reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Kathy co pewno :baffled:? bo Kawe dopero zaczynam pic ;-)moze jak skoncze zajarze haha ;-)

Ola myslalam ze jak spisz ladujesz akumulatorki ale w sumie jak wstajac co dwie godziny ... wielki szacun .. nie u mnie nie ma takich akcji z posciela dzwonia na stacjonarke czy drzwi ?:baffled: My nie mamy stacjonarki wiec niewiem ale do tesciowow czesto dzownili jakies prezentacje zaproszenia ale nie koniecznie z posciela :tak:Moze nie z\dzwonila do taty a Tobie wspolczuje wisiec c chwile w oknie nigdy nie lubialam sie tak zobowiazywac bo niby masz gdzies ale zerkasz bo dalas slowo ech :confused:jak by czlowiek nie mial nic innego do roboty

NAJLEPSZE ZYCZENIA DLA ANII :-):-):-):-)

panna migotka wspolczuje my od jakiegos czasu mamy nocki ok

HaNNaH to teraz bedziecie mogli smigac ale jakos nie moge zajarzyc jak wyglada ten samochod :dry:

cosmolady za kazdym razem przypadek ? mozliwe niewiem .. ale co to szkodzi ? ciesze sie ze sie nie prezy nie walczy i ze sie go nie boi... a poza tym nie pracuje mam jedno dziecko jak spi to sobie posprzatam wstawie obiad a puzniej mam czas dla niego.. :-)

mm81 a jak mniej wiecej wygladaja takie zajecia ?u nas nie ma czegos takiego My mozemy na basen wojskowy ale nie chcemy z malym tam... wybieramy sie do aqa parku nie dlugo juz sie nie moge doczekac ciekawa jestem jak dariusz zareaguje

reklama
Najlepsze zyczonka dla Ani:-)
Kathy ja sie z Toba napije kawke,My tez juz po sniadanku,maly zaraz idzie na drzemke:-)bede miala chwile dla siebie:-):-):-)
Ola u nas w rodzinie najczestszy dzien urodzin to 18

Wiktoria, właśnie dlatego Miki jak się obudzi, to już zostaje w naszym łóżku. Bo nie mam siły się ciągle podnosić i go odkładać. Może jak zacznie jadać kaszki na kolację to będzie lepiej sypiał, ale na razie cycuje.

Ola zycze Ci aby Twojemu synusiowi pomogly te kaszki.Ja daje mojemu i tak sie budzi w nocy.Piersia karmilam tylko miesiac bo mial tak straszne kolki ze nie chcial jesc(calodniowe).Jest na mleku sztucznym i niestety nie pomogla teoria ze jest ciezsze i powinien wytrzymac.teraz je zupki,kaszki tym razem myslalm ze mu to wystarczy na noc ale coz..:no:moze w przyszlosci.Dzis w nocy mnie wykonczyl:baffled:praktycznie czuwalam a nie spalam:eek:ale coz zrobic..

Witam ,j qanie wyspana bo Vanesska swoim kaszlem zbudzila mi Klaudie,mialam dwie godziny wyjete ze snu.Na dworzu slonko swieci, lece po kawke

1.gif

Dzieki za zyczenia dla Ani :-)

Kathy kawki ja nie pijam ale jak masz jeszcze kawalek szarlotki to mozesz mi przeslac :-D

Iwonka swietny jest ten kot z myszka

reklama
basiek fakt nie waidomo kiedy

Moj maly spi juz ponad dwie godziny na balkonie ja mam posprzatane i obiadek wstawiony dla nas (wyciagniecie zamrozonych schabowych zrobionych przez moja mame, obranie ziemniakow,i surowka hehe)

Iwonka kotek i myszka sa pierwsza klasa normalnie dziewczynki masz razem w pokoju ... ? swoja droga wspominalas nawet ze musisz szybko butle robic bo jak sie mala wybudzi to koniec ... ja sie tez balam i tak po cichu szybko ale raz drugi i sie okazuje ze zasypia bez problemow nawet jak go przebiore nakarmie biore na bekniecie Maz sie do niego smieje a ten tez i gaworzy odkladam go i spi ... tak jest w nocy ale jak bym tak zrobila ok 4/5 to podejrzewam ze bylo by po spaniu

Do góry