reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam!
A ja się nawet wyspałam. Niki jest u mojej mamy. Zaraz się zbieram na miasto. Czas najwyższy odebrać pieniądze z ubezpieczenia za urodzenie dziecka:tak:.
W kinie byłam tydzień temu na Tajne przez poufne- fajny filmik i dwa tygodnie temu na filmie-bajce 3D:-) A jutro idzemy zabalować do kumpla (jak za starych studenckich lat:szok:).

Co do smoczków, to Niki ma z aventu ten początkowy. Nie chciała tego po 3 miesiącu. Musi sie wysilić by go utrzymacz. Smoczka stosuję tylko do usypiania, w ciągu dnia nie ma "nene". Myśle, że niedługo pożegnamy smoczek.

Przez dwa tygodnie nie będę nawet zaglądać, bo w piątek wyjeżdzam do mamy na dwa tygodnie. M jedzie na szkolenie za granice, a ja nie chcę sama siedzieć w domu:sorry2:.

Więc do zobaczenia w grudniu!!!

Witam się!
Miałam awarię neta więc nie było możliwości zaglądnąć.
Próbuję położyć małą choć na 30 min, potem jedziemy po nowe rodzinne autko:tak:, potrzebny mój podpis i jedzemy wrrrruummm.
A przed chwilką miąłam dużo sprzątania po obiadku, moja córunia chapneła mieczkę z zupką i ją całą wylała na siebie, a potem jeszcze kichneła 2 razy jak miała jedzonko w buźce i ja cała w zupce, jej włosy ch dosłownie wszytsko pomarańczowe:zawstydzona/y::sorry:
A tak wogóle to ciężko z nią dzisiaj.
A muszę wam powiedzieć że proces odstawiania od piersi uż prawie zakończony, zostały mi 2 karmienia o 5 i 8 rano.:tak:
Mała bardzo dobrze to znosi, ja też tzn moje piersi już nie nabierają praktycznie.
Dobra zmykam położyć maliznę bo marudzi.

Hej już wrócilam fajnie bylo, adaś byl grzeczny, inne dzieciaczki troszkę plakaly ale spoko. dobrze tak się wybrać gdzieś. u nas też są seanse wlaśnie co środę, dobrze że takie coś wymyślili bylo jaśniej i nie tak glośno jak normalnie.

Iwonka - gratulacje, że Klaudusia tak ladnie śpi, ja wczoraj dalam kaszkę i adaś spal od 8 do 7.

My smoczek mamy ten od 3 mies, ale używamy też tylko do spania, no i chyba, że gdzies na mieście jestem i maly zacznie marudzić ale w domu to caly dzień nie widzi smoczka.

Hannah - ale Ci mala narobila tą zupką:-D

A ja dziś wieczorem wychodzę z dziewczynami ze szkoly rodzenia (spotykamy sie co tydzień i wlaśńie w kinie bylyśmy razem). Mój będzie musial zostać z adaśkiem.:-):tak:

Keyko - milego wypoczynku u mamy

Keyko milego odpoczynku :-)
Jade super ze sie spotykasz z kolezankami :-)
Hannah oby nowe autko dobrze sie sprawowalo :-)

A ja bylam z dziecmi na zakupach i wlasnie koncze gotowac golabki! Jestem dumna z siebie ze w koncu sie za nie zabralam bo chodzily za mna juz tyle czasu a nie chcialo mi sie robic.

Hej
Kamilka ja uzywam juz od mc sadzam mowie pisiu pisu mija kilka sekund i siusia :tak: madry z niego chlopczyk :-)

Iwonka smaka mi narobilas chyba jutro zrobie gołabki jak Ci sie chce wrzuc jak robisz ;-) moze "odlryje"cos nowego i zrobie :-D

HaNNaH zycze udanego zakupu ... auta rodzinne sa super zero problemu wozek itd ;-)my mamy kombi ale strasznie wany mi sie podobaja... Taki jak ma miedzy innymi Iwonka chyba :-)

W kinie z dwa lata niebylam :zawstydzona/y:

a dziewczyny nie napisalam wam kupilam Adasiowi juz nocnik ... chce go pomalu przyzwyczajac zeby nie miec problemu potem typu pampers do 2-3 lat:-:)-:)-(

fajny pomysł
Moja koleżanka ma 7 miesieczną córę i też ją uczy już do nocniczka

też nie pamiętam, kiedy ostatnio byłam w kinie :(

Ostatnia edycja:
dziewczyny
jak ja bym chciala jechac w gory a juz nie mowiac wyjsc do kina czy do jakiejs knajpy albo restauracji ale najbardziej brakuje mi wyjazdu tak bym chciala jechac w gory:-:)-:)-:)-:)-(

jestem taka zmeczona juz wszystkim ze nie macie pojecia najlepiej rzucila bym to wszystko i wyjechala... tyle nerwow non stop problemy zmeczenie i robota w domu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Kamilka, podpisuję się pod Twoim ostatnim postem rękami i nogami, kochana.

Kurczę, własnie obejrzałam fragment programu "Uwaga", w którym mowa była o przedszkolance chyba z Piły??? molestującej dzieci i ułatwiającej konkubentowi (uwielbiam to słowo!) wykorzystywanie dzieci - jej własnych?? Może któraś z Was widziała całość i wie dokładnie o co chodzi?

Do góry