reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Hej Majoweczki

HaNNaH moje Gratulacje :-) Z tym zaufaniem tez jakos tak mam wiesz bo wiem ze jak powiem dasz tyle i tyle to i to to ona to uszanuje anie wolna amerykanka bo ona wie lepiej :wściekła/y:

cosmolady ja mam tak raz na jakis czas ze mi sie nic niechce i mam mega balagan ale jak sie juz wezme to konkretnie... na zasadzie domina :tak:

Ja wstawilam pranie musze zuzyc ta lovela mam cala paczke ledwo otwarta bo malemu juz od jakis dwoch mc piore w naszym proszku ... Wogole Darek nie ma apetuytu ile sie trzeba nakombiznowac cala noc bez jedzenie rano zjadl moze z 50 teraz spi niech zsnie pozadnie nakarmie przez sen wczoraj w dzien tez musialam tak zrobic ... tylko pic chce ...a dzasla to masakra wogole

Kathy bedna Jest ta Twoja malutka szkoda mi jej strasznie Bo Darek tez ma czesto takie napady juz zadziej a jednak .. ale na niego dziala espumisan i woda koperkowa ...

reklama
Hej,

Ja po sniadanku. Mała włąsnie sięobudziła więc szybko będę pisać:tak: Wczorajszy dzień minął jako tako. Mała marudzila bo teściowie przyjechali i chyba za dużo krzyczeli do niej. No nic. Padła mi od razu po kąpieli :tak:

Ha-NN-aH - gratuluję zdania. Ja też jak broniłam się to języka zapomniałam. Na wszystkie pytania znałam odpowiedź a zamurowało mnie niesamowicie. No ale nie dało rady niezdać:tak:

Boszzz dziewczyny ale się przeraziłam tymi szczepionkami. To na jakie ja mam w końcu szczepionki uważać??? Na odrę świnkę tak??? Czy coś jeszcze. Musze się wypytać naszej pediatry o te szczepienia.

Kathy
- ja małej właśnie w tamtym tygodniu marchewkę wprowadziłam. Dzisiaj dokładam jej ziemniaczka. Zobaczymy czy zechce zjeść:tak:

Lecę do małej bo już zaczyna cos gadać:tak:

Ma któraś z Was książkę Zawitkowskiego "Co nieco o rozwoju dziecka"? Zastanawiam się czy jej nie kupić chociaż może to już troszkę za późno. Mała już nowowrodkiem nie jest i nie wiem czy w tej książce jest tę coś o niemowlakach. Jak któraś z Was ją ma to prosze powiedzcie czy opłaca się ją kupowac teraz.

cześć :-)

jestem na nogach od 3:50 :szok:
wczorajk jak Mi Majka padła koło 18 to o 3:50 była juz wyspana. Nigdy więcej nie położę jej tak wcześniej o nie.
Z racji tego posprzatałam całą chałpę, wstawiłam posciele do prania jeszcze tylko prasowanie, ale to na wieczór zostawię

dziś humor o wiele lepszy. Uciekam z malym na szczepienie

Buziam wszystkie

Witam.Ja wszielam sie za pranie poscielowego,pogoda piekna to wysusze na ogrodku w promieniach slonka. Wczoraj Klaudia zjadla o 19ej 170ml mleka i spala po tym ponad 5 godzin i dlaej by spala ale jak sie kladalam po polnocy to dalam jej przez sen kolejna bytle tym razem 210ml bylo i prawie wszytsko wypila.Spala kolejne 5 godzin. :-) nad ranem cyc,i po przebudzeniu tez cyc.
Dziubek ja nie mam tej ksiazki.Z w necie nic nie pisza o niej? Na allegro moze jakis opis do niej znajdziesz.Wszytskiego naj naj naj dla Zuzi z okazji 5 miesiecy :-)

Iwonka - dzięki za zyczenia:tak: Czytałam niby opisy do ksiązki ale wydaje mi się że więcej jest tam o noworodkach. Chociaż piszą że jest np. o dysplazji, o chodzikach, o tym jakie i kiedy buty dla dziecka itp. itd. no więc niektóre rzeczy by się przydały.:tak:

Dziubek ja mam plyte zawitkowskiego tak jakby ksiazka pokazane jest jak kapie przewija karmi wkladanie ukladanie obejrzalam ja cala dawno ale nie jestem pewna czy sie Tobie oplaca teraz kupowac

Czesc Majowczki.

Witam sie po przerwie. Niestety nie jestem w stanie nadrobic zaleglosci... udalo mi sie tylko kilka ostatnich stron.

Kathy - wspolczuje z tymi kolkami, juz w tym wieku to raczej nie powinno ich byc...

Dziubek - ja bym chyba darowala sobie ta ksiazke, pewnie podobne informacje znajdziesz w necie. A jesli juz, to chyba faktycznie na poczatku byla bardziej przydatna.

HaNNah - GRATULACJE! Fajnie byc Pania Magister.:-D A z tym na(up)iciem zdazysz jeszcze nadrobic! co sie odwlecze, to nie uciecze!;-)

Milego dnia! Piekna pogoda wiec my wybywamy na spacer odrazu.

Hej Kochane,

HaNNah - GRATULACJE!!!!! super jest mieć to już za sobą

Dziubek - wszystkiego naj naj dla Zuzi

A mnie tak wzięlo, pól nocy nie spalam przez zapchany nos, temperatura, ból gardla i katar, leb mi pęka. mam nadzieję, że malego nie zarażę.

reklama
Do góry