reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Iwonka2006 witaj w klubie. Mi za 4 miesiące 30sta stuknie.:cool2:
Szwarou ja dziś małej niechcący kuku zrobiłam: jak smarowałam jej dziąsełka bobodentem, to uraziłam jej górne dziąsło. Oj płaczu było na półgodziny, a jak największy ból minął to chlipała i tulił się do mnie. Jesteś śwoietnym tatą. Jak ja zostawiłam na chwilkę moją córkę z NM (czyli niby mężem:-)), to sturlała mu się z kanapy. Ile ja się strachu najadłam...:wściekła/y:

reklama
Szwarou jestem pełna podziwu że tak się angażujesz.
Mój mąż 4 razy zmienił pieluchę (tylko siusiu) i raz wykąpał małą.:dry: Wraca o 19:00 a wtedy już kąpię małą i nie widzi taty, tylko na weekendy. Tak musze sobie dawać sama radę zresztą pewnie jak większość z nas. Takiego męża ze świecą szukać

Mój też raz wykąpał Igę i od czasu do czasu zmieni pieluchę. Nawet jak jest w domu, to chwilkę ponosi, pobawi się i zaraz oddaje, bo np. musi iść na grubszą sprawę do klopa albo musi się zdrzemnąć :dry:

Matko. To ja nie mam tak źle. Zdarza mu się rano nakarmić, żebym sobie pospała. Czasem w nocy wstaje do Niuni, a i kiedyś jak rozbudziła się o 5 i chciała się bawić to zabrał do drugiego pokoju. :-)
Uciekam. Szkrabon śpi, a ja mogę zająć się sobą.
Miłej nocy

Szwarou podziwiam Cie

Moj maz zostaje czesto z Ania.Nakarmi ja, przebierze.Chociaz ostatnio jak ich zostawilam to wracam do domu a tu dziecko lezy w lozeczku, na sobie miala tylko bodziaka i bluzeczke ubrana tylem na przod :confused: Spiochow czy spodni i skarpetek jej nie zalozyl tylko owinal ja kocem :baffled::baffled::szok:

Ufff, doczytałam Was szalone!!! I szaleni:)
Mój kąpie codziennie i zmienia pieluszki z kupką, jest bardzo dumny z tego!!

Moj zajmuje sie Ania rano w weekendy.Ostatnio trafila mu sie wielka kupa i mowie mu przynies wode z plynem. Mam tak fajna miske dwukomorowa do jednej czesci nalewam wode a do drugiej wrzucam zuzytem pampki.Ale on byl tak zaspany, ze nie kontaktowal i przyniosl wode.. w misce do prania ubran :confused::confused::szok:Przynajmniej Ania byla szczesliwa bo lubi kapiel :-D:-D

Jej ale się rozpisalyście

Witam nowe mamy, Kinia ja też niedlugo 30 stka

mm81 - kurcze podziwiam męża, mój ucieka jak jest kupa bo robi mu sie niedobrze:tak: i tyle nie zmusisz. raz tylko zmienil jak bylam chora a i kąpal raz. no obiecal że jutro wykąpie - zobaczymy

reklama
Do góry