reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Kathy ja tez siedze w domu chociaz slonko bo co chwila chlust jak z waidara:baffled:i badz to madrym

a dzieki nawet nie zwrocilam uwagi :) normalnie "prawie" weteranka ;-) ale do Iwonki to mi duzo brakuje :-D

reklama
Witam się i ja,

My juz po spacerze. Wieje niesamowicie. Łeb urywa. Małą opatuliłam i jakoś dłayśmy radę:tak:Zuzia w dobrym humorze. Spała ładnie. Spotkała ciotkę na targu no i oczywiście musiałam wysłuchac jakie te jej dzieci są wspaniałe. Jak one sobie w życiu poukładały. Jak niedosyz ksiĐy po wpadce i syzkim slubie ynalay super pracę. Jak córka która rzuciła studia teraz zarabia krocie... itd itp... oczywiście trzeba to wszystko podzielić przez 10 bo zalewa niesamowicie.

Wiktoria
- Widzisz z tym spaniem to jednak róznie jest. No dzisiaj to go dziąsełka bolały to pewnie wcześniej wstał ale może jak dzisiaj go położysz później to jutro jednak się obudzi później. Moja wczoraj później poszła spać i obudziła się dopiero o 8.00:tak:

Zwolinka - wracajcie szybciutko do zdrowia.

Olu - ja to na Twoim miesjcu też powiedziałabym tej niani że jej złote rady nie są Ci potrzebne, że to Twoje dziecko i niech sobie radzenie wsadzi w tyłek:tak:

Kathy - nie zapeszając oby tak dalej dzidzi spało:tak:

hej dziewczyny
niestety nie moge wszystkiego nadrobic bo strasznie zajeta jestem Adasiowi trzeba teraz poswiecac naprawde duzo czasu bo marudzi bardzo ale jest juz lepiej dzis w nocy spal ladnie...
ale kapnelam sie dlaczego poprzednia tak plakal bo jak bylismy u doktorki na szczepieniu to ona mu sciagnela stulejke bo podobno ja zaniedbalam... a ja sie nie znam i dopiero mi wytlumaczyla jak to robic... i jak ona to zrobila to pekla mu skorka i Pewnie jak adas siusial to go szzypala ta ranka... :baffled::baffled::baffled::baffled:

ooo Kamilka trafilas w temat ... tyle razy mi sie przypomina przy kompaniu a ciagle zapominam zapytac .... Jak pielegnowav chlopca zeby sie nic tam strasznego nie zrobilo ?

witam
Dolaczam do grona niewyspanych.Jak juz chcialam sie polozyc ok 2.30 to moje dzieciatko postanowilo sie obudzic.Musialam ja jeszcze nakarmic wiec poszlam spac po 3 a o 7.30 Ania zazadala sniadanka :-(

Byl wcozraj u nas moj brat, chrzestny Ani. Zawsze jak ja widzi to ja tak wytarmosi,ze Ania na niego puszcza pawia :-) Jak jej zaczal spiewac to rozplakala sie ( nie ma sie co dziwic bo on spiewac nie umie :-D). Dostala tez od niego motyla, ktory jezdzi na kolkach i gra i jest to pierwsza zabawka na widok ktorej Ania zaczyna plakac :baffled:

Olu szkoda,ze ta stara niania jest gorsza i nie da sie ich zamienic. Moze zwroc jej uwage,zeby tak nie komentowala tego co robisz bo to przeciez Twoja sprawa. Tylko ciekawe czy cos do niej dotrze bo z tego co piszesz jak ujada na synowa to moze byc ciezko.

Kathy zycze,zeby kolki juz nie wrocily.

podczas kapieli nalezy sciagacv malemu stulejke i jak ona to okreslila nie troche tylko tak az wyjdzie pileczka....i przelukac woda i znow schowac wtedy powinna ochodzic ropka i cos tam jeszcze bo jesli to sie zapcha czy cos tam to wtedy lekarz musialby nacinac i chirurgicznie usowac... doznalam szoku....

witajcie Kochane :-)
my jednak zdecydowalismy sie na basen dla maluchów... 35zl w karnecie 1 wejscie, cena obejmuje 30min zajęć Julianny z 1 rodzicem i instruktorem w cenie biletu drugi rodzic pływa sobie samodzielnie, a później jeszcze 15min zabaw dziecka z dwojgiem rodziców :-D

Kamilka jak ja tak robilam to moj M krzyczal "to go boliii !!! " wiec ja pisiorka nie mam to sie nie znam ale dobrze ze mi napisalas dzieki... a co do bolu maly nawet nie drgnol to co on przezywa nie wiem ...:baffled:

Ale u nas koszmarnie pada i burza i wszystko na raz

Wiktoria- jak sie boisz to idz do apni doktor ona ci zademonstruje jak to zrobic... albo popros meza zeby to zrobil.. ae chyba bedzie lepiej jak pojdziesz do pani doktor ona pokaze bo i tak to musisz robic albo przy kapieli bo wtedy najlepiej albo przy przebieraniu... tylko w wodzie podobno lepiej bo nie boli a tak to sie robi na sucho...

reklama
Witam.
U mnie tez raz slonce raz ulewa.Siedzimy w domku.Boli mnie glowa.Nie mam obiadu.

help! nie dziala mi gg,jak odzyskac haslo skoro go nie znam,nie pamietam na jaki e,meiil rejestrowalam sie.:-(

Do góry