reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Ciekawe jak tam Hannah? Czy obronila? Napewno tak :-)
:-)
Witam się już jako pani magister :-):-):-) choć jeszcze tego nie czuję.
Stres był, zapomniałam języka w buzi i cała nauka "poszła w las", ale tak to bywa na ustnych egzaminach. Ważne że zdałam :-p:tak:
Mama zajeła się malutką, byłam spokojna o to że dobrze będzie im razem, bo teściówka zupełnie nie zna się na moim dziecku :baffled: i dobrze bo jakoś więcej zaufania mam do mijej mamy.
Chyba się położę wcześniej bo nawet nie mam siły myśleć, tak mnie to wykończyło.:sorry2:

reklama
Hannah smacznego i gratuluje!
d5ad293ebc8832aeb2adfd2cf5c42f8a_web.jpg

Ha-NN-aH GRATULUJE PANI MAGISTER!

Wiecie jak mnie nastraszyłyście tą szczepionką:szok::szok::szok::szok:Przeczytałam wszystkie posty i mówię tego nie otwieram:no:Ale doszłam do końca I DIABEŁ POKUSIŁ OTWORZYĆ:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A teraz mam stracha o jakąkolwiek szcepionkę :-:)-:)szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Mała zaczeła mi maruszić w sumie to tak od rana -myślę ,zęby idą bo w nocy była goraczka i płakała ale nie widzę ani z góry ani z dołu:no::no:
Okazuje sie ,że od 19 -00 ma KOLKĘ:szok:Znowu męka wróciła szlag by trafił moja biedna Nelcia i płacze tak ju ż 2,5 h bez przerwy ...Ledwo oczka widac tak napuchniete:-:)-:)-:)-(Ach ...........

Mąż był z małym na kontroli :sorry2:i myślałam,żę rano idziemy do przedszkola a gdzie tam :no:Nie odść,że kazała nam w domku jeszcze z 2 dni zostać aby odrazu nie szedł do dzieci to na dodatek kazała podac profilaktycznie 3 antybiotyk :szok:A ja go wcale nie kazałam A kupowac -po co dziecko waszerować ?Lepirj niech w domu jescze ochłonie A to niby po to aby nu nie wróciło wrazie co bo osłabiony itp.
Chyba źle nie zrobiłam nie podając mu jak zalecała???Dodam ,że po tych dwóch jest oki:happy:

ja mam już wszystko wyprane, tylko do prasowania chęci brak... w ogole mam taki bajzel, że az wstyd sie przyznać. Jutro czega mnie mega prasowanie i sprzątanie :baffled:
w ogóle jakoś humorku dziś nie mam...

uciekam spać Branoc Paniom

reklama
Do góry