reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Wiktoria
Trzymamy kciuczki za szybka, sprawna przeprowadzke, wiem najlepiej co to znaczy, kilka razy to przechodziłam.:-):-)

reklama
Olu pochodze z Krakowa i tu mieszkalam przez 19 lat.Pozniej studia w Wawie i mieszkanie w Zielonce przez 6 lat a teraz od 1.5 roku znowu w Kr jestem.Mozliwe ze niedlugo znow zamieszkam w Zielonce :-(

Witam, widzę że wątek wawy i okolic mamy, Olu z tego co się zdążyłam zorientować to w zielonce nie zamieszkamy ze względu na dojazd mojego męża do pracy. Firma jego znajduje się na Służewcu i tam będziemy wynajmować coś przez jakiś czas, okolice też wchodzą w grę czyli ursynów, wilanów. Mimo tego na pewno znajdę czas i będziemy się spotykać:-)

hej dziewczyny ja dopiero dzisiaj mialam mnustwo spraw do zalatwienia....:tak:
wiecie co przemyslalam ta pralke i nie chce im robic przykrosci wezme ja i albo bedzie uu mnie a rodzice meza swoja zawioza do dziadkow a nasz wstawia albo sprzedam mamie ta pralke...ale juz mi przeszlo:baffled:

jedynie dzisiaj mialam ogromne pocieszenie bo poszlam do ostatniego juz lekarza i powiedzialam ze jak ten nie wypali to chyba sie zalame ale poszlam i jestem BARDZO ZADOWOLONA!!!!!!!! nareszcie konkretny lekarz:tak: i byl mily i pogadal i wogole bardzo przyjemny akurat usg nie robilam bo bylo 3 dni temu wiec za czesto nie ma co..... ale juz wiadomo skad mam wysoka flore bakteryjna.... poprostu mialam ranke czy jakas zmine na szyjce macicy bralam leki i jednak nie zniknelo a dzis okazalo sie ze jest duza infekcja rana jest dosc duza i krwawi jak sie jej dotyka :baffled: i powiedzial ze to trzeba wyleczyc zeby dopiero sprawdzac mocz... wytlumaczyl mi wszystko pieknie dal mi tylko ten lek na infekcje a nie jak ini zarzucili mnie receptami i kazdy na co innego i powiedzial ze jak przyjde 5 grudnia to zrobimy to usg jak tak bardzo chce wiedziec co bedzie i zdziwil sie bardzo ze na tym usg co byla lekarz nie powiedzial mi jaka jest plec bo powinno byc juz ladnie widac....:angry:

jednak lekarz a lekarz to jest roznica ci ze szpitali tylko kase chca sciagnac i tez nie ma pewnosci czy przy porodzie trafi sie na ich dyzur...

Co do szpitala w Wołominie to napewno mogę go polecić!!! Mojej mamy bardzo dobry znajomy był tam niedawno ordynatorem, wyprowadził mamę z bardzo ciężkiego stanu. dzisiaj dowiem się o namiary, też myślałam aby tam rodzić i chyba umówię się z Nim jeżeli jeszcze jest ordynatorem że przyjmie mnie nawet dwa dni przed terminem porodu jak wszystko będzie w porządku;-)i chyba zacznę chodzić do Niego na wizyty bo teraz jako.ś nie mam zaufania do tej pani doktor:-(

mm81 ja mam złe wspomnienia ze Starynkiewicza!!! rodziłam tam Wiktora i najgorszego wroga tam nie wyśle. A powiedz kto jest Twoim lekarzem prowadzącym?? zobacz na samym początku tego wątku opisywałam swoje męczarnie i ogólnie zero pomocy dla mnie a potem przy dziecku. Dziewczyny co to za strona z opiniami o szpitalach??

widze ze wy na etapie wyboru szpitala hehe u nas w Kielcach sa tylko trzy i powiem wam ze tez nie wiadomo do ktorego isc kazdy co innego mowi o danym i ciezko sie zdecydowac hehehe:tak::szok: a podejrzewam ze nawet jakby byl jeden to i tak bysmy kombinowaly zeby co innego albo porod w domu hihhihihi....:blink:

reklama
mm81 wlasnie tez to czytalam na stronie rodzic po ludzku :)

No i ja chyba jednak wybiore Brodnowski lub Wolomin.Choc powiem wam ze i o Wolominie zle opinie tez przeczytalam gdzies 80 posta na watku Zlota lista _szpitale i polozne w Wawie.
A tak reasumujac to wszelkie Zelazne,Solce odpadaja bo sa strasznie oblegane i mysle ze pomoc i opieka w takich warunkach nbie jest najlepsza jak sie nie placi.Taki Brodnowski nie jest reklamowany za bardzo jak i zle oceniany wiec i nie oblegany przez rodzace co daje jakby wieksza pewnosc opieki nad rodzaca.Wiadomo mozna zaplacic i miec wyzszy standard.W Wolominie sa porody w wodzie tez jesli nie ma przeciwskazan ale na czytalam sie ze to jest dobry szpital kiedy ciaza i porod przebiega prawidlowo ze wzgledu na sprzety itd...to tyklo opinie jakie przeczytalam.A wiec to i tak sa moje typy na dzien dzisiejszy .Brodnowski i Wolomin.

Do góry