reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witajcie dziewczynki.
Jestem tu pierwszy raz, dołączam do waszego grona, mój termin to 1 maj2008r.

Pozdrowionka dla wszystkich majóweczek.:-)

reklama
Witaj Sol Angela :-)
Zaloz sobie suwaczek.na str 171 madamagda i aniusia80 tlumaczyly mi jak to zrobic.

Witam niedzielnie a racaej juz pod koniec niedzieli.
Dobrze ze nie duzo pisalyscie to nie trzeba nadrabiac tyle.My bylismy u znajomych i zjadlam tam caly duzy sloik ogorkow kiszonycha wczesniej serniak sie na jadlam.........
Jutro rano ide do gina na zwykla wizyte.Bedzie tylko wazenie mierzenie pomiar cisnienia i sluchanie serduszka bijacego.
Sol Angela Witaj majoweczko!!!!

hej dziewczyny cos dzisiaj pusto.:sorry2: a my dzis z moim kochaniem wynudzilismy sie caly dzien.... pogoda okropna i w dodatku nie ma gdzie isc... w dodatku wiecie co zalamalam se bo teraz 8 grudnia mam slub cywilny i dzis mi mama oswiadczyla ze dziadkowie moi kupili nam pralke.... a ja chcialam pieniadze bo tak mi sa potrzebne nie mam za co szkoly zaplacic w dodatku chcialam jechac na Slowacje zeby odpoczac a teraz czar prysl!!!!! Zalamka:baffled:.......... najgorsze to to ze nam dlugo nie bedzie ona potrzebna bo teraz do konca mojej szkoly mieszkamy z tesciami a pozniej wyjezdzamy za granice i co a sobe z nia zrobie?? IIII nikt sie nawet nas nie zapytal!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tym bardziej ze pokazalam mamie ze nie jestem zadowolona ze oni nam to kupili bo wiedziala dobrze ze nam sa pieniadze potrzebne sama mogla ich uprzedzic.... i w dodatku mama ma zepsuta pralke i sugerowala ze ta nasza moze stac u niej wiec ja dziekuje za taki interes.... ja dziekuje same mam potyczki czemu kurde to tak idzie mi wszystko pod gorke:zawstydzona/y:

tylko ze to jest raczej problem, tego typu ze to sa dziadki ktorych nie lubie a raczej nie nawidze i nie chce z nimi kontaktu utrzymywac tylko byli zaproszenie bo to ojca mojego rodzice i mama moja sie uparla wiec nie mam teraz co zrobic:wściekła/y:az mi sie plakac chce normalnie :-(niema to jak nie chciane prezenty albo przyjemnosc z niechcianych gosci..... ale mnie wszystko juz konkretnie wkurwia!!!!!!!!!! to nie wiem...
kazdy juz chce byc taki dobry ze mi sie kiszki skrecaja:dry:

aha a jesli dziadki wzieli na raty to sie nie da oddac

Magdalena, jestem tłumaczką z/na angielski
hehe... fajnie, ja czasami troszkę tłumaczę (niemiecki). Nie mam wykształcenia i jedyne zlecenia dostaję od starego pracodawcy. Zaczęłam takie studia w ciąży z Julkiem (KJS na UW), bo praca mi bardzo odpowiada, ale niestety po dwóch latach przerwałam, bo przy dziecku studiowałam tak byle się prześliznąć, a to nie ma sensu. Mam w planach odchować trochę dzieci i pójść w tym kierunku na podyplomówkę.

reklama
a u Nas w sumie niedziela mineła fajnie :-) brat Nas zaprosił na oblewanie kuchni bo sobie właśnie zrobili nową ;-) extra :tak: i już jesteśmy w domku :sorry2:

wiecie co zauważyłam że byle co wyprowadza Mnie z równowagi i odrazu robię awanturę :wściekła/y::wściekła/y:

Kamilka - nio to trochę kiepsko z tą pralką :szok:

Sol Angela - witaj u Nas :-):-)

dobranoc kochane :-):-)
kolorowych i spokojnych snów :cool2: :cool2:

Do góry