reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Wpadam powiedzieć dobranoc:-).
Vanesska, buziaczki od cioci z BB z okazji urodzin kochana i zdrowiej szybciutko!

My gotujemy od urodzenia kranówkę i jest ok. A podgrzewacza nie używam bo mnie trafia, jak mam tyle czekać! Mamy Canpol Baby.

Dziś kupiłam Mikołajowi butelkę treningową do picia z Lovi. Ale miał radochę, całą zawartość wylał na pajacyka, bo myślał chyba, że to gryzak a tam picie leciało!!

reklama
Witam się jako pierwsza w niedzielny poranek:-)
Dzis mam nastrój do bani bo zostałam znów sama w domku:-:)-:)-(Mąz musi pomóc ojcu na polu i niedziele mam zrypaną a mieliśmy na spacer do Kołobrzegu jechać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Powdychac jodu:angry::angry::angry::angry:
Zawsze coś a jak ładnie to nie ma jak jechac bedzie padac to pewnie jak mopsy w chałupie sie zanudzimy!!!!!!!!!!

Idę w takim razie ide do mamy i obiadu tyez nie robię :no::no::no:Bo niby dla siebie?Nie chce sie dla jednej gotować.....

Co do wody ja butelkoej zawsze używałam i czasem nawet herbate na takiej gotuje bo u nas woda jest obrzydliwa bleeeeeee.A gdzie jeszcze dziecku te bakterie dawać fuj:baffled:\
do zobaczenia.....

witam
Kathy mi sie wydaje gdybym miala paskudna wode tez bym pewnie kupowala butelkowana. Ojej szkoda ze nie pojedziecie nad morze u nas w Ustce brzydko szaro mrzy na szczescie nie wieje wiec morze z folia na chwile sie przejdziemy gdzies po kosciele.

A przypomnialo mi sie kiedys pani polozna ze szkoly rodzenia pokazywala nam artykul o trujacych butelkach i nie chodzilo o podgrzewanie ich w mikrofali tylko ze pod wplywem cieplego mleka wydzielaja sie jakies toksyny. Głownie chodzilo o te zwykle butelki z supermarketow, mialam ostatnio zerknac jakiej firmy sprzedaja butelki w kauflandzie ale zapomnialam.... i zastanawiam sie czy canapol to tez sie tego tyczyl bo ja mialam na poczatku butelke lovi do mleka :baffled: ....

hej
Ja tez nie moge dostac spodni na siebie,chodzilam ostatnio po sklepach i niby wszystkiego jest duzo ale albo mi kolor nie odpowiada albo material albo fason.

Iwonka wszystkiego najlepszego dla Vanesski :)

w brew pozorom nie lubie kupowac ciuchow wczesniej abrdziej teraz jak jest maly to tak nie bo dla mnie katorga jest przymierzanie a teraz juz calkiem bo to sweterki plaszcz sciagc zakladac... jak kupuje cos czego nie musze przymierzac to lubie kupowac

ze spodniami mam tak ja wy ZA DLUGIE !!

Iwonko najlepsze życzonka dla Twojej solenizantki 3latka to już poważny wiek :-D
U nas też brzydka pogoda się zrobiła...ale pewnie na cmentarz do Rodziców Roberta pojedziemy

Hej

Wszystkiego naj naj dla Vanesski!!!!!!!!!!!!!

U mnie dziś dolina, naprawdę... Niestety pewnie już się nic nie da uratować w malżeństwie. Nie chcę tu pisać o co dokladnie chodzi, ale chyba stracilam już zaufanie, a bez tego nie da się raczej być razem.

reklama
jade przykro mi ... mamy zakmkniety watek gdybys chciala ...

Słuchajcie moj maly wcina 120ml i kliku troszke, ostatnio jak juz sie konczy mleko marudzi wezme zeby beknol i jest ok ale zaczelam mu robic 150 zjada ale mu sie ulewa tak mocniej i dzis to chyba z trzy razy pol godziny po jedzeniu... chyba za duzo to dla niego co ?? w nocy zjada 180 (sle sie nie kreci tylko spi wiec sie nie ulewa) boje sie ze to malo 120ml dla niego bo juz 5 mc skonczyl.

Do góry