reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Czesc Dziewczyny.
Ja weekend spedziłam u rodzicow, tam jak zwykle sie obijałam i jadłam pyszne obiadki i ciasta :-)
Zaglądałam tutaj czasami, ale było pusciutko a dzis widze o rana "ruch" :-)

Madamagda zostawiłam Ci wiadomosc na wątku wózki, otóz znalazłam ten wózeczek (TWISTER) tanszy o prawie 100 zł. Mysle ze za jakis czas warto tam zajrzec i porównac ceny, w koncu 100 zł drogą nie chodzi :-)

reklama
Witajcie majóweczki!!!
Mnie od rana tak męczą mdłości że nawet torecan nie pomaga:baffled: maskara totalna ale widać takie uroki mojej ciąży poza tym wekend jakis taki niajki i jeszcze wczoraj podniosła mi ciśnienie siostra mojego męża miała przyjechać na obiad z mężem i córcią i czekalismy i czekaliśmy w końcu obiad jedliśmy koło 3 a jak zadzwoniła do niej teściowa to się okazało że oni nawet jeszcze z domu nie wyjechali bo jacys znajomi zajrzeli no kurcze a telefony w naszą stronę chyba nie działają jak na mnie zdecydowana przesada przyjechali po 16 oczywiście ani przepraszam ani nic oczywiście teściowa nie powiedziała im ani słowa i jeszcze biegała a może taką sałateczke a może taką i odgrzewała obiadek bo jak to napewno głodni są mało nie eksplodowałam od tego nie pierwszy ich taki numer ale oczywisćie jak ich nie ma to teściowa narzeka ale jak już są to nawet jednego słowa nie powie no to się wygadałam poza tym stresuje się dzisiaj bo moja mama ma dzisiaj operację na kamienie na woreczku żółciowym ehh to się nazywa początek tygodnia
Iwonko super że z maluszkiem wszystko w porządku:tak::tak:
Kamilko ja na Twoim miejscu zwróciłabym uwagę dzidkom bo skoro i tak ich nie lubisz to jakos nie specjalnie zależy Ci na jak najlepszych stosunkach z nimi warto spróbować bo taki prezent to dla Ciebie tylko problem :dry:
Karola wynikami się nie martw jak masz już skierowanie do spcejalisty to napewno temu coś zaradzi:tak:
Majóweczki mamusie potencjalnych mężczyzn wielkie gratulacje :tak::tak:
Zwolnika nie będę komentować takich lekarzy jak ten Twój pediatra bo tylko cisną mi się brzydkie słowa na usta:angry::angry: i tylko dobrze że Twój synuś ma się już lepiej:tak::tak:
Resztę cieplutko pozdrawiam i życzę spokojnego miłego dnia :tak::tak:

OlaK nie jeszcze nie wiem gdzie bede rodzic....na razie badam teren i czytam wszystko na temat szpitali.Powiem ci ze przez mysl mi przeszlo rodzic w Brudniowskim teraz ale juz slyszalam zle opinie.Czekam na wiecej opini bo kazda pacjentka ocenia inaczej szpital i ma inne wymagania prawda...? A i slyszalam tez ze nie na kazdy oddzial wpuszczaja dzieci w odwiedziny...to by bylo przykre wiec napewno to tez bede brala pod uwage.Ja chce porod rodzinny ( o ile sytuacja na to pozwoli) i osobna sale pozniej na te 3 doby.Podobno mozna sie zapisywac wczesniej do szpitali?????Hmm chociarz to troche dziwne bo nie zna sie dnia ani godziny no chyba ze cesarka planowana.Ale jesli sie zapisze to tak jakby to bylo juz gwarancja ze cie przyjma na oddzial.... gdzies na forum to wyczytalam...A ty masz juz cos na oku?

Na 1000% odpada szpital Praski.

Witam,
bardzo chętnie spedziłabym dzisiejszy dzień w domku. Mój małżonek ma wolne i będzie bąki zbijał bo małego zawiezie do mojej mamy :dry: koło 11.00
A z drugiej strony może to i lepiej że jestem w pracy bo jakoś nie nadajemy na tych samych falach ostatnio :no:
Tolka - Na celulit nie narzekam, ale ja mam strasznie suchą skórę, zwłaszcza na łydkach i plecach. Balsamy nie dają już rady. Będę musiała przestawić się na oliwkę a ja jej tak niecierpię :baffled:

Kamilka - współczuję z tym dziadkowym prezentem - a może uda Wam się sprzedać tą pralkę?

Ja ostatnio myślałam nad szpitalem i właśnie głównie chodzi mi po głowie Praski, powiedz Iwonko dlaczego jesteś na nie??

Witam was wszystkie od pewnego czasu śledze wasz wątek i postanowiłam sie przyłączyć mam na imie Sylwia i mieszkam w okolicach Krakowa.No i oczywiście też oczekuje naszego upragnionego dzidziusia mam termin na 22 maja choć z usg wyszło na 16 maja zobaczymy co sie sprawdzi :-)

reklama
witam po weekendzie :-)
co do szpitali to ja myslalam o tym akademii medycznej na starynkiewicza.pracuje tam moja gin i wlasiciwie to glownie dlatego sie na ten nastawiam.
co do karowej i solca mam zle wspomnienia z poprzedniej ciazy sprzed prawie 7 lat wiec o tych szpitalach nie mysle

Do góry