Nikita ja miałam dokładnie taki sam problem, ZERO akceptacji czegokolwiem w buzi oprócz cyca.... ale do czasu:-) Otóż przed skonczeniem 4 miesiaca zaczełam małej wprowadzac jedzonko ze słoiczkow, akceptowała je dosc dobrze wiec stopniowo wprowadzałam nowe smaki i wieksze ilosci a co za tym idzie, zapominala o cycu bo nie była głodna, po takim słoiczku ja mam 4 h spokoju w karmieniu piersią, a tez do teraz karmie tylko naturalnie:-)
Dokładnie tak samo nie tolerowała picia herbatek z butli, ale pewnego dnia dałam jej soczek ze słodkich jabłek z Hippa.... no i zassała. Polecam na początek buteleczke z NUK'a ale z kauczukowym smoczkiem (też cudowałam z róznymi butlami i smoczkami-mam ich niezła kolekcje) a dzis njlepiej pije jej sie z butelki TT.
Troszke cierpliwosci i Twój maluszek równiez nabierze wprawy.
Powodzenia:-)
Dokładnie tak samo nie tolerowała picia herbatek z butli, ale pewnego dnia dałam jej soczek ze słodkich jabłek z Hippa.... no i zassała. Polecam na początek buteleczke z NUK'a ale z kauczukowym smoczkiem (też cudowałam z róznymi butlami i smoczkami-mam ich niezła kolekcje) a dzis njlepiej pije jej sie z butelki TT.
Troszke cierpliwosci i Twój maluszek równiez nabierze wprawy.
Powodzenia:-)