ładny ten wózeczek. No i na 2 sposoby można go ustawiać co jest dużym plusem. Ciekawa jestem jak się sprawdzają te małe kółka. Ja jestem przyzwyczajona do duzych pompowanych A może poszukaj wózka który miałby jakiś spiworek to w zimie będzie małej cieplej
reklama
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
wiesz ciezko dostac spieworek jedna raczke duze kolo lekki spacerowka i tak zeby dziecko widziec a do tego spiworek jakis uniwersalny napewno by pasowal bo widzialam spiworki na takie rzepki w okol stelarza wiec mysle ze nie bylo by problemu. Te kolka niby mniejsze ciekawe jak na zywo wygladaja i czy nie sa twarde...
U nas slonko od samego rana ja bylam z malym do poludnia dwie godziny nawdychal sie jodu i spi juz niewiem ile ;-)
acha sa takie zwykle spacerowki z jedna raczke spiworkiem itd ale wlasnie kupilam po to na poczatek taki wozek zeby zainwestowac w pozadna spacerowke
U nas slonko od samego rana ja bylam z malym do poludnia dwie godziny nawdychal sie jodu i spi juz niewiem ile ;-)
acha sa takie zwykle spacerowki z jedna raczke spiworkiem itd ale wlasnie kupilam po to na poczatek taki wozek zeby zainwestowac w pozadna spacerowke
kurcze robię właśnie gołąbki a tu lipa. Nie mam cebuli, mała spi więc nawet do sklepu nie moge wyjść. Cholender no i chyba skończe je przez to dopiero wieczorem. Zresztą pewnie mała za chwilę wstanie to i tak nici z gotowania by byłyAle coś długo spi. od 13.30. Z małaą przerwą na karmienie. Co ona w nocy bdzie robiła. Idę narobić trochę szumu koło niej niech się budzi
jo-anna-on
Pindory i godody
Heej.
Zaraz wybieram się od księdza formalności chrzcielne załatwić. Dzisiaj przyszła czapeczka ręcznie robiona więc mam już wszystko do chrztu w niedzielę. W związku z tym mogę się mniej do niedzieli udzielać z racji przygotowań do imprezy.
Co do spacerówek, to w czwartek wiozłam parasolką moją starszą 12,5 kilogramową córkę i ledwo ducha nie wyzionęłam na tych naszych chodnikach. Niech żyje x-lander. Inna sprawa, że to już taki klok mały więc się ciężko pchało ale ogólnie wygodniej mi jest jeździć x-landerem. Dodam, że mam domek i nie zależy mi na ciężaże wózka.
Natalka ostatnio podczas karmienia szarpie mnie za włosy i bada moją twarz rączkami. poza tym chyba jakiś kryzys laktacyjny przechodzi, bo jak widzi cycka to płacze ale pracuję nad metodą najlepszego dla niej karmienia. Potrzebuję tylko spokoju, czego mi często brakuje przy krzykaczce trzyletniej.
Dobra, musze się szykować do wyjścia. Pa
Zaraz wybieram się od księdza formalności chrzcielne załatwić. Dzisiaj przyszła czapeczka ręcznie robiona więc mam już wszystko do chrztu w niedzielę. W związku z tym mogę się mniej do niedzieli udzielać z racji przygotowań do imprezy.
Co do spacerówek, to w czwartek wiozłam parasolką moją starszą 12,5 kilogramową córkę i ledwo ducha nie wyzionęłam na tych naszych chodnikach. Niech żyje x-lander. Inna sprawa, że to już taki klok mały więc się ciężko pchało ale ogólnie wygodniej mi jest jeździć x-landerem. Dodam, że mam domek i nie zależy mi na ciężaże wózka.
Natalka ostatnio podczas karmienia szarpie mnie za włosy i bada moją twarz rączkami. poza tym chyba jakiś kryzys laktacyjny przechodzi, bo jak widzi cycka to płacze ale pracuję nad metodą najlepszego dla niej karmienia. Potrzebuję tylko spokoju, czego mi często brakuje przy krzykaczce trzyletniej.
Dobra, musze się szykować do wyjścia. Pa
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Wiktoria jest oddzielny watek https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-maju-2008-f175/wozki-13233/index28.html;-)
Moja Klaudia juz spi smacznie,ja ide na seriale a malzon siada na kompa....
Moja Klaudia juz spi smacznie,ja ide na seriale a malzon siada na kompa....
Ostatnia edycja:
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
Iwonka ups.. pseprasam...
jakos nam sie tak z dziubkiem rozgadalo ....
a poza ty jak mycie i sprzatanie skonczone ?
dziewczyny nie przeszkadzaly...
dziubek jak golabki wypusc mi ze dwa ....
Bylam u kolezanki urodzila pare dni temu ale normalnie moj to przy nim taaaaki duzy chlopak hihi...
jakos nam sie tak z dziubkiem rozgadalo ....
a poza ty jak mycie i sprzatanie skonczone ?
dziewczyny nie przeszkadzaly...
dziubek jak golabki wypusc mi ze dwa ....
Bylam u kolezanki urodzila pare dni temu ale normalnie moj to przy nim taaaaki duzy chlopak hihi...
Wiktoria właśnie kończę gołąbasy. Dopiero teraz bo małą szykowalismy do snu. Z chęcią się podzielę bo narobiłam jak dla rodziny 10osobowej
Dałam małej na spanie 2 cycki może dłużej pośpi. Zobaczymy
Iwonka - pracuś jestes niesamowity jak nie ma cię na bb to są puchy
Dałam małej na spanie 2 cycki może dłużej pośpi. Zobaczymy
Iwonka - pracuś jestes niesamowity jak nie ma cię na bb to są puchy
reklama
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Witam po dłuuuuuuuuuuugim weekendzie .
Nie było mnie tu z powodu mojej córy której juz mamy dosyć!!!!!!!!!!!
Otóż nie od pt.do ndz.miała od godz.22-5 00 rano kolkę bez przerwyJesteśmy z A jak dwa chodzące i autentycznę ZOMBIE!
Nie dziwopta ,że nie miałam jak tu zajrzeć........
Dwie doby wyjete z życiorysu i nie do odespania
Nie bede pisała co my wtedy czuliśmy:----(
Narazie dzis spi i w nocy wstała mi tylko raz ok4:30!!!Ale ja i tak się nie wyspałam bo tego nie odeśpisz.Nawet nie czytałam co u was może zaraz nadrobie
Nie życze nikomu kolki
Nie było mnie tu z powodu mojej córy której juz mamy dosyć!!!!!!!!!!!
Otóż nie od pt.do ndz.miała od godz.22-5 00 rano kolkę bez przerwyJesteśmy z A jak dwa chodzące i autentycznę ZOMBIE!
Nie dziwopta ,że nie miałam jak tu zajrzeć........
Dwie doby wyjete z życiorysu i nie do odespania
Nie bede pisała co my wtedy czuliśmy:----(
Narazie dzis spi i w nocy wstała mi tylko raz ok4:30!!!Ale ja i tak się nie wyspałam bo tego nie odeśpisz.Nawet nie czytałam co u was może zaraz nadrobie
Nie życze nikomu kolki