reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Basiek zgadzam sie z Toba kazda z nas jest inna pochodzimy z roznych domow z roznym zasadami przyzwyczajeniami i bylysmy roznie wychowywane i roznie wychowujemy nasze maluchy...

Aurelia za mna golabki chodza od x czasu ale sie nie moge zebrac maz pojechal do tesciow wroci jutro maja golabki obiecal przywiez hehe

reklama
hej dziewczyny
mnie caly dzien nie bylo wiec was witam...

a co do nocnikow... to nie bylabym pewna czy dziecko robi nieswiadomie ta kupe czy siku... bo ja jak mowie do Adasia eeeee tak stekajac to on napina sie razem ze mna i kupe robi:tak::tak::tak::tak: a jak mu mowie sisisissisis albo psipsi to zrobi siku.. i moja kolezanka ma corke mieisac starsza od miesiaca ja sadza i odrazu ta mala wie ze ma siku albo kupke zrobic.. i dlugo jeje nie schodzi gora 10 min...

Ja tam jeszcze na nocnik nie sadzam, bo moja ni w ząb siedzieć nie umie. Ale jak się nauczy, to chyba się skuszę i wypróbuję, może się jej spodoba.
Coś ostatnio jestem strasznie sentymentalna. Zajrzałam sobie na te stronki naszego wątku, gdzie pisałyśmy o kolejnych rozdwojonych mamusiach i gratulowałyśmy sobie. Jak to było niedawno. Aż się łza w oku kręci.:sorry2:

panna migotka tez patrzalam szukalam sowjego pierwszego posta ale niemoge znalesc ... a w histori nie mam bo jest do jakiejs ilosci osob

Kamilka hej ja tez robie pisipisi :-D

siedze sama maly juz zasnol prezyl sie wydziwial polozylam go i usnol maly niedzwiedz ... czekam na pizze dla siebie samej nie chce sie gotowac a i pociesze sie ... Wy macie golabki :-p

No my tez zaraz szykujemy kapiel,Kaludia wlasnie sie obudzila ,pewnie kolo 21ej zasnie.no ale do tego czsu po chasa sobie z gola dupcia na kocyku ;-)
Ja ciast nie pieke bo nie ma kto jesc,moj malzonek nie je.Dzieci podrosna to bedziemy razem pichcic :-) A zjadlabym taka wlasnej roboty szarlotke.

reklama
panna migotka to dobrze ze lezy a nie placze ;-)
Darek jak sie prezy cuduje wierci sie.... kladziesz go a on wzdychnie zamknie oczhy i niema go wczoraj bylismy u rodzicow zanol przed 17 obudzil sie ubralam go jechalismy zasnol w samochodzie w domu chcialam go rozbudzic posadzilam go na kolanach sciagam kaptur od spiworka czapke a jemu perfidnie glowa leci na dol oczy zamkniete a palilo sie normalnie swiatlo i jak go wyciagalam z fotelika spojrzal lekko i dalej oczy zasnol a nie robilam tego niewiem jak delikatnie i co mialam zrobic ... do wyrka :confused:

Do góry