reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

reklama
witajcie majóweczki
w kwestii wody to my od początku używamy tylko kranówki oczywiście przegotowanej no i u nas od zawsze kranówka stoi przefiltrowana w dzbanku brita co do krzesełka o którym któraś z Was wspomniała to używamy od pierwszego jedzonka bo dostałyśmy w prezencie na chrzciny i teraz niunia wie że jak jest śliniaczek i zapinanie w krzesełku to będzie jedzonko
Iwonko dużo zdrówka dla Vanesski biedna ta Twoja córcia oby ją jutro odpuściło :tak:

Witajcie.

To się nazywa polska złota jesień. Ślicznie jest na polku, a Iga jest zachwycona kolorowymi drzewkami i żółtymi listkami szeleszczącymi pod nogami (czyt. kołami wózka :-)). Także dziś zaliczyliśmy galerię krakowską w poszukiwaniu spodni dla mnie, ale nie chciałam spędzać tam za wiele czasu, bo szkoda dziecko po galeriach targać w taką pogodę. Zajrzałam tylko do diversa i przymierzyłam jedne gatki. Na wieszaku wyglądały fajnie, ale na mnie tragicznie. Nie dość, że podkreśliły mi chude nogi, to jeszcze sprawiły, że wyglądały, jak na beczce prostowane. Ja już chyba nigdy nie znajdę na siebie fajnych spodni :zawstydzona/y: Gdzie Wy kupujecie spodnie? Bo ja już jestem załamana, nie mam co na tyłek włożyć.:dry:
Mąż sobie poszedł na koncert kumpla, a ja znów sama z dzieckiem siedzę. Ale już zdążyłam się przyzwyczaić. Tylko żeby potem nie wyrosła z niej taka mamusina przylepa, która będzie się trzymać "mojej spódnicy" i z nikim nie będzie chciała zostać. Chociaż z drugiej strony to jest takie miłe. :tak:
Puchatko, pozazdrościłam Ci suwaczka z ząbkami, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko temu, że też sobie taki zapodałam ;-)
Miłego wieczorku!!

Wiktoria przyłączam się do życzeń :-)

Iwonka mam nadzieję, że Vanesce jest już lepiej
Buziam wszystkie bardzo gorąco! Uciekam oglądać "Jak oni śpiewają"

Witam się w tą piękną prawdziwą złota jesień:-):-):-)Dzis było cudownie.........troszkę wiało ale śmiało bez kurtki można było śmigać w sweterku samym:tak::tak::tak:Tak grzało jak latem....ale sie rozmarzyłam..........ach....
Byłam dzis na wsi i poszłam sobię w tą pogode na bardzo dłuuuuuuuuuuuuugi spacerek wzdłuż pól:-)Zrobiłam niezłe kilometry a spacer trwał ponad godzinkę ,do tego ja sama z wózkiem ,żywej duszy :no:Tylko sarenki na polu i ptaszki ćwierkające:-):-):-)Mówię wam aż mnie nogi bolą :-D:-D:-DNiebo niebieściutkie aż przezroczyste:-)

U nas kolek ciąg dalszy....:szok::szok::szok:
Kupiliśmy juz nawet termofor i niedługo wydamy majątek na kolki naszej córci:szok:

Fajne te wasze suwaczki z ząbkami -sama bym taki wstawiła ,duma normalnie:-)

Iwonko ucałuj Vanesskę od cioci z BB w dniu jej urodzinek:-):-):-)Biedna jest na same urodziny musiało ja złapać :-:)-:)-(

Mała śpi ja po kolacji ,mąż kupił mi lecha bezalkocholowego i kazał wypić bo mu sie stuknęlo nim i sie w połowie otworzył-"w połowie" a mi się nie chce hehe...
Zreszta na noc to sie tylko niepotrzebnie roztyje:crazy:

Panna Migotka ja kupuje spodnie Lee bo tylko takie na mnie pasuja i długościa i krojem a fason leola kupuje z tym ,że nowe ale w drugim gatunku -na pierwszy mnie nie stać a moim zdaniem różnicy nie ma wcale:no::no::no:Ja i krótka jestem i mała także zwykłych za chiny nie mogę na długośc dostac -zawsze trzeba nogawki podwijać :angry::angry::angry::angry:Bo w sklepach są tylko na takie kobity co maja 170 cm wzrostu -dlatego ja zawsze czuje sie zdyskryminowana i wogóle z butami też problem bo mam roz.35-36 i dupa też na mnie butów nie ma !!!!!!!!!!

Hej jutro imprezka u tesciowej bo u nas za malo miejsca ,zreszta po co mam sprzatac a tak to wrocimy do czytsego i cichego domku po urodzinach Vanesski.Dzxis bylo troche lepiej ale na wieczxor znow dostala goraczki.Oby jutro sie nie meczyla bo nie bedzie jej nic cieszyc,Ja tez taki suwaczek zebowy zrobilam :-)

Kathy, no właśnie ja też zawsze narzekam na długość, bo wszystkie spodnie są szyte na wysokie dziewczyny. Ja też zawsze nogawki muszę skracać :angry: Ale dziwi mnie to, że nie robią spodni i dla tych wyższych i dla tych niższych, bo wydaje mi się, że około połowa jest średniego wzrostu. :dry: Na szczęście z butami nie mam problemu, bo noszę 37.

reklama
Hej
Jezu to ja nie wiedzialam, że podgrzewanie w mikroweli może szkodzić. To teraz też będę w kubku podgrzewać. Tu w Szkocji nie ma raczej wody mineralnej dla dzieci. W ogóle nie wiem tu jakieś suchary na mleku dają od 4 miesiąca, ale to na innym wątku.

Iwonka - życzę zdrówka malutkiej oby miala udane urodzinki.

Z tymi spodniami to ja mam problem, że u nas w Polsce są raczej male rozmiary, zresztą wszystkiego nie tylko spodni. Masakra, jak szukalam czegoś na chrzciny, to weszlam z mamą do sklepu i się okazalo, że 42 rozmiaru w ogóle nie mają. Ale tym niskim to wspóczuję:tak:

Ja dziś kupilam malemu pianino do lóżeczka, nóżkami kopie i gra sobie ale mu się podoba i światelka też mu blyskają.

A poza tym to mialam klótnie, bo maly ostatnio ok 6 zaczyna plakać i stwierdzilam, że pewnie to kolka a oczywiście mój, że ja znowu negatywnie myślę i że w ogóle. Szkoda slów.
Ok nie narzekam i życzę kolorowych snów.

Do góry