reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Kathy, ja miałam podobnie z bluzką na allegro, zero odzewu i wpłaty, po tygodniu napisałam o zwrot prowizji i zwrócili,a bluzkę wystawiłam jeszcze raz i sprzedałam.

Ja też dostałam próbki od nestle;-)
Szopek, co do pisma "twój maluszek" ja zawsze dostaję z napisanym adresem długopisem na okładce, to chyba u nich norma, takie adresowanie przesyłek.

reklama
hej dziewczyyny dawno mnie nie bylo ale mialam duuuzo na glowie w dodatku do jutra musze indeks o wpis warunkowy oddac i nie mam kiedy wyjsc z domu i jak?? bo meza nie ma w pracy a w dodatku zimno....

moj misiek dzisiaj wstawal 3 razy najpierw o 3 potem o 5 i teraz o 7...

ja jeszcze nie dostalam probek ale moze dostane dzis albo w poniedzialek.. tylko przyjda do tescowej

:confused:hej u mnie na okladce gazety tylko adres bez nazwiska nawet tez przyszedl misiowy ogrodek kaszka nestle mleko nan2 kasizeczka to segregatora ktory dostalamw paczce w szpitalu i to chyba wszystko ale to odzdzielnie przylo z nestle nmormalnie adresowane a moj maluszek tak jakos dziwnie

hejo

dziewczyny z "Twoim maluszkiem" to jest tak, że jak się wypełniało niebieskie pudełko w szpitalu to powinno się go dostawać za gratisa przez rok... a że napisane długopisem na okładce to to jest tak, że poczta dostaje ileś tam tych gazet na urząd pocztowy, ma napisane do kogo ma dostarczyć i listonosz sam sobie pisze do kogo ma zanieść... wiem, bo mój chłop listonoszem jest :-D

lece Was poczytać

Witam ponuro ,zimno i deszcowo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Głowa mi pęka z łózka podnoisłam sie dopiero przed 10 oo i mały mi dał poleżeć (cichutko sie bawił)Bo po wczorajszym dniu to się wstawać nie chciało :no:Wczoraj jeszce na konieć dnia ok.21 00 nie wiem co w niego wstapiło i jak to zrobił:wściekła/y:bo ma chłop 5,5 roku a takie rzeczy wyczynia!!!!On jak sie załatwia to nie wiem czemu ale musi sie do rosołu rozebrać:confused:Tak mu niby wygodniej ,i poszedł robić k...
Za cicho było i A tam poszedł a tam:szok::szok::szok:Cała łazienka w kupie :szok:Bo mały wpadł nogami do klopa (on nie umie siedziec tylko wisi oparty na rekach i nogi w powietrzu:angry::angry::angry:)to tego zamknie się w kiblu i sam siedzi:angry::angry::angry:i nie otworzy:no:No i chciał to sam posprzatać dobrze,że A wszedł .No wpadł nogami do kibla-myslałąm ,że go zatłucze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Do 23 00 łazienkę sprzatałam .Takiej mi na koniec dnia roboty narobił!!!!Nie wiem co z tym dzieckiem się dzieje:confused::confused::szok::szok::szok:Chyba od .pn.dam go do przedszkola bo do wt.napewno w psychiatryku wyląduje:-:)-:)-(Niby mi nie kazała dawać przez 2 tyg.ale ja nie dam rady............Nie mam na to siły....:no:

Mój mi wczoraj wieczorem dopiero ze skrzynki przyniósł przesyłkę z Nestle:-)I mam to samo co w y w środku.Ale ja wypełniałam niebieskie pudełoko ale nie dostaję "Maluszka ":no::no::no:Tylko w pudełku w szpitalu był jeden egzemplarz:tak:A tak nic....

Moja córa końcy jutro 6 miesięcy ale zleciało:szok::szok::szok:Rosną nam dzieci ...
Gdyby nie kolki i zęby chciałabym aby juz taka malusia została taka "fajna do raczki"A nie potem taki kloc:szok:urosnie!
Napiszcie czy uwas tez taka paskudna pogoda???Ja i tak muszę z mała wyjsc bo ona swoje musi odspacerowac -inaczej bedzie cyrk.I pójdziemy sobie do mamy mojej zobaczyć jak pokończyli jej na budowie:tak:Od czego plaaszcze przeciw deszczowe?:-D

Kathy no leci moj Darus tez a pamietam dwie kreski :tak:

Moj listonosz nawet nie wpisal calej nazwy ulicy tylko dwie pierwsze sylaby :baffled:
Moze wlasnie dlatego ze nie ma kontaktu z rowiesnikami i nie ma skim sie wyszalec juz wyobrazam sobie jak w przedszkolu wariuja ale jeszcze troche i pujdzie do szkoly :szok: szybko zlecialo ?

kamilka tylko zazdroscic snu :confused:

Hej co tak ciuchutko? My bylismy w centrum handlowym prawie 4 godziny.Vanesske zostawilismy w kaciku zabaw i sie tam wybrykalo dziecko z innymi dziecmi :-) Kupilam Vanessce buty na zime ale musialam jej chyba z 10 par butow przymierzyc i zadne nie pasowaly! Nie wchodzila jej noga w podbiciu lub nie moglam zasunac suwaka na lydce bo byly takie waskie te buty.Jak oni je robia???? Przeciez moje dziecko ma chude nozki a i tak nie dalo rady ich zalozyc.A co maja powiedziec mamy grubaskow? No ale w koncu jakies jedny wybralismy.Niestety nie z tych najcieplejszych bo te zadne nie pasowaly :-( Ja tez nie dostaje zadnego miesicznika........
Acha i starsznie boli mnieg lowa,a dziewczynki moje spia bez kapieli.Nie wiem chyba na noc juz poszly spac.No nic ze swiniami sie nie bawily :-)
Kathy no niezle....a moze kup takie fajne schodki do kibelka.

Dobry wieczór. Dzieciaki śpią, ja popracuję trochę. Bez humoru dziś jestem, jak ciągle ostatnio więc nie będę nudzić.

Kathy, przykra sprawa z synkiem.... ale domyślam się, że musiał się malutki bardzo źle czuć, jak mu się przydarzył wypadek. A z drugiej strony też rozumiem, że można sie wtedy nieźle zdenerwować.

reklama
Dziewczyny mam pytanie Czy ktoras z was uzywa plastrow antykoncepcyjnych ?
Myslalam zeby zalozyc watek w stylu nasz zdrowko antykoncepcja i takie rozne dla nas nie dla dzieciaczkow hmm..? chyba ze moze zjakiegos watku innego taki zrobic co ? albo Tu :baffled:

Do góry