reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Madamagda a skad wiesz ze bedzie cesarka, nie chcesz sama rodzic ?
Ale sie wszytskie rozmarzylyscie hehe:-)
Sluchajcie jaki numer wieczorem chcialam przestawic stolik on leciutki nawet go nie podnioslam tylko sie schylilam i tak mi cos w plecach walnelo i sie nie wyprostowalam tylko tak polozylam na lozko i tak lezalam na zlosc mezulek przyszedl przed 22. Rozebral mnie, cudem doczlapalam sie do toalety. Jakos w nocy spalam a rano jakby nigdy nic wszystko w pozasiu nic nie boli, ale ja juz mialam wczoraj takiego stracha ze szok normalnie

reklama
wiram:-)ale nam sie zrobilo muzycznie i sylwestrowo:-Dja tez lubie czasami posluchac muzyczki :tak:co do sylwestra to spedze go chyba w restauracji u mojego meza bo zawsze maja duzy ruch i organizuja sylwestra napewno bedzie fajnie;-)ale co do wyjazdu to chyba w lutym pojedziemy do Indii bo babcia mojego mezulka jest chora:-( i chcialaby zobaczyc nas jeszcze raz no i poznac prawnuka bo nie miala go okazji widziec:-(no ale zobaczymy co z tego wyjdzie i jak to bedzie :-pno i wczoraj moj kochany przecial sobie palca i to tak ze ma 6 szwow :szok:

Wiktoria
Juz wczesniej pisałam o tym, jestem po prostu skazana na cesarke, lekarz stwierdził na pierwszej wizycie przeciwskazania do naturalnego porodu, może drugie urodze juz naturalnie.
Moja mama załamała sie bo chciała byc przy mnie przy porodzie a tak to jest niemożliwe :no::no:

Bardzo bym chciała rodzic naturalnie, ale mam przegrodę w pochwie cos takiego jak błona i dziecko może sie zaklinować podczas porodu.
Jak byłam u lekarza który wypalał mi nadżrekę powiedział mi żebym usuneła ją jak bede W CIĄŻY. :szok:
A podobno to głupota bo teraz w ciąży to ja niewiele moge, bo usunięcie przegrody to zabieg pod znieczuleniem i mogłabym poronić. I komu tu wierzyć co lekarz to inna opinia :baffled::confused:

madamagda - szkoda, że nie możesz naturalnie, ale przy cesarce też może być mama i mężuś:-) A ten lekarz :crazy:, takich rzeczy się nie robi w ciąży ehhh

Wiktoria - to faktycznie , dobrze że mężuś o 22 wrócił a nie rano ;-):-) musiałas się przestraszyć bidulko

Karolla - to czym on sobie tego palca załatwił :szok: A babcia mam nadzieję szybko wróci do zdrowia

Kamilka - chciałabym to zobaczyć jak o tą muzyczkę na porodówce prosisz hi hi grunt to dobre podejście do sprawy

My na sylwestra może pojedziemy w góry u małżona w pracy szykuje się wyjazd integracyjny akurat przed sylwestrem i chcą go przeciagnąć na sylwestra, oczywiście z rodzinami, tylko że Oliwcia będzie musiała jechać z nami, jedynie u mojej mamy bym ją mogła zostawić ale ona nie da rady, i to jest ten szkopuł, na ostatnim wyjeździe w maju mój mężuś się bardzo integrował :-):-) a my z Oliwcią hmmm we własnym towarzystwie, ale dla samych gór chyba pojedziemy:-)

anulaaa zalatwil sie krajalnica do chleba :baffled: w pracy oczywiscie bo w domu nie posiadamy takiego sprzeta:-pa co do babci to ona ma okolo 80 lat tak wiec nie wiem czy bedzie lepiej :no:ale jestem dobrej mysli :tak:ona chce zwolac cala rodzine tam do siebie tak jak by cos czula:-:)confused:

Madamagda rozumiem ech... z tymi lekarzami ciezko za nimi trafic ile to czlowiek nerwow sie natruje przez nich i to nie potrzebnie, acha mam do Ciebie prosbe w tych spodniach jak Twoja mam rozwiazala problem zamka i guzika, bo ja chce sobie zrobic ale niewiem co poradzic na guzik i zamek :baffled:

Anulaaa no w zyciu bym nie pomysla ze cos takiego moze sie stac, a co do gor to piekna sprawa :-) szczegolnie latem

witacje :-)

mam prośbę pomózcie Mi wstawić link bo nie wiem jak się to robi :-(

dziewczyny fajne to miejsce na Słowacji :tak: a powiedzcie jak to wygląda kwotowo??

minka - My chyba będziemy spędzać sylwestra w domku albo pojedziemy do znajomych i spędzimy w czwórkę :tak:

Madzia - będzie dobrze :-)

Karola - zdrówka dla babci:-)

wczoraj robiliśmy przemeblowanko i powiem Wam że już chciałabym kupować rzeczy dla dzidziusia i umeblowywać :tak::tak::happy::happy:

kwotowo noclegi take same ceny a może minimalnie niższe jak w Beskidach, czyli ok.20-50zł od osoby w zależności od standardu, a same żródełka też są różne ceny w zależności czy na godziny czy doby czy też np. tydzień jak bylismy w 4 (2+2) za 1 cały dzień zapłaciliśmy ok 100 zł,ale wiadomo jak na dłużej to taniej...
polecam żródełka 38stopni woda hmmm ale bym sie popluskała...:rofl2:

reklama
Tolka - pomalutku możesz kupować nawet jakieś duperele tak dla siebie :-) a linka wstawia się poprzez kopiuj wklej to znaczy zaznaczasz link potem opcja kopiuj i tutaj wklej i wsio :-)

Do góry