reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Ogladacie na TVN Style teraz leci program z Tori Spelling tej z Beverly Hills ,O jej domu,rodzinie dzieciach,teraz jest w ciazy i jestv gruba,i jakas brzydka

reklama
Ogladacie na TVN Style teraz leci program z Tori Spelling tej z Beverly Hills ,O jej domu,rodzinie dzieciach,teraz jest w ciazy i jestv gruba,i jakas brzydka

Ona zawsze była brzydka:tak::-D

Puchatko dobre z ta szczęką!!!

U nas raz deszcz raz słońce już obrzydzenie bierze na ta pogodę ale nie narzekam bo do tej pory jak na połoe października było aż za ciepło:szok:
w cieniutkiej kurtałce latłam ale dzis nie wychodziłam ale wifac ,że tem.spadła...

Czy wasze szcescia tez tak maja ,że czy to godzina czy dwie po jedzen:rofl2:iu za każdym razem na brzuchu leżąc wymiotują ty serkiem z mleka???
Moja zawsze!!!!Tylko leżąc na brzuchu:angry::angry::angry:A wczoraj własnie nauczyła się z plecków na brzusze przewracać i teraz non stop o ja na mate połoę ta sie napina i przekret -paw i tak wkółko !!!
Teraz to ja cochwila do niej podbiegam i ja obkrecam -juz pieluch nie mm do wycierania tych pawi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A mata cała zarzyga:wściekła/y:na!!!!!To normalne???Ja tylko cycem jak do tej pory karmie:-p

Kamilka, "gratuluję" pani doktor, która zrobiła dziecku kuku :baffled: Musiało go to potem boleć, biedaczka. Z siusiakiem to jest tak, że w kąpieli można delikatnie naciągać napletek - u niektórych chłopców jest przyklejony do główki siusiaka (u mnie zarówno u Maksa jak i u Mikiego) i wtedy ściąga się u chirurga. Niektórzy chirurdzy robią taki zabieg jak dziecko ma np. półtora roku (tak było zrobione u Maksa bo miał ciągłe infekcje bakteriami e.coli) a niektórzy czekają aż do 3. roku życia. Jeżeli natomiast ładnie odchodzi napletek, to należy odciągać i myć siusiaczka, ale właśnie w wodzie.

może na zamknietym Cosmolady mogłabys sie wygadać

no własnie staram się o dostęp do watku zamkniętego, ale na razie bez rezultatu ;-)

mnie rozkłada na czynniki pierwsze, wczoraj strasznie zmokłam, rano czułam się świetnie a teraz ledwo siedzę bLe

Michaś śpi, obudził się dziś po 5 cały okupkany, kupka az po samą szyję, umyłam go, przebrałam dałam soczku i ululałam na rękasz i tak spaliśmy sobie do 8:30 i spalibyśmy dłużej, ale Maja nas obudziła :-)
Oby więcej takiego snu

Ola K może pogadaj z ta fajną nianią jak będzie w sobotę, może razem coś wykombinujecie, skoro i Ty i dzieciaki wola ja bardziej to może jakos się uda, za co trzymam kciuki

Hej,

Kamilka - ale musialo go boleć, sorry ale dla mnie to chyba nie jest zbyt dobra lekarka, ale wiadomo skąd my mamy wiedzieć co trzeba robić.
Ja jak bylam w Polsce to pytalam się lekarki i się glupio uśmiechnęla i powiedziala, że czy się naciąga czy nie to jak będzie mialo być to będzie i tyle. Jedni mówią tak inni inaczej. Ja się boję naciągać i nie wiem czy to robić czy nie, bo nie chcę go zranić.

U nas dziś dzień w domu, ja już mam szczerze dosyć tego siedzenia w domu, no i do tego nie mam tu za dużo znajomych, nie to co w Polsce:-(

hej dziewczyny....
ogladalam wiadomosci i normalnie nie moge przestac plakac...slyszalyscie jak ojciec zakatowal dziecko taki maly jak Adas normalnie co to dziecko winne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: o Boziu po co tacy ludzie maja dzieci?? Ale dzieci musza cierpiec .... nie moge przestac o tym myslec....

reklama
kamilka ogladalismy to bylo juz dawno teraz dostal wyrok 25 lat a dziecko !!! takiego powinni za jaja ciagac po calym mieszcie i wszystko co najgorsze !!!!!

jade ja tez tak robie nie naciagam dzis kamilka pisala i jak malego przebieralam to tak luknelam ale wydaje mi sie ze to nie powinno sie tak robic do konca ja leciutko mu przy kapaniu myje zwierzchu i nie ma problemy z siusianiem tymbardziej ze moj darus siusia do zlewu ( moja mama juz nocnik kupila ale jest u niej) i ja widze nie placze ani nic jak siusia :tak:

Ola K no w sumie racja moglabys delikatnie dac do zrozumienia niani ze ja wolisz ;-)mimo ze przyjaciolki to ja polechcze ze jest lepsza

ja poprasowalam moje nogiiiii

Do góry