Dzieki dziewczyny za rady. Dzisiaj przeczekam. Zobaczę czy jutro będzie nadal miała katar. Jak tak to dam ten syrop prawoślazowy.
Dziewczyny ja stosuję Fride i mała nie protestuje ajkoś. Przynajmniej na razie. Czasami to takie kozice wyciągnę że dziwię się gdzie ona je mieści, ma przeciez taki mały nosek
Przez moje miasto dzisiaj Tour de Pologne przejeżdżało. Wow to dla takiej małej mieściny nie lada wydarzenie Ja niestety nie byłam obejrzeć bo zimno i już mi się nie chciało po raz drugi z małą wychodzić.
Mama dzisiaj przyniosła mi 2 sliczne kombinezony. jeden jest bez rękawków. Kupiła też przesliczna kurtkę i 2 bluzeczki. Będę miała już wyprawkę dla niuni na zimę
Moja ma skazę białkową. W piątym tygodniu ją wysypało na buzi. Miała takie krostki grudkowate. Miała też w kupce białe farfocle (kluchy) i śluz. Odkąd nie jem nabiału kupa wróciła do normy a buzia jest slicznie gładkaMam pytanie czy któreś z waszych dzieci ma stwierdzona skazę białkow a?Bo ja juz nie wiem jak z moja jest do końca ona czy piłam czy nie mleko i nabaiał i tak miała kolki przy czym jak teraz wprowadziłam ponownie ale w małych ilościach nabiał to zrobiła się na twarzy oi policzkach czerewona a tak zawsze miała ładna bużkę -od urodzenia smarujemy zielonym linomagiem i ma czysciutka buźkę :-).
Taki mała ma kombinezen na teraz a obok takie jesteśmy niewyspane (może Nelcia lepiej wyglada )
Dziewczyny ja stosuję Fride i mała nie protestuje ajkoś. Przynajmniej na razie. Czasami to takie kozice wyciągnę że dziwię się gdzie ona je mieści, ma przeciez taki mały nosek
Przez moje miasto dzisiaj Tour de Pologne przejeżdżało. Wow to dla takiej małej mieściny nie lada wydarzenie Ja niestety nie byłam obejrzeć bo zimno i już mi się nie chciało po raz drugi z małą wychodzić.
Mama dzisiaj przyniosła mi 2 sliczne kombinezony. jeden jest bez rękawków. Kupiła też przesliczna kurtkę i 2 bluzeczki. Będę miała już wyprawkę dla niuni na zimę