reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Ha-nn-ah, nam tu w Pile kuna towarzyszyła chyba z pół roku. Widzieliśmy ją na oczy tylko raz i w nocy, robiliśmy obławę hihihi i mieliśmy z nią konfrontację, ale walkę przegraliśmy, bo i tak przychodziła. A teraz jej nie ma, moze dlatego że ubieglej zimy dom nie był zamieszkany i było biedaczce za zimno, może znalazła sobie inne lokum.
Nic nam złego nie robiła poza tym, że spać się przez tę cholerę nie dało.

reklama
:baffled: hej my po wedrowce po rodzicach tez dostalam probki z nestle juz a dzis dostalam listopadowy nr Twoj Maluszek tez dostajecie ? nie zamawoialam zadnej prenumeraty :sorry2:

:no:Ja chciałam z casual play ale nie ma tego modelu na allegro
Wogóle na allegro mało z tej firmy ...I ten sie super na płasko rozkłada bo w sklepie ogladałam i z podnóżkiem jest naprawde długi:tak:Mi też mąz na spacerówkę psioczy po co mi:baffled::dry:

Mi też mąz na spacerówkę psioczy po co mi:baffled::dry:

mój ogolnie nie psioczy tzn. przestał, gdy zobaczył jak upycham wózek w swoim aucie. Załamał sie, bo jeśli jakimś cudem upcham u mnie wózek, to mam albo brudne siedzenia, albo plastiki w bagażniku, które przy wciskaniu wózka o dziwo nie popękały.
Jednak uznał sprawę za załatwioną w momencie, gdy dostaliśmy wózek. Problem w tym, że on nie spełnia moich oczekiwań :baffled::baffled:

:baffled: hej my po wedrowce po rodzicach tez dostalam probki z nestle juz a dzis dostalam listopadowy nr Twoj Maluszek tez dostajecie ? nie zamawoialam zadnej prenumeraty :sorry2:

O ja mam właśnie pytanie odnośnie pisma " twój maluszek."
Konkretnie to czy przyszedł wam w jakiejś folii, coś do niego dodawali?
Poprzedni numer przyszedł mi z taką naklejka adresową a na tym długopisem było tylko napisane moje pierwsze nazwisko ( mam dwa panieńskie i męża i na to pełne przychodziły przesyłki) i numer domu, bez ulicy ani miejscowości. Myślę wiec , ze ktoś go otworzył na poczcie albo niemota listonosz włożył do innej skrzynki i ktoś sobie otworzył.
Pierwsza paczka ze słoiczkami mi nie doszła. Teraz przyszły próbki: misiowy ogródek,nan ha-a, sinlac. Z tego ostatniego się cieszę, bo się wahałam czy kupić dla Miku a tak to przetestujemy.

Witam wieczorkiem juz nie chce pisac jak mi mały dał ciś w kość:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nie mam na niego bata ani siły :no::no::angry::angry::angry:Możesz gadac ,gadać a on swoje dalej...............
To co było rano to pestka teraz dał naparwde popalic :-:)-:)-:)-:)szok:
Pojechał teraz z A do apteki na siłe mu go wcisnęłam bo mogę w spokoju mała uspić i własnie mi padła :-)Przynajmniej spokój na chwilę .podejrzewam,że nie długo pospi bo żeby i znów marudzi.pojechali mi kupić Dentinox bo sie skończył i na zapas wolę mieć :tak:Bo jak zacznie....Dzis od 5:30 już nie dała pospac kopała ,rzucała się potem wrzeszczała i marudziła -a zębów dalej nie widać .Boziu jak ona tak juz zawsze bedzie to nie wytrzymam dłużej .A już też nie może :no:
Ileż można nie spać????:dry::dry::dry:Wyobraźcie sobie,:eek:

Już nie mam siły..........

Wiecie ten facet co wylicytował moje spodnie nadal nie odbiera i nie odpisuje na maile.Podałam nr konta i też nie wpłacił i co pisac do allegro???Mogę w takim razie jej wystawic raz jeszzce????????

reklama
Hej,
Fajnie macie z tymi próbkami z nestle.
Ja mialam ciężki dzień, dużo pracy, ale maly byl w sumie grzeczny. Zmęczona jestem i jeszcze musze wysluchiwać, że mój powinien isć na piwo bo ciężko pracowal caly tydzien. no a ja siedzialam na d.... i nic nie robilam. tak bym chciala mieć chociaż trochę czasu dla siebie.
zmykam
papa

Do góry