrola za 8 tyg. Mówi że odwodzenie w normie, punkty kostnienia są i tylko teraz trzeba wyrzeźbić panewki które są za ostre, ale póki nie stanie na nogach można to zaostrzyć:-p
ale się rozpisałyście, ledwo doczytałam :tak:

Pochwalę się, że Michałek zaczął raczkować do tyłu... ale mnie duma reozpierac
BRAVOOOOO:-):-)
A na usg kolejna poprawa i w sumie lewe w granicach prawego zdrowego czyli juz mysle ze bedzie dobrze :happy:
Super, dzisiaj mamy dzień dobrych wiadomośći, tak się cieszę.:tak:

A muszę wam powiedzieć że pojechałam do urzędu skarbowego i pani która prowadzi moją sprawę zaczepiła mnie i pytała czy mój mąż ma jakiś związek jej podatnikiem którego znała 18 lat, bo mój mąż ma takie samo imie i nazwisko i mieszka na tej samej ulicy, ale rocznik się nie zgadza. Chodziło o mojego teścia. Powiedziałam jej że zmarł 5 lat temu, a ona na to że się bała że powiem jej że umarł bo tyle czasu go już nie było.
Zaczeła opowiadać jaki był uprzejmy (chyba musiał być bardzo uprzejmy skoro pani ze skarbówki go zapamiętała), że zawsze jak przychodził to wszytskie panie się zbiegały bo on przyszedł:-D:-D.
Chyba mam chody w US:-D:-D:happy2:

Mój mąż chrapie już w łózku bo go coś rozłozyło. Mała spi a ja buszuję na necie.

Kinna - ja też mam małą kuchnię a krzesełko się zmieściło. dasz radę i Ty:tak: Moja niunia woli zupki z mięskiem. Warzywnymi pluje:-)

Iwonka - wlasnie na dzisiejszą noc otworzyłam okno na mikro. Robi się w nim taka malutka luka. Zobaczymy jak to będzie. No ale przy tym to grzejnik musze na fula wziąć więc opałty za grzanie mogą być ogromne. No ale to dla niuni:tak:

Co do raczkowania, my pełzamy (raczkujemy) od 2 tygodni. Nie wiem jak to nazwać. Niby brzuszek podnosi i "rzuca się" do przodu ale i tak cofa się:tak: Szkoda mi jej bo ma upatrzo ny cel, jakąś grzechotkę i chce do niej podpełznąć a tu jak na złość się oddala. Bidulka moja mała:tak:

reklama
Ha-NN-aH - to super wiadomośc o biderkach. U mojej też panewki były za ostre ostatnio. No ale mój ortopeda nie pokazywał nam żadnych ćwiczeń jakie miałabym z nią wykonywac. Już nie mogę się doczekać naszej wizyty u ortopedy. Mam nadzieję, że i u nas będzie poprawa:tak: Co do US to dobrze jest mieć tam chody. Bo zazwyczaj siedzą tam Panie którym się nic nie chce a tak to Cię przynajmniej ładnie obsłużą:tak:

Do góry