reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Widzę ze część mam ma już spokój całą noc :szok:
Czy te mamy juz dokarmiają??
Bo my ciągle jesteśmy wyłącznie na piersi (już niedługo) i karmimy sie po kąpieli ok 23, a potem mała budzi się o 6 a nieraz o 4 bo jest strasznie głodna :baffled:
Mnie to co prawda nie wadzi, no ale jak czytam ile Wy macie spokoju wieczorami, to trochę zazdroszczę...

reklama
Kathy no wiem cos o tym,jak sie nie jest na bierzaca z postami to potem ciazko pisac.Ja nie nadazam za jednym watkiem zamknietym zreszta na mamach siedzacych i chyba nie bede tam pisac bo dziewczyny gnaja jak szalone! Tam to jest dopiero tempo.Zreszta zawsze takie bylo ;-) Mialas napisac cos jak wam minal weekend...;-)

Witam napisze ,napisze ale jak wróce ze spaceru.Tak wpadłam powiedziec dzieńdobry:-)

Hej, ja z małą znou na kolanach piszę więc może być sporo literówek:tak:
Bossssszzzz, dziewczyny jak wy dużo teraz piszecie. Nadrobiłam zaległości ale zamknnięty jeszcze mi został a tam to też produkcja wre:tak:

Iwonka
- nie mam pojęcia co to ta dodatkowa szyba. Czy dzięki niej ma być cieplej?

Kangurka
no tak późno to my nie kapiemy. No ale jaky mój mąż z pracy wracał tak pó.xno to też pewnie bym kąpiel o tej godzinie urządzała:tak:
Szwarou - gdzie takich facetów się znajduje??? ja na mojego zbytnio nie narzekam ale sporo mógłby sie od Ciebie nauczyć:tak:

Jade - uśmiałam sę. Mój też często na kibelek lata:tak:

Ja w końcu wyspana. Mąż na tę noc wylądował w drugim pokoju bo chrapał niemiłosiernie a ja po imprezie wczoraj jeszcze nie odespaŁAM. Dzisiaj już mogę latać nawet bez kawuni. Z nowości to w tamtym tygodniu kupiliśmy krzesełko do karmienia dla Zuzi. Przepłaciliśmy ok130 zł i jestem wściekła:wściekła/y: Wiedziałam że w tym sklepie jest drożej ale nie wiedziałam że aż tak:szok:

Spadam szykować nas na spacer. Zajrzę później:tak:

Witam. U mnie slonko piekne ale zimno ze szok.
Tak ta dodatkowa szyba(foila) ma na celu nie wpuszczanie zimna do mieszkania przez szybe,chroni tez okna przed parowaniem,latwe w montażu.Jutro pojedziemy zobaczyc do sklepu to cudo.

kobietki poradźcie co mogę dać Majce na kaszel i katar bo coś zaczyna ją od rana męczyć a jeszcze wolałabym uniknąć wizyty w przychodni pełnej chorych dzieci chyba że ją do jutra zacznie bardziej męczyć :dry:

witam
ja nie mam dziś siły na spacer. wiem, że powinnam, bo to mogą być ostatnie tak piękne dni... po dzisiejszej nocy marzę tylko, żeby położyć małą spać i się kimnąć. Całą noc przejęczała. Bobodent jej niewiele pomógł :-(

Witajcie dziewczyny!
Dziś ważny dzień, idziemy do ortopedy:szok::sorry2: troszkę się boję co powie, czy jest już lepiej z biodrami.
A tak pozatym to rano było oficjalne pożegnanie z cycusiem:sorry2:troszkę mi smutno, ale postaram się zrekompenspwać mój smutek wieczornym piwkiem:-D.
Lecę, nie piszcie zbyt dużo ;-)

reklama
kobietki poradźcie co mogę dać Majce na kaszel i katar bo coś zaczyna ją od rana męczyć a jeszcze wolałabym uniknąć wizyty w przychodni pełnej chorych dzieci chyba że ją do jutra zacznie bardziej męczyć :dry:
jak Zosia cosik złapała to mama kazała mi nasmarować ją amolem po pleckach i wyklepać od pupki do szyjki. najlepiej zrobić to na noc po umyciu.
na katar robiłam infalacje. oczywiscie słabsza niż dla dorosłego

Do góry