sylwia85
Majowe mamy'08
Ja też jestem właśnie po kawce czasem to musze wypić zwłaszcza dziś bo coś mnie bierze i słaba jestem strasznie
U nas spanie razem w ogóle sie nie sprawdza w sensie takim ze wszyscy jestesmy niewyspani To znaczy spała z nami jak była chora no i wtedy jak mi sie zasnie przy karmieniu dzis tak było na przykład wiem ze karmiłam o 2 obudziłam sie przed 4 z nia obok i stanikiem zamknietym jakim cudem?
Kiedyś musze sie przyznac obudziłam sie przy tym samym i tak tatuś zwiniety w nasza kołdre ja śpie pod małą z łóżeczka a Zuzka sama na środku bez przykrycia Przestraszyłam sie że zmarzła ale ciepła była wiec to chyba krótko trwało![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
U nas kaszka pomagała na początku teraz to różnie Zauważyłam że tez chyba przez rodzaj kaszki Pierwsza jabłkowa Hippa wcinała jak nie wiem Potem kupiłam kleik po tej biegunce to nawet sie nie tkneła Teraz nestle jabłkowa troche zje ale tak średnio jej smakuje wiec musze kupic Hippa znów tylko on u nas jest trudno osiagalny Ale to nie watek o jedzeniu wiec kończe
O matko zobaczyłam sobie ta myszke brr sory ale ja to sie boje nawet takich na zdjeciu chyba ze bajkowych sama z tego sie smieje ale nic nie poradze Ide bo mała rozpina mnie chce jesc ale dostanie obiadek
U nas spanie razem w ogóle sie nie sprawdza w sensie takim ze wszyscy jestesmy niewyspani To znaczy spała z nami jak była chora no i wtedy jak mi sie zasnie przy karmieniu dzis tak było na przykład wiem ze karmiłam o 2 obudziłam sie przed 4 z nia obok i stanikiem zamknietym jakim cudem?
Kiedyś musze sie przyznac obudziłam sie przy tym samym i tak tatuś zwiniety w nasza kołdre ja śpie pod małą z łóżeczka a Zuzka sama na środku bez przykrycia Przestraszyłam sie że zmarzła ale ciepła była wiec to chyba krótko trwało
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
U nas kaszka pomagała na początku teraz to różnie Zauważyłam że tez chyba przez rodzaj kaszki Pierwsza jabłkowa Hippa wcinała jak nie wiem Potem kupiłam kleik po tej biegunce to nawet sie nie tkneła Teraz nestle jabłkowa troche zje ale tak średnio jej smakuje wiec musze kupic Hippa znów tylko on u nas jest trudno osiagalny Ale to nie watek o jedzeniu wiec kończe
O matko zobaczyłam sobie ta myszke brr sory ale ja to sie boje nawet takich na zdjeciu chyba ze bajkowych sama z tego sie smieje ale nic nie poradze Ide bo mała rozpina mnie chce jesc ale dostanie obiadek
Ostatnia edycja: