reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

hej no moj tez daje malemu mleko kape go i klade spac do lozeczka i wtula sie w podusie i idzie spac:tak::tak::tak::tak:
a jak wczoraj byl padniety to juz jak go kapalam to usnal mi w wannie:-D:-D:-D:-D

a tak poza tym to wychodze ostatnio z domu zeby nie siedziec :sorry2::sorry2::sorry2: maz zawiedziony bo obaiadu nie bylo ehhh

reklama
Witam mamy na wieczornym seansie:-)
Tak czytam co piszecie....myslalam ze na nocnik jest za wczesnie ale moze jednak zaczne sadzac Konradka.Zawsze sucham co inne mamy radza i niektore wykorzystuje.:tak:Kiedy Konradek zacznie juz siadac sam sprobujemy,moze bedzie zadowolony:happy::happy:Tymczasem dzien 3ci a raczej noc.Zobaczymy czy sie obudzi w nocy na jedzonko.Wczoraj obudzil sie godz wczesniej o 24ej:eek:
Kamilka87 moj chlopak mieszka kolo Kielc:-)pozdrawiam;-);-);-)

mm & basiek Wszystkiego najlepszego dla Waszych pociech :-)

kwiateczek niedawno dolaczyła do forum napisz nam coś więcej o sobie i swoim synku :tak:

No a Mikuś od momentu gdy usnął przed 20 zaliczył już 2 pobudki, w tym jedno karmienie. Ja próbuję pracować, ale mi się raz jeden a raz drugi budzi - szaleństwo!
Maks dziś zasnął w samochodzie w drodze z zakupów, musiałam go tachać na piętro, rozbierać w łóżku, nie obudził się nawet mimo tego, że w tym czasie Miki w foteliku samochodowym wniesiony do domu darł się w niebogłosy (oczywiście po południu byłam sama). No a teraz się Maksio budzi i nie chce spać... echhh!

Przed 23 a moj dopiero usnal dzis prawie nic nie chcial jesc. Ciekawe do ktorej pospi?? Moze jutro lepiej bedzie jadl dzis caly dzien tylko pieluche tarmosil i zauwazylam ze zaczyna juz siadac tylko troszke sie gibie i oczywiscie robi bahhh:-)

hej!

Ola, nieomal sie posikalam, czytajac o poscieli welnianej :-D dzieki za ten post, bo juz mi smiechu brakowalo ;-)
u nas takiego problemu nie stwierdzam :-D

my nadal borykamy sie z nocnym budzeniem sie co chwile, ale niestety jest coraz gorzej. co z tymi moimi chlopakami jest??? tak samo robil Filip, pobudki coraz czesciej. juz mi sil brak powoli, a nerwow zabraklo juz dawno. spie z malym niby, ale i tak sie budze niewyspana i 'pognieciona' - bo co pol godziny nad nim skacze, w jedna strone i w druga.. spie wygieta.. no mam juz dosc :-(
szczegolnie zle jest ostatnio, nie wiem, czy nie ma to zwiazku z jedzeniem sloikow - TAK, MOJ MASIO ZACZAL JESC SLOICZKI!!!!! POCHLANIA Z LYZECZKI WSZYSTKO!!! - oczywiscie procz mleka modyfikowanego :dry:
czy wasze dzieci tez jakos zareagowaly na zmiane jedzonka? moj ma kupe normalna, tylko bardziej pomaranczowa po marchewce, i zadnych wysypek nie ma.. tylko ten niepokoj jakis :-(

poradzcie cos, bo juz mam dosc, Masio nawet godzine sam nie pospi :-(

Witam z rana Maly spi na balkonie od 6 wariowal juz o 4 jadl a tak to sie rozkopuje i sie drze za chwile przez sen ja wstaje przykryje go i jest ok i tak kilka razy :wściekła/y:Wy dziewczyny ktore macie tarasy balkony i podworka tez wam sie nie chce lazic po osiedlach ? Ja nad morze to z mezem tylko przed nasza przeprwoadzka z dwa tygodnie zgwalcili dziewczyne jakies 500m od naszego domu moze kilometr

aenye ciezko powiedziec kazde dziecko inne... moga byc zeby, moze byc dieta a moze on poprostu tak ma ;-)czego nie zycze meza kuzynka ma babaska z czerwca on a darek to zero porownania jest strasznie nie spokojny jak sie jej pytam ile on jej spi to ona ze ma wrazenie ze on wogole w nocy nie spi bo co rusz sie wierci kreci steka chce jesc za chwile znowu nie chce albo sie drze i nie wiadomo co jest.... nie ktorzy mowia ze dziecko bez powodu nie placze niby tak ale nie ktore dzieci to przebijaja wszystkie teorie... hehe nie chodzi mi O twojego bablla tak mi sie jakos przypomnialo maze to zebole :tak:

Ola K no to sobie popracowalas w spokoju i o ktorej Maks zanol ?
cosmolady moj poszedl przed 6 ale u niego to nroma wstal o 6 :wściekła/y:chyba probowalam wszystkiego nawet tak zeby spal od 16 do 17 zeby wytrzymal puzniej do 19;30, 20, to on wstal o 4 :baffled:i niechcial spac

Normalnie cuda z tymi dzieciaczkami

Dzień doberek;-) OlaK wiem o czym mówisz, nas też bombardują telefonami z zaproszeniem na pokaz pościeli wełnianej. Zdarza się że i 2 razy w miesiącu. Próbuję być grzeczna w rozmowie przez telefon, ale mam już serdecznie dość tych nalotów.:angry:
..aenye jak ja Ci zazdroszczę, że Twój Masio zaczął wcinać w końcu inne jedzonko. U nas jest z tym bieda, Michaś nie toleruje nic prócz tartego jabłuszka. No jeszcze na spacerku od biedy wypije mleczko z butelki, ale na tym koniec... tylko pierś :-(. Od samego urodzenia Mały mój budzi się co 2 godziny i też już chodzę na rzęsach. A dzisiaj to już wybitnie jestem padnięta, bo Oliwkę całą noc męczyły wymioty i 5 zmian pościeli poszło... i na domiar tego wczoraj uciekł nam nasz kochany piesek. Oj ile ja łez wylałam, to moje :-:)-:)-(Chyba zacznę wierzyć w pechowe trzynastki.

Ostatnia edycja:
reklama
Niesia oj szkoda pieska naprawde moze sie znajdzie ? w duzej miejscowosci mieszkasz ? jeju co dwie godziny jak karmilam tez tak mialam ale teraz to bym nie dala rady chyba chociaz ja chcialam karmic do 6mc ale wyszlo jak wyszlo niestety

Do góry