reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Tamta niania wie, że ja ją wolę - ale to są przyjaciółki no i jedna drugiej nie odbierze pracy. Więc to taka sytuacja bez wyjścia, niestety.

W kąpieli jak się delikatnie naciąga - ale nic na siłę, tylko leciutko, to z czasem ten napletek może trochę bardziej zacząć schodzić. Nie trzeba się bać tego robić w wodzie, ale delikatnie. No chyba że dzidzi bez problemu daje się ściągnąć... niestety Mikusiowi się nie da.

A propos tego skur... "tatusia" to aż mi się coś robi w środku. Ja uważam, że za takie zbrodnie powinno się karać śmiercią, nie interesuje mnie w takim przypadku nauka Kościoła czy inne filozofie. Ktoś, kto dopuszcza się takiego czynu, jest absolutnie pozbawionym jakiejkolwiek moralności śmieciem, który jest niegodny tego, żeby żyć. Może gdyby kilku takich "rodziców" przepraszam za słowo, ale zdechło, to inne podobne potwory by się powstrzymały??

Ostatnia edycja:
reklama
Hej
Byłam pod wieczór z mała na soacerku i zmarzłam niesamowicie!!!!
Normalnie zima idzie!!!
Co na tak jakoś mało dzis ?Przez pogodę czy co?A może sie pochorowały hę?
No wpadłAM POCZYTAC A TU PUCHY!!!
Powiem tylko tyle mała śpi bez kolki 3 dzień!!!
Nie zapeszając może wkońcu przeszło -odpuściło jej .......
To co Dobranoc trzeba się pocieszy póki można spać spokojnie pa!

Olu a ja bym właśnie była przeciwna karze śmierci niech się bydlak męczy koniecznie w kamieniołomach przez kolejne 50 lat niech mu będzie z dnia na dzień coraz ciężej śmierć jest zbyt łagodna w takim wypadku taki człowiek powinien poczuć ciężar swojej kary :angry:
Kathy oby tak zostało :tak::tak:']
Kamilko ta pediatra to zdecydowanie jakaś sadystka się wycierpiał biedny Adaś :-(

A ja nie pochwalilam mojej starszej corci ze umie juz liczyc do 20tu i nawet udaje jej sie liczyc dalej.No ale tez jest coraz bardziej nie grzeczna ta moja łobuzica jedna.

sorry dziewczyny
tez chcialam miec wyswietlne zabki wiec wzielam sobie zalozylam tez ten suwaczek...:tak::tak::tak:

Adas spi sobie juz od 19 a mnie sie nudzi zaraz maz wroci ale nie chce mi sie scieliclozka ani odgrzewac jedzenia :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: adam i zalapalam lenia

Puchatko, to ja się zgodzę na śmierć w męczarniach kochana - matko ale ze mnie niemiłosierny potwór nie ma co. Ale takie bydlęta nie litują się nad własnymi dziećmi więc i nad nimi nie warto.

Iwonko, gratulacje dla zdolnej Vanesski!!! I kochana nie załamuj się złym zachowaniem, my już wychodzimy na prostą powoli! Maksik coraz grzeczniejszy, odpukać.... Już nie ma rozdzierających scen, a raczej coraz więcej dni, w których są same pozytywy.

Bravo dla Vanessy!
Moja teściówka się śmieje że jak będzę tak ćwiczyć z małą i ciągle liczyć do 20-stu to piersze jej słowa będą to własnie liczby hehe.

Iwonka
a już ci mówiłam że ci się suwaczek Klaudii śpieszy o 1 dzień raczej.:-p

Olu mam nadzieje.. Zrobilam jej posiew ale laborantka ostrzegla mnie ze sie nie robi posiewu jak sie bierze furagin. No nic w przyszlym tyg znowu zrobie jej badanie moczu. Od dzis jej nie daje tego leku,Ciekawe czy nie zlapie ja znow wysoka goraczka... znalazlam tez forum gdzie zajmuja sie tylko sprawami moczowymi,bakteriami itd...www.uronef.pl :: - Forum :: Strona Główna

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry