reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

tak,chyba ruszyla sprawa.Ta kobieta pozwalala by jej konkubent wykorzystywal jej corke i nie jestem pewna czy inne dzieci tez:szok::szok::szok:maly akurat zaczal plakac i nie slyszalam dobrze.Co za matka z niej.Jak mogla patrzyc na kzywde swojego dziecka.Ja bym mu oczy wydrapala i w ogole...Powinna dostac dozywocie a on....

reklama
Kamilko nie zalamuj sie.tez bym gdzies pojechala ale coz.Maly troche podrosnie to wtedy:-)a tym czasem mamy cudowne dzieciaczki.Czasem kiedy lapie dola to patrze na te usmiechnieta buzke i wszystko mija:-):-):-)

Niedawno na onecie pisali o jeszcze bardziej skrzywionych osobach.Jakis szewc wmowil swojej konkubinie (kobieta ok 30 kilku lat i chyba wyzsze wyksztalcenie), ze jej syn ma jakies zaburzenia seksualne i zeby go "wyleczyc " to musi uprawiac seks z matka :szok::baffled:. Syn mial ok 12 lat. Poza tym ta kobieta miala corke, ktora ten konkubent wykorzystywal. A co najgorsze dzieciaki, rodzenstwo tez mialy uprawiac sex razem a czasem wszyscy w czworke mieli to robic (matka, konkubent, dzieci ) :szok::szok::baffled::baffled:
Az brak mi slow :angry::angry::angry:

Co za kobieta, to potwór jakiś po prostu, a ten jej konkubent... :crazy:

Kwiateczek, Twój synek jest z 4 maja? Ja mam urodziny 4 maja, pozdrowienia od cioci Oli :tak:

Nie wiem jak tacy ludzie moga chodzic po swiecie:no::no::no:
Ola-Konradek jest z 4go maja.Niedzielny chlopak;-)urodzil sie 2 tyg przed terminem.Wlasnie czytalam o porodzie Joaany.strasznie przezyla.ja tez ale nie chce mi sie juz o tym pisac.z chwila kiedy zobaczyla buzke mojego skarba zapomnialam.:-)Pozdrowienia dla cioci od Konradka:-)bedziecie razem swietowac:wink:

Witam się wieczorem!
Też oglądałam UWAGĘ koszmar, suka jedna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, pewnie teraz jeszcze rodzice którzy posłali swoje dzieci do tego przedszkola zastanawiają się czy ich dzieci nie krzywdziła.

Byliśmy w salonie podpisać furę papierów, ale odbiór auta dopiero w poniedziałek.
Samochód mąz wziął na firmę, ale będzie do naszej dyspozycji. No to teraz spokojnie można pakować się na wyjazdy.
Kupiliśmy nowego Citroena Berlingo.:tak:

Kwiateczek, fajna zbieżność dat urodzenia. U nas zresztą z maja aż trzy osoby: Mikuś, mąż i ja, tylko Maksio świętuje we wrześniu, ale za to 23. tak jak i Miki (Miki: 23.05, Maks: 23.09, obaj w piątek).

Ale to było przedszkole w Pile, tak? Jeżeli tak to dziękuję bardzo, cieszę się że Maksio nie chadza...

reklama
mm81
dla Ani "najstarszej" majóweczki wszytskiego dobrego, jutro kończy 7 m-cy:-):-):-)
to tak z wyprzedzeniem bo pewnie jutro zapomnę.
A i jeszcze jak nie składałam życzeń Aurelii, przepraszam za spóźnienie, ale to przez awarię neta.
Aurelia wszytskiego najleszego z okazji urodzin.:tak:

Do góry