reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Szwarou dobry temat poruszyles bo ja sie wlasnie zastanawiam jakie smoczki sa lepsze dla dziecka. Czy takie symetryczne jak np Avent czy te drugie takie profilowane?? Mam nadzieje, ze ktos zrozumie o co mi chodzi :-)

reklama
Witam mamy:-)
MM81-ja tez kupilam mojemu szkrabowi nowy smoczek ale bardzo podobny tommee tippee od 6go miesiaca.Nie bylo problemu,nawet nie zauwazyl roznicy:tak::tak::tak:
Dzis zaczal stawiac pierwsze kroczki na kolankach:-):-):-)moze wkrotce bedzie raczkowal:-D:-D:-D myslalam ze dzieci raczkuja ok 8-10 mies.Narazie chodzi do tylu:laugh2::laugh2::laugh2:ale na poczatek....

Iwonka, gratuluję przespanych nocek - oby już zawsze takie były!!!

Jade, idziesz do kina......jeeeeeeeejjjj ale fajnie!! Ja ostatnio byłam w kinie będąc w ciąży z Mikim (słownie: jeden raz), a wcześniej będąc w ciąży z Maksem. A kiedyś.... przynajmniej raz w tygodniu. Echh!
Teraz ma zostać otwarte pierwsze nowoczesne kino w Pile, może czasem wypuszczę dzieci na spacer z nianią a sama sobie bryknę na jakiś film. Jeżeli oczywiście będę miała mniej pracy danego dnia (to się raczej zdarza rzadko... baaaardzo rzadko!)

Iwonka, ale Ci dobrzeeee :-p Moja jak już budziła się tylko raz w nocy, tak teraz trzy razy. Ale i tak całe szczęście szybko da się ją uśpić z powrotem.

No i ja bym poszla do kina na ta nowa polska komedie z Figura...gdzies w Wawie jest kino dla mam z dziecxmi to moze tam bym poszla?
Ja smoka tez kupilam nowego(od 6 miesiaca) choc i tak sporadycznie Klaudia go uzywa
Oj mam nadzieje ze juz tak zostanie z tym spaniem Klaudii,Vanesska do tej pory sie budzi.A jak miala 14 miesiecy to budzila sie na cyca kilkanascie razy w nocy,czym starsza tym wiecej razy sie budzila.

Iwonko, wiem, że w Multikinie są raz w tygodniu seanse dla mam z dziećmi. Multikino wiem, że jest na Ursynowie, a czy jeszcze gdzieś?

No Muranow to bliziutko :-)
3.gif

reklama
Do góry