reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

witajcie :-)u mnie nie jest za dobrze po ostatniej wizycie u ginki :-(cos jest nie tak z moimi hormonami i mam skierowanie do ondokrynologa:-(z dzidzia jest ok :tak:co jest dla mnie najwazniejsze:-) no i gdybym sie nie ruszala to bym wiedziala plec a tak nici z tego za bardzo sie wiercilam:zawstydzona/y: no ale na oko ginki to jej sie wydaje ze jest dziewczynka ale nie ma pewnosci coz kolejna wizyta 10.12.wtedy mi juz powie :tak::-pno i do tego wszystkiego mojemu synkowi powrocil katar i jutro idziemy do lekarza:blink:dobranoc i milych snow;-)

reklama
Witajcie majóweczki po weekendzie!
Ja spędziałam 2 dni na uczelni :baffled:, ale jakoś przetrwałam. Wczoraj przyleciała moja siostra także przegadałysmy cały wieczór. Tak rzadko u nas bywa, następnym razem przyjedzie w marcu :-(
Karola2007
A co moga oznaczać te złe wyniki, dzidzia jest zdrowa, z nią wszystko Ok, może sie to da jakoś podregulować. Trzymam kciuki. :-)

Witaj Sol Angela!!

Magdalena25, ja właśnie skończyłam KJS na UW :tak: Studiowałam tam zaocznie.

Kamilka, oj no to dziadkowie w rzeczywistości zrobili prezent Twojej Mamie, a nie Wam... szkoda, no ale chyba się już nie da odkręcić w miarę dyplomatycznie?

Pozdrawiam Was dziewczynki, miłego dnia! Dokładnie za tydzień się przeprowadzamy... ech jak mi się nie chce!!!!

witajcie :-)

dziewczyny mam do Was pytanko czy smarujecie nóżki jakimś specjalnym specifikiem przeciwko celulitowi czy nie macie z nim problemów?? bo Ja przed ciążą miałam obsesję na tym punkcie i smarowałam się różnymi kremikami ale jak się dowiedziałam że jestem w ciąży to zaprzestałam tego i zauważyłam że ten problem się powiększa :wściekła/y::wściekła/y:

Tolu
Ja smaruję nogi najczęściej oliwką albo jakimś natluszczającym balsamem, problemów z celulitem nie miałam, ale sądze że jak wcześniej miałas problemy to powinnaś nadal smarować nózki.:-)

Witam Was Dziewuszki!!:-)
Ja w weekend też byłam w szkole, przesiedziałam 12 h i miałam dosyc:-( na szczęście Wiktor już zdrowy! poszłam z Nim prywatnie do lekarza bo pediatra chciała mu dać 4 antybiotyk w ciagu 3 tyg!!!!!!!! mówili że ma zapalenie oskrzeli i zmiany w płucach i jakiefoś ropniaka w uchu.A okazało się że to zwykłe przeziębienie i dlatego antybiotyki nie działały. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dostał sól fizjologiczną do noska i to tyle i już jest poprawa:angry: i przez takie posunięcie lekarzy moje dziecko ma podrażnione kosmki jelitowe, brrrrr i jak tu się nie wściekać:angry:

Witam nowe Koleżanki;-)

Witam:-)Ja wlasnie wrocilam od ginka.Wszystko jak najbardziej ok.Wyniki badan tez ok lacznie z wynikiem AFP bo robilam te badanie dodatkowe.:tak:Nastepna wizyta za 3 tygodnie al;e nie robimy polowkowego usg tylko jeszcze za nastepne 3 tygodnie bo powiedzial ze bedzie dokladniejsze a przedewszystkim ja zobacze dokladniej dziecko bo juz sie wyprostuje bardziej:-)A na wizycie przed swietami powiedzial ze jak bede chciala to sprawdzi plec jesli nie chce czekac.Juz dzis by mi sprawdzil ale zapomnialam mu powiedziec bo przez chwilke usg mialam robione jak sprawdzalismy serduszko malenstwa:-)No ale nic sie nie stalo.Teraz tylko mocz mam zbadac.:tak:
Zwolinka zmien sobie lekarza w przychodni,ja tez chyba zmienie bo chce juz miec nowego sprawdzonego za nim urodzi sie kolejne dziecko.Ja chyba nawet przychodnie zmienie..:dry:
Karola najwazniejsze ze z dzidzia jest ok a toba tez sie lekarze troskliwie zajma:tak::-)
Tola ja nie pomoge w sparwach celulitu bo nie wiem nawet co to jest....tzn ja nie mam a saruje sie zwyklymi balsamami na codzien lub oliwka.;-)
Kamilka ja mysle ze skoro nie dazysz sympatia dziadkow tych to tym bardziej mozesz im powiedziec w czym jest problem i ze pralka bedzie bez uzyteczna:-)

Iwonka
To super że wszystko z dzidzia dobrze, szkoda własnie że nie zapytałas co bedzie chłopiec czy dziewczynka, hehe ja bym nie wytrzymała chyba i napewno nie zapomnę zapytać, już czekam jak na szpilkach do następnej środy. jak sie nie uda rozpoznać teraz ide 20 grudnia jeszcze.:-)

reklama
Do góry