reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Hmmm jagody ze smietanka pychotka! Ja mam jagody ale w sloiczku w syropie i tez czesto zajadam do nalesnikow np.A ostatnio za mna chodzi ryz ze smietana cynamonem i jablkami .....

reklama
A tak lodówkę otworzyłam a tam cały woreczek zamrożonych jagódek. Nawet jak odmroziłam smakowały jak z krzaczka mmmm. Chyba jeszcze dzisiaj będę się nimi objadać.:-)

Za równiusieńki miesiac Wigilia Kobietki, zacznie sie kupowanie prezentów a ja jeszcze nie mam pomysłu co by tu kupic mojemu mezczyznie....
W ten magiczny czas bede sie cieszyła najabardziej z tego ze bede czuła nasze malenstwo w brzuszku :-) Zreszta jak kazda z Was :-)

hej dziewczyny ja podobnie ja Magda bylam dzis na uczelni ale wytrzymalam 4 godz i do domku ...:tak:ale teraz ide spac bo jutro znow na uczelnie ale pewnie tez nie dam rady usiedziec hehehe w dodatku ta pogoda mnie dzis usypiala caly dzien i nie wiem czemu mam caly czas mam ochote na jajko na miekko....:sorry2:
bo tak to z zachcianek to raczej nie mam chociaz przybywa mi ochota na slodycze ale sie ograniczam...
wiecie co ogladalismy jeszcze raz ten film i pokazalam go mojej znajomej gin i mowi ze jesli by byl chlopak to byloby ladnie widac bo dzidzia nozki rozkladala i pieknie dupcie pokazala i nic nie bylo widac i mozliwe ze to bedzie dziewczynka:confused: byloby to ciekawe bo my nastawilismy sie na chlopaka.....

Witajcie majóweczki, zajrzałam zobaczyć co u małej Mai no a tu na naszym wątku cisza od wczoraj - bardzo dobrze, odpoczywajmy od komputerów ;-)
Życzę wszystkim udanej niedzieli.

Zobaczymy czy u mnie faktycznie będzie chłopak, ciekawa jestem czy się pan doktor nie pomylił.... za parę tygodni powinno być wiadomo.

ale beznadziejna pogoda dzisiaj u Nas cały dzień pada deszcz :no: buuuuuu :wściekła/y: a rano jeszcze pojechałam z mężem na giełdę bo chciał sobie kupić radio do samochodu nio i kupiliśmy "Pioniera" na MP3 za 260 zł ;-) nie wiem czy to dużo czy mało bo się nie znam na cenach takich sprzętów ale fajnie wygląda i najważniejsze że mąż zadowolony :tak::-D

Olcia - gratulacje chłopczyka :-) maj to chyba same chłopy będą :-p:-p

Madziulka - nio Ja myślę ze też się dowiem 6 grudnia co będzie ;-) a jak nie to kolejna wizyta wypada na 27 grudnia tylko jeszcze nie wiem czy mój gin nie będzie miał wtedy urlopu :-( nio to Ja ostatnio kupiłam sobie w sklepie ciepłego loda bo miałam na niego smaczek :-p

agusia - nie martw się Ja się wczoraj rozpłakałam sama od sibie :-( nagle zrobiła Mi się smutno i łzy poleciały Mi z oczu :-( oczywiście mążuś przytulił Mnie i powiedział nie płacz kochanie bo dzidziuś też jest smutny :tak: więc otarłam łzy i wtuliłam się mocno w ramiona męża i już było dobrze ;-):tak:

miłego popołudnia majóweczki :-) i dużo odpoczynku :-)

Witajcie dziewczynki . Oj puściutko dzisiaj ale to dobrze :-)
My dzisiaj u mojej mamy siedzimy, Oliwcia właśnie śpi z babcią a ja mam luzik, ale fajnie, zresztą tutaj zawsze mam luźniej, ponieważ moja siostra ma 11 lat i jest ulubienicą mojej córci. :-):-)

A mój połówek przytachał wczoraj do domu całą torbę słodyczy, milki nie milki, wafeli, i jak się nie utuczyć :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Tolka - ja też nie wiem hi hi faktycznie ważne ze małżon jest szczęśliwy :-) Nie wymarzłaś na tej giełdzie?

Agusiaaa - Kochana jeszcze kilka miesięcy, potem tylko burza po porodzie, koleczki i te sprawy i będzie dobrze :-D:-D:-D A poważnie niestety ten stan ma to do siebie, że łzy same do oczu nachodzą ehhh . Buziam Cię mocno na pocieszenie

Olu - A chciałabyś chłopaka czy dziewuszkę ?

Kmilka - to może dziewczynka będzie :-):-)

reklama
Agusiaa oj ja też znam płacze bez powodu lub przynajmniej z błahego powodu.... No cóż za jakiś rok nam przejdzie hihi

Anulaaa, no właśnie co ja bym chciała.... cokolwiek będzie, będę szczęśliwa jeżeli tylko będzie zdrowiutkie i może odrobinę mniej fanaberyjne niż Maksio w pierwszym roku życia hihihi ;-) Chyba jednak czułam że facet.... ale tak sobie myślę, że jest Maksio, Maciek (syn męża z pierwszego małżeństwa) no i jeszcze jeden chłopczyk miałby być, to dużo tych facetów dokoła. Fajnie będzie tak czy owak... tylko taka jestem zmęczona, że boję się trochę samego faktu posiadania znów noworodka, a potem niemowlaka w domu - dobrze że mnie te lęki nie dopadły na etapie starań o zajście w ciążę bo kto wie czy bym się nie rozmyśliła ;-) ;-)

Do góry