reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Ha-NN-aH gratuluje zakupu autka :-)

Dziewczyny nie ma co teraz uczyć dzieci na nocnik. Nawet jeśli dziecko zrobi do nocnika kilka razy to będzie to zbieg okoliczności. Dziecko świadome jest tego dopiero około 18 miesiąca życia i wtedy jest najlepszy czas na naukę. My Mają w miarę szybko odpieluchowaliśmy 3tyg i teraz od wakacji tylko nocnik

Witam i zarazem mówie dobranoc.A wiatm nowe majóweczki ,majówke kwiateczka:-)Coś czasu nie miałąm dziś na bb ale za to ciacho upiekałam:-D;-)zmykam może rano wiecej napisze ,
Jutro mamy szcepienie:szok:

Witam
Czyzbym byla dzis pierwsza????:szok:

Ha NN aH dziekuje za zyczenia dla Ani :-)

Ta zboczona babka od tego szewca to jest ta wychowawczyni z przedszkola :szok:
:szok::baffled:

Wczoraj na basenie moje dziecko caly czas plywalo z jezykiem w wodzie. Zwyklej wody z wlasnej butelki nie chce pic ale ta z basenu wyjatkowo jej smakuje :-D:-D:-D

Najlepsze życzenia dla Ani!!!

Dzisiejsza noc znów obfitowała w pobudki o 2 i 5, z tym że o 2 to był taki przeraźliwy płacz i bulgotanie w brzuszku, że ciężko było małą uspokoić. Może to wina kaszki :baffled:
Ale smętna pogoda, już wolałabym żeby spadł śnieg. Miłego dnia!!

Najlepsze życzenia dla Ani także od nas!!

U nas w nocy tradycyjnie jedzonko co 2 godziny echhhh. Miki śpi u nas w łóżku bo ja padam tak zmęczona, że karmię go praktycznie przez sen, tylko go przekładam z jednej strony na drugą.

Słuchajcie, w tej Pile jest zagłębie sprzedaży pościeli wełnianej. Można oszaleć. Jeżeli przynajmniej dwa razy w tygodniu ktoś do mnie nie zadzwoni z zaproszeniem na pokaz jakiejś pościeli wełnianej to musi oznaczać, że po prostu w tym tygodniu nie było mnie w domu. Czuję się nękana. Nie zamierzam kupować żadnej pościeli wełnianej. Można mówić, żeby nie dzwonili, a oni i tak nie odpuszczają. Działa tu chyba z milion firm sprzedających pościel wełnianą. Czy u Was też tak jest??

Witam i ja juz po sniadanku:-)Dzis zaprowadziłam małego do przedszkola bo mamy szcepienie i niechce go zbierać ,żeby siedział ze mną .Nie wiadomo ile zajmie a tak z dziecmi sie pobawi .Bierze leki wziezne i jest ciut poprawy ale przeciez nie zarzaża chyba,że pediatrze chodziło tez o to,że on może coś załapać:baffled::confused:
Sama nie wiem zawsze chodził w takich sytuacjach:dry:
U nas brak słonka i jakoś ponuro czy ciepło czy zimno okaże się jak bede szła na szcepienie rano mi zawsze goraco bo lece z jezykiem na brodzie do przedszkola:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wczoraj upiekłam pyszna szrlotkę miałam gości i nawey fajnie sie posiedziałao przy kawie.A propo robię zaraz kawe -która sie ze mną napije ????
Pewno Wiktoria!!!!!:-D;-)

Kathy, ja już niestety po kawce i w wirze pracy.

Właśnie wpadła do mnie córka sąsiada, że wychodzi do szkoły i zgubiła klucz do domu, więc zostawia otwarty, i czy mogłabym czasem zerknąć czy wszystko jest ok :baffled: Zastanawiam się, czemu jej tata nie może się urwać z pracy na 10 minut i zamknąć domu... w końcu nie pracuje nie wiadomo jak daleko, tylko w Pile... a tu wszędzie blisko... no ja bym chałupy otwartej nie zostawiła :confused:

reklama
Do góry