reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Ja tez co 3 tygodnie chodze na wizyte.Teraz mam sie umowic jak zrobie badania i z wynikam odrazu mam isc:) Moze jutro sie wybiore na te klucie...............

reklama
Aniusia80
Jesteś cudowna, zadzwoniłam do tej hurtowni i niedługo beda go mieli na stanie. Najważniesze żebym go dotkneła bo potem moge go sobie kupić na allegro, nie bedzie z tym problemu. Dziękuję:-):-):-):-):-):-):-)

Iwonka
Ty wiesz że jak oglądałam bloga twojej córci się rozplakałam, chyba ta muzyka w tle nastraja do łez (szczęscia oczywiście)

Nie musisz kupowac na allegro, mozesz zamowic w sklepie i odebrac go np dopiero jak juz malenstwo bedzie na swiecie, wyslesz tam meza po niego i po sprawie.
Zamawiasz w sklepie kolorek i bedzie tam na Was czekał. Jesli chodzi o ceny to sa nawet tansze niz na allegro, przynajmniej tak jest w Zabrzu. Ja do allegro czasami jestem nieufna, nie ma to jak na miejscu zobaczyc czy jest wszystko ok. Bo jednak rysy i jakies przetarcia sie zdarzaja.

Właśnie wygoniłam małża na 20 minut z Oliwcią do sklepu, nawet nie zaprotestował pewnie rekompensuje to wczorajsze trzaskanie drzwiami:wściekła/y:;-):tak:

Iwonko - ja też mam bloga na smykach tylko zanidbuję go bardzo jakoś nie starcza mi czasu wogóle na pisanie tam. Ostatnią notkę mam z początków listopada :zawstydzona/y:Ale podczytuje Ulotnych :-) Zawsze się usmiejś

madamagda - to taka szyjaca mama to skarb :-) Ja niestety takich skarbów w rodzinie nie posiadam ale za to usługi krawieckie na osiedlu mam pewnie jutro się zapytam ile by takie przerobienie kosztowało

Madamagda ja zrobie dokładnie to samo, zamowie a jak bede w szpitalu lezała juz z dziciątkiem to wysle meza po niego i bedzie na nas czekał wozeczek w domku:-)
a potem kilka dni i pierwszy spacer:-) juz sie nie umie doczekac tych chwil :-)
jeszcze pół roku.....

Ech ja mam wizyte drugiego grudnia co trzy tygodnie, pewnie zleci zrobic kolejne wyniki.Tylko ze jak ostatnio po pobraniu krwi zemdlalam i niestety zawsze tak mam jesli chodzi o klucie, chyba na kolejnej wizycie mu powiem bo sobie nie wyobrazam kroplowki i na bank odlece a to by moglo by byc niebezpieczne przy porodzie ....

Co do tego wozka to my z M tez sie na 99% na niego zdecydowalismy, chyba ze cos podobnego wpadnie w oko. Na dniach pujde do sklepu i podpytam czy dalo by rade zamowic go.

Dzis jedziemy do rodzicow i do pn nie bede miala neta ech jak ja bez was wytrzymam :baffled:

reklama
Wiktoria, ja też nienawidzę pobierania krwi, a jak u dentysty dostaję zastrzyk ze znieczuleniem to zawsze robi mi się słabo... ale przy porodzie jakoś te wszystkie lęki i zasłabnięcia zniknęły a też mnie kłuto (kroplówka). Byłam dość mocno skupiona na innych doznaniach echem echem ;-);-) I jakoś nie było czasu się martwić o wbijanie igły itd. Także głowa do góry, będzie dobrze!!

A ja chodzę do gina co miesiąc... własnie się nie mogę do niego dodzwonić żeby się umówic.

Do góry