reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Puchatka sol morska,lub Nasivin na katar.na kaszel to tylko chyba homeopatia jest.W aptece napewno ci doradza :-) Zdrowka zycze.Moja tez jakby cos jej w nosie siedzialo.A Vanesska ma kaszel juz ponad miesiac.

ciekawe ile stopni jest u nas. mam termometr na oknie, ale wiem, że źle działa.
jak patrze na to słońce to myślę "trzeba się zbierać", ale wystarczy, że zerknę na wózek to mi się odechciewa
U nas bylo w nocy -5 a teraz na sloncu jest juz na plusie.Wspolczuje nie wyspania i zabkowania malenstwu,moze cos przeciwbolowego bylo dac.
Dobra zmykam pod prysznic.Mam nadzieje ze dzieciaki dadza mi sie umyc.

Ostatnia edycja:
Hannah [powodzenia u ortopedy :-)
KINNA widze ze kolejna Warszawianka jestes :-)
A gdzie Wiktoria z kawusia????
Jak sie umyje to zapraszam na kawke :-)
phpThumb.php

Zosia mi padła. Nawet pieluchy jej nie musiałam do łapek dawać.
Powinna coś zjeść, ale nie miałam serca jej trzymać jeszcze półgodziny. Nakarmię ją "na śpiocha".
Chyba jej dziś na noc dam coś przeciwbólowego.

KINNA ja tez z Pragi ale teraz mieszkam na Targowku jak Wincentego.A czemu nie pasuje ci te miejsce?

Moja tez spi,jak wyszlam z lazienki to juz spala,zupka juz prawie tez gotowa,dzis pomidorowka a na drugie nie wiem co bedzie,malzon ma chinszczyzne a ja to byle czym sie zadowole.;-) Potem pojdziemy na ogrodek

Ostatnia edycja:
ehhhh. a ja chyba jednak zniosę ten wózek na dół. nie chcę żeby NM mnie znowu strofował, że dziecko za mało na dworze przebywa. siostra do mnie właśnie jedzie to mi pomoże.
ja dziś na obiad mam dwa dania do wyboru: chińszczyznę albo parówki zapiekane z serem i boczkiem. zobaczę o której będzie NM w domu i co będzie wolał.

mieszkam niedaleko Ciebie. przy rondzie starzyńskiego :-)
ja pochodzę z bemowa i strasznie mi się tęskni to tych okolic.

reklama
cd.
niechcący zatwierdziłam wiadomość:zawstydzona/y:
miejsce nie jest złe. tylko mieszkanie ma minusy. Jest to 1 piętro bez windy, ma stare panoramiczne okna, które są nieszczelne. jest raczej ciemne. mieszkanie jest dwupokojowe, raczej niezbyt ustawne. najgorzej jest, że ja większość życia w kuchni spędzam (mój NM to nawet wodę na herbatę przypali), a kuchnia mała nie mam jak dziecka tam wstawić :-(
najgorzej jest z oknami. chciałam wymienić choć to w sypialni, ale teściowe powiedzieli żeby się wstrzymać, bo się przeprowadzimy niedługo.
teraz się okazuje, że raczej nie.
tam gdzie mieliśmy mieszkać jest winda, kuchnia połączona z dużym pokojem (nareszcie mogłabym z NM więcej czasu spędzać) plus dwa niewielkie pokoje.
ale wyszło jak wyszło."jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma":dry:

Do góry