reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Cosmolady ja jak robie jakas kaszke mleczna to na wodzie zwyklej z kranu.
szopek
Mama Kniazia Burubara
Witam.
Jak miałam podgrzewacz to ciągle i tak nie był właczony bo mi prądu szkoda, nie tyle rachunków co ze wzgledów ekologicznych.
Bo mineralna też trzeba przegotować. Nie dość, ze musi być to specjalna mineralna, to i tak trzeba przegotować. U nas na rynku nie trzeba Gerbera wody gotować, Żywiec Zdój i Dobrawę już tak. Nie wiem jakie tam w Szkocji są wody.przyznam się, że przez jakiś tydzień kurcze też dawalam mineralną i tylko podgrzewalam ale jak mu wyszly krosty to się wystraszylam. Myślalam, że mineralna zdrowsza, ale ja glupia bylam.
Mi pediatra powiedziała,że mogę z kranówki ( u nas jest dobra woda). Czasami wiec robię z kranówki a czasami z Żywiec Zdrój ( bo innej nie ma w sklepach). Przerabiałam i patent z termosem i z podgrzewaczem ( Babyono), teraz podgrzewam wodę w mikrofali ale w kubku nie w butelce. Plastikowe butelki podczas podgrzewania wydzielają jakieś toksyny. Jakiś czas temu było o tym głośno. Nie chcę mi sie kupować szklanych butli chicco, bo Miko lubi smoczki lovi i sie juz nie przestawi ( z aventu mam 4 butelki i urzywam ich już tylko do noszenia wody w torbie wózkowej).dziewczyny te co karmią modyfikowanym. Gotujecie dzieciakom kranówę? Bo mi przy Mai pediatra kazała gotować żywiec zdrój i tak już zostało... do dzisiaj wszystko na mineralce przegotowanej...
Jak miałam podgrzewacz to ciągle i tak nie był właczony bo mi prądu szkoda, nie tyle rachunków co ze wzgledów ekologicznych.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja jeszcze kursuje po necie.Czekam do godz 1ej bo moge wtedy podac czopek przeciwgoraczkowy i ide lulu.
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
hej Ja odpoczywam wczoraj bylam na dyskotece wrocilam ok 4 do domu ale sie zresetowalam ;-)Moj mezus siedzial grzecznie z synusiem ani razu nie dzwonil sukces normalnie.....Boli mnie troche glowa i nogi od tanczenia ale warto byloo....mowie wam inaczej sie na wszystko patrzy odrzylam troche
Moj maly je regularnie wiec wiem kiedy mniej wiecej bedzie jadl gorzej w nocy ja mam przegotowana wode w dzbanku z kranu. Wsypuje mleko do w sumie zimnej wode i podgrzewam w podgrzewaczu...
Moj maly je regularnie wiec wiem kiedy mniej wiecej bedzie jadl gorzej w nocy ja mam przegotowana wode w dzbanku z kranu. Wsypuje mleko do w sumie zimnej wode i podgrzewam w podgrzewaczu...
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam.Dopiero udalo mi sie zjesc sniadanie,ciagle ktos wydzwania lub musze sie zajac dziecmi.Vanesska nadal goraczkuje a jutro ma urodziny...Coraz wiecej gosci sie sprasza ;-) i chyba jednak zrobimy urodziny u tesciow.Tam w razie pogorszenia sie nastroju Vanesski jak bedzie chciala miec spokoj to wsiadziemy w auto i wrocimy do domu......No jeszcze mysle ale chyba jednak tak zrobimy.
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
Iwonka zapomnialam o tych urodzinkach vanesski ale se zlozylo ..... nie ciekawie wspulczuje napewno musisz byc zmeczona dwojka dzieci i mala ammrudna chora a ile to juz trwa ? mozliwe ze to trzydniowka ?
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Wiki nie to nie trzydniowka ,Vanesska ja miala jako niemowlak :-) Albo znow ta bakteria daje o sobie znac jak miesiac temu i wtedy caly tydzien goraczkowalaa wysoko albo nie wiem,,,,oprocz goraczki ma katar.Zastanawiam sie nad wezwaniem lekarza znajomego.
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
Może to dobry pomysl szkoda ja targac po przychodniach... i do tego klaudynka
moze jakies inne lekarstwa albo cos na recepte .... zawsze to lekarz
moze jakies inne lekarstwa albo cos na recepte .... zawsze to lekarz
reklama
hej Dziewczyny
Wiki- wszystkiego dobregoi caluski dla Darusia z okazji ukonczenia 5 mieisecy:-):-):-)
u mnie sie wszystko wycisza Adas o wiele grzeczniejszy jak wybil mu sie zabek... tylko ja chodze jeszcze jakby mnie ktos walnal bo czekam na okres i straszne podenerwowana jestem jakos... ale i w szkole wszystko wporzadku wiec z glowy mam troche...
a co najwazniejsze zaraz wraca maz i na basenik jedziemy z Adaskiem
Wiki- wszystkiego dobregoi caluski dla Darusia z okazji ukonczenia 5 mieisecy:-):-):-)
u mnie sie wszystko wycisza Adas o wiele grzeczniejszy jak wybil mu sie zabek... tylko ja chodze jeszcze jakby mnie ktos walnal bo czekam na okres i straszne podenerwowana jestem jakos... ale i w szkole wszystko wporzadku wiec z glowy mam troche...
a co najwazniejsze zaraz wraca maz i na basenik jedziemy z Adaskiem