reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Madamagda nastepna wizyte mam za 3 tygodnie czyli 11 grudnia, to bedzie 18 tydzien a podobno juz mozna stwierdzic od tego tygodnia co tam sobie w brzuszku fika. Chodze zawsze co 3 tygodnie bo tak mi wypisuje L-4 i za kazdym razem mam robione USG. A Ty kiedy idziesz?

reklama
Ja ide 5 grudnia czyli za 2 tygodnie. Moze już coś powie, a następna jeszcze wizyte sobie załatwie za 2 tygodnie jeżeli mi jeszcze nic nie określi, bo chce koniecznie wiedzieć przed świetami, żeby zrobic mężowi prezent:-)

No ja tez jeszcze bym chciała drugi raz isc w grudniu przed swietami albo po, w sumie zalezy mi zebym juz wiedziała w Sylwestra, bo chciałabym tez zrobic Mężowi niespodziankę w noc sylwestrową o północy, bedziemy wtedy w Zakopanem więc mysle ze jakos to magicznie zabrzmi:-) No ale pożyjemy, zobaczymy:-)

Aniusia80
tego i tobie życzę.
A wiesz że dzięki tobi moj problem z wyborem wózka chyba sie rozwiązał. Zostaje mi tylko jakoś oglądnąć wózeczek, będzie napewno ciężko bo we Wrocławiu nigdzie go nie ma i czatuje na allegro może sie znajdzie jakaś oferta troszke bliżej Wrocka.
Bardzo mi sie podoba ten wózeczek i widziałam same dobre opinie o nim, przede wszystkim jest najlżeszy z tych wszystkich które oglądałam.:-)

Ja tez na 99% sie na niego zdecyduje, podoba mi sie niebieski ale jak bedzie dziewczynka to juz chyba nie bardzo pasuje. Byłam go zobaczyc w sklepie i powiem Ci ze rewelacja i nawet go sobie troszke "popchałam", sprzedawca powiedział mi ze to nowosc i wkrótce bedzie mozna do tego wózeczka zamontowac fotelik, firma która produkuje te wozki pracuje nad tym wiec mysle ze do maja sie wyrobią:-) Ja mysle ze do maja rowniez beda inne dostepne kolorki, podobałby mi sie taki jasno zielony bo jest to taki uniwersalny kolor. A Ty jaki kolor preferujesz?

Mi sie podoba Oliwkowy, czerony i seledynowy, ale raczej bede wybirać z czerownego i oliwkowego. Wszystkie te kolory sa dostepne najbliżej Jelenia Góra czyli jakoeś 120 km od Wrocławia. Może sie poświęce w osateczności i tam pojadę.

Witam!
Aniusia, ależ oczywiście, że niebieski pasuje także dziewczynce! Zresztą ten niebieski jest ładny, ale pozostałe kolorki też śliczne :tak:

Ja dziś rano byłam na badaniu krwi, postaram się zapisać na jutro lub piątek do gina.

Miłego dnia wszystkim.

Madamagda mysle ze w tym sklepie mozesz zobaczyc ten wozek;

<SPAN style="FONT-SIZE: 12px; COLOR: black; FONT-FAMILY: arial, helvetica, sans-serif">HURTOWNIA ARTYKUŁÓW DZIECIĘCYCH mD+

Adres: ul. Tęczowa 83,
Wrocław

godziny otwarcia:
pn. - pt. 8:00 - 17:30
sobota 8:00 - 14:00

tel.:
<FONT color=#333333><FONT face=Tahoma>

reklama
Jakies dziwactwa mi powyskakiwały, jeszcze raz podaje Ci numer telefonu, moze warto zadzwonic tam i zapytac czy posiadaja takie wozki jak bardzo Ci zalezy...
tel. 071 343-16-10 lub 341-75-71.

Do góry