reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

dziewczyny te co karmią modyfikowanym. Gotujecie dzieciakom kranówę? Bo mi przy Mai pediatra kazała gotowac żywiec zdrój i tak już zostało... do dzisiaj wszytsko na mineralce przegotowanej...

reklama
Witam.
przyznam się, że przez jakiś tydzień kurcze też dawalam mineralną i tylko podgrzewalam ale jak mu wyszly krosty to się wystraszylam. Myślalam, że mineralna zdrowsza, ale ja glupia bylam.
Bo mineralna też trzeba przegotować. Nie dość, ze musi być to specjalna mineralna, to i tak trzeba przegotować. U nas na rynku nie trzeba Gerbera wody gotować, Żywiec Zdój i Dobrawę już tak. Nie wiem jakie tam w Szkocji są wody.

dziewczyny te co karmią modyfikowanym. Gotujecie dzieciakom kranówę? Bo mi przy Mai pediatra kazała gotować żywiec zdrój i tak już zostało... do dzisiaj wszystko na mineralce przegotowanej...
Mi pediatra powiedziała,że mogę z kranówki ( u nas jest dobra woda). Czasami wiec robię z kranówki a czasami z Żywiec Zdrój ( bo innej nie ma w sklepach). Przerabiałam i patent z termosem i z podgrzewaczem ( Babyono), teraz podgrzewam wodę w mikrofali ale w kubku nie w butelce. Plastikowe butelki podczas podgrzewania wydzielają jakieś toksyny. Jakiś czas temu było o tym głośno. Nie chcę mi sie kupować szklanych butli chicco, bo Miko lubi smoczki lovi i sie juz nie przestawi ( z aventu mam 4 butelki i urzywam ich już tylko do noszenia wody w torbie wózkowej).

Jak miałam podgrzewacz to ciągle i tak nie był właczony bo mi prądu szkoda, nie tyle rachunków co ze wzgledów ekologicznych.

hej Ja odpoczywam wczoraj bylam na dyskotece wrocilam ok 4 do domu ale sie zresetowalam ;-)Moj mezus siedzial grzecznie z synusiem ani razu nie dzwonil sukces normalnie.....Boli mnie troche glowa i nogi od tanczenia ale warto byloo....mowie wam inaczej sie na wszystko patrzy odrzylam troche :-D:-D:-D

Moj maly je regularnie wiec wiem kiedy mniej wiecej bedzie jadl gorzej w nocy ja mam przegotowana wode w dzbanku z kranu. Wsypuje mleko do w sumie zimnej wode i podgrzewam w podgrzewaczu...

Witam.Dopiero udalo mi sie zjesc sniadanie,ciagle ktos wydzwania lub musze sie zajac dziecmi.Vanesska nadal goraczkuje a jutro ma urodziny...Coraz wiecej gosci sie sprasza ;-) i chyba jednak zrobimy urodziny u tesciow.Tam w razie pogorszenia sie nastroju Vanesski jak bedzie chciala miec spokoj to wsiadziemy w auto i wrocimy do domu......No jeszcze mysle ale chyba jednak tak zrobimy.

Iwonka zapomnialam o tych urodzinkach vanesski ale se zlozylo ..... nie ciekawie wspulczuje napewno musisz byc zmeczona dwojka dzieci i mala ammrudna chora a ile to juz trwa ? mozliwe ze to trzydniowka ?

Wiki nie to nie trzydniowka ,Vanesska ja miala jako niemowlak :-) Albo znow ta bakteria daje o sobie znac jak miesiac temu i wtedy caly tydzien goraczkowalaa wysoko albo nie wiem,,,,oprocz goraczki ma katar.Zastanawiam sie nad wezwaniem lekarza znajomego.

Może to dobry pomysl szkoda ja targac po przychodniach... i do tego klaudynka
moze jakies inne lekarstwa albo cos na recepte .... zawsze to lekarz

reklama
hej Dziewczyny
Wiki- wszystkiego dobregoi caluski dla Darusia z okazji ukonczenia 5 mieisecy:-):-):-)

u mnie sie wszystko wycisza Adas o wiele grzeczniejszy jak wybil mu sie zabek...:tak::tak::tak: tylko ja chodze jeszcze jakby mnie ktos walnal bo czekam na okres i straszne podenerwowana jestem jakos... ale i w szkole wszystko wporzadku wiec z glowy mam troche...
a co najwazniejsze zaraz wraca maz:-D:-D:-D:-D i na basenik jedziemy z Adaskiem

Do góry