reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witaj Sylwia!!!!!!!!Gratuluje ciazy!
Zwolinka a to ty jestes z Wawy? Jesli chodzi o szpital praski to nie bo ja tam rodzilam Vanesske i mimo remontu jest nam okropnie.......Uwierz mi... zreszta nie jest to najwazniejsze kilkoro moich znajomych ktorzy tam rodzili przezyli chwile zgrozy.Lekarze sa nieodpowiedzialni i niestety dzieci ich maja rente przyznana.....Dzieci tracily tetno i mialy niedotlenienie mozgu a mimo wszystko nadal nie robiono cesarki kobietom ktore 3 doby rodzily!Znam osobiscie 3 przypadki rozne i za kazdym razem dzieci byly w niebezpieczenstwie.Nie mowiac jak po porodzie ledwo chodzaca kobieta musi przejsc przez caly oddzial i przez izbe przyjec zeby dojsc do wc czy prysznic.....

reklama
Ja właśnie sama nie wiem gdzie rodzić, muszę przeprowadzić rozeznanie... ale chciałabym mieć opłaconą położną, to na bank, a potem najlepiej oddzielną salę.... tylko nie po 500zł jak w Św.Zofii gdzie jeszcze nie ma żadnej gwarancji że przyjmą :baffled:
Dziś zaglądałam na odpowiedni wątek tu na forum i hmmm ciekawe opinie (na plus) zbierał szpital w Wołominie, z Zielonki będę miała blisko. Sama nie wiem....
Ile tu Warszawianek!! Super!

Sylwia, witaj wśród nas!!

Ja rodzę na klinikach na Chałbińskiego we Wrocławiu, pracuje tam mój ginekolog który prowadzi moją ciąże, także nawet sie nie zastanawiam. :-):-)

Kuzynka mojego meza rodzila w te wakacje w wolominie.miala cesarke.nie slyszalam zeby narzekala na ten szpital.
Witaj Sylwio :-)

No właśnie też chcialabym sobie chyba znaleźć lekarza ze szpitala....

Iwonka no własnie Wołomin... tylko potem w akcie urodzenia "miejsce urodzenia: Wołomin" chociaż dobrze że peirwsze dziecko nie w Pruszkowie hihihi
Powiem Wam że tu w Pile jak przyjechał teść na wołomińskich numerach z wizytą do nas to na osiedlu dziwnie się na nas patrzyli hihihihi jednak Wołomin powoduje jednoznaczne skojarzenia
Ale w końcu to sa jednak niezbyt mądre uprzedzenia....

Olu z tego co sie orientuje w Zielonce przy ul.Kolejowej jest taka mala przychodnia ginekologiczna i chyba tam przyjmuje dr. Zdun i dr. Kucinska.Wydaje mi sie ze oni pracuja w szpitalu w Wolominie.W zwyklej przychodni przy ul.Mickiewicza tez jedna gin ( nie Polanska ),ktora tam przyjmuje pracuje w szpitalu w Wolominie.

Hej Kobitki ale sie napisalyscie ze nadrobic niemoge :-)
Wiecie co moja tesciowa olsnienia dostala jakas sie wyrozumiala zrobila.
czyzby dzien dobroci dla zwierzat ?:baffled:
Jejku po jutrze mam przeprowadzke trzymajcie za mnie kciuki bo szalu dostane hehe

reklama
Mm81, baaaaaardzo dziękuję za informacje - na pewno się zorientuję!!
Rozumiem, że pochodzisz z Krakowa ale mieszkasz w stolicy?

Wiktoria, trzymam kciuki mocno, wszystko będzie w porządku!!

Do góry