iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Paracetamol daje sie co 4 godziny a leki z ibuprofenem co 8 godzin,mozna dawac na przemian w razie potrzeby.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mecz nastylko lepiej to tam robic zeby kazda z nas nie musiala szukac potem po roznych watkach np takiego wozka jak ty zapodalas i calej dyskusji:-):-):-)dzięki przejrzę. przyda się
ja tylko tak rzuciłam, że się zdecydowałam.
nie będę was męczyła pytaniami, ani wywodami ;-)
A mecz nastylko lepiej to tam robic zeby kazda z nas nie musiala szukac potem po roznych watkach np takiego wozka jak ty zapodalas i calej dyskusji:-):-):-)
jest duża poprawa w końcu :-):-):-), nie musze pieluchować, tylko ćwiczyć, kontrola za 8 tyg. Mówi że odwodzenie w normie, punkty kostnienia są i tylko teraz trzeba wyrzeźbić panewki które są za ostre, ale póki nie stanie na nogach można to zaostrzyćHa-NN-AH - trzxymam kciuki żeby biderka były ok. Ja z małą idę w poniedziałek i też mam nadzieję żejuż nie będe musiała jej zakłądać mautek ortopedycznych
BRAVOOOOO:-):-)ale się rozpisałyście, ledwo doczytałam
Pochwalę się, że Michałek zaczął raczkować do tyłu... ale mnie duma reozpierac
Super, dzisiaj mamy dzień dobrych wiadomośći, tak się cieszę.A na usg kolejna poprawa i w sumie lewe w granicach prawego zdrowego czyli juz mysle ze bedzie dobrze